Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Psoriaticka artropatie

Kateřina . 15.1.2014

Dobrý den chtěla jsem se zeptat mám psoriatickou artropatii mám i chronickou bolest kříží ale má otázka směřuje dělají se mi každý 3 měsíce testy a naposledy jsem měla S-GMT 2,73. S-ALT 0,80. S-ALP 2,31. Chci se zeptat jestli to něco alarmuje sono jater i žlučníku v pořádku jsem abstinet čili z alkoholu to není jsem stále unavená co mám dělat děkuji moc za odpověď Katka

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den. Jaterní testy (GMT, ALP) máte mírně zvýšené. K příčině se bohužel nemohu blíže vyjádřit. Chybí mi další informace, především to, zda-li v rámci své schoroby užíváte nějaké léky. Léky, které se v současnosti používají k léčbě psoriatické artritidy (a obecně veškeré léky) mají své nežádoucí účinky a zvýšené hodnoty jaterních testů jsou jedním z nich. Proto je také nutné u pacientů, kteří se s psoriatickou artritidou léčí, jaterní testy v pravidelných intervalech sledovat. Doporučuji, aby jste si o výsledcích promluvila s lékařem, který Vám vyšetření nechal provést - jistě Vám na Vaše otázky erudovaně odpoví. Důležité je nejen to, jaká je aktuální hodnota jaterních testů, ale jak se u Vás tyto testy vyvíjí. Pokud žádné léky neužíváte, pak je samozřejmě nutné pátrat po jiné možné příčině.

Související dotazy

Psoriatická artritida a zvýšená teplota
Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat,jestli u Psoriaticke...
Revmatoidní artritida
Dobrý den, již 2 měsíce se léčím s revmatoidní artritídou,...
Revmatoidní artritida
Dobrý den už jsem vám jednou psal ohledně RA a steroidum....
Revmatoidní artritida a přibírání na váze
Extrémně zvýšený revmatoidní faktor a prudké přibírání...
Revmatoidní artritida a léčba
Prosim o radu pro mého 74 let starého otce s pokročilou,doteď...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Psi srt

dobry den mam doma psa ktery ma epilepsii adte doby co bere leky mam po tele...

Psí žrádlo

Dobrý den, asi před týden jsem si zkusil ochutnat psí žrádlo, konkrétně granule...

Psoriása

Dobrý večer, před pár týdny se mi na nohách začaly objevovat červené pupínky,...

Psoriása

Dobrý chtěla bych se zeptat je to tak měsíc co se mi udělal červený flek na...

Psoriasa - léčba

mám slabou lupénku a zajímá mně nejůčinější možnost léčby, mám flíčky na loktech...

Psoriasa?

Dobrý den, prosím o radu. Již téměř rok a půl mám odchlíplý nehet na palci...

Psoriasis Guttata

Dobrý deň, mam 24 rokov, psorku som dostala pred 4rokmi- LEN vo vlasoch som...

Psoriatická artritida a konzumace mléčných výrobků

Dobrý deň ! Predpísali mi metotrexát na liečbu psoriatickej artritídy.V príbalovom...

Psoriatická artritida a zvýšená teplota

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat,jestli u Psoriaticke artritidy můžu mít stále...

Psoriatická artropathica

Dobrý den měla bych dotaz ohledně mé nemoci. V říjnu při chůzi do práce mě bodlo...

Psoriáza

Vážená paní, slečno doktorko Evo Dogoši, mohla byste mi prosím Vás poradit...

Psoriáza

Vážená paní doktorko Evo Dogoši, před malou chvílí jsem Vám položil dotaz...

Psoriáza

Dobry den, mám takový dotaz. Na loktech a na kloubu pravé ruky se mi objevila...

Psoriaza

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat ohledně červených fleků, kterých jsem si...

Psoriáza- ako sa proti nej brániť

Dobrý deň, moja mama má psoriázu a ja mám strach, že ju dostanem tiež. Vedeli...

Psoriaza?

Dobry den, rada bych prosim znala Vas nazor na muj problem. Nyni je mi temer...

Psoriáza?

Dobrý den, mám revmatoidní artritidu s podezřením s vývojem do psoriatrické...

PSVT,SVT

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je to vážné nebo ne.Syn 13 let nikdy...

Psych nemoc?

Nevím zda si vzpomínáte na můj dotaz ohledne psych.nemocí, chybějícímu hormonu....

Psych. testy u dětí

Dobrý den, jak je možné ,že u psychologického vyšetření u kluka (10let) ,kdy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×