Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Psychiatrická lečebna

Psychika anna . 27.4.2010 redakce uLékaře

Dá se definitivně vylečit hraniční porucha osobnosti . Já už pul roku chodi k psychologovi psychiatrovi ted mě chtějí dát do psychiatrick lečebny protože moje sebedestruktivní chovaní se stale zhoršuje . Ja se ale bojim vubec nevim jaký to tam je jak dlouho tam budu .

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, nebojte se, v léčebně se vám mohou věnovat více hodin denně, najdou pro vás optimální léky a i při doprovodných aktivitách si mžete odpočinout a uvolnit se od napětí všedního dne /dělá se tam např. léčba kreslením, ruční práce, procházky v parku a podobné/, proto se nebojte. Léky a přístup lékařů se zapojením metod psychoterapie vám hodně pomohou a léčebny se neobávejte, to už není jako dříve - dnes máme svobodu a budete v léčbě jenom po nezbytně dlouhou dobu. Hezký den.

Související dotazy

Soukromna psychiatricka lecebna
Dobry den, chcel by som sa informovat, ci je v sucasnej...
Psychiatrická dokumentace
Dobrý den, po osmi letech jsem změnila psychiatričku....
Třes, psychiatrická medikace
Dobrý den Chtěla bych se zeptat a poradit ohledně...
Alkoholická léčebna v Plzni?
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na radu. Přítelova...
Léčba závislosti na nealkoholových drogách - občan SR
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli na Slovensku...
CHOPN - poradna
Dobrý den, jsem ze severních čech a mám nemoc CHOPN,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Psych. testy u dětí

Dobrý den, jak je možné ,že u psychologického vyšetření u kluka (10let) ,kdy...

Psych.nemoc?

Ještě jednou dobrý večer, kominukace je právě to, co v této rodině neexistuje....

Psych.nemoc?

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda je nějaká psychická nemoc vyvolána nedostatkem...

Psych.ušní potíže

Dobrý den.Obracím se na Vás s prosbou o radu.Již desetliletí trpím nedoslýchavostí...

Psychastenie

Prosím o radu,jestli se dá koupit nějaký lék na psychastenii,kterou mám skoro...

Psychastenie

Jaký volně prodejný lék mohu pane doktore brát na psychastenii?Pomáhá L Tryptofan?Děkuji

Psychastenie a depresivní nálada.

Dobry den, potřeboval bych poradit s mou kamarádkou. Říkala mi, že trpí psychastenií....

Psychatrie

Dobrý den, už delší dobu, asi dva roky, mám problémy s krátkodobou pamětí,...

Psychiatr

Dobrý den, prosim Vás mohu se zeptat, zda je pro navstevu psychiatra nutné doporučení...

Psychiatrická dokumentace

Dobrý den, po osmi letech jsem změnila psychiatričku. Moje nová paní doktorka...

Psychiatrické onemocnění

Dobrý den, před 5lety jsem byla umístěna na měsíc na psychiatrii v Liberci...

Psychiatrické onemocnění?

Dobrý den. V poslední době mám strach o svojí matku. Už když jsem byl malý,...

Psychiatrické vyšetření a hlášení zaměstnavateli

Vážená paní doktorko, chtěl bych se zeptat ohledně oboru psychiatrie - moje...

PSYCHIATRIE

Můj syn má asi měsíc nějaké psych. poruchy.Testy na drogy 5x negativní....

Psychiatrie

Dobrý den Vážená milá paní Doktorko níže pro vás zasílám opět můj dotaz a přikládám...

Psychiatrie

Dobrý den. Máme velké potíže s chování naší maminky. Je jí 71 let a léčí se...

Psychiatrie

Jsem Muž Věk:37let, TK: 139/92 P:91( bez léků) Váha:93-95Kg. Prosím vás...

Psychiatrie

Dobrý den. Páni Doktorko už delší dobu užívám Frontin o síle 1 mg a chtěl bych...

Psychiatrie

Dobry den. Mam takovy dotaz. V detstvi jsem byla ponizovana a nemnela jsem...

Psychiatrie

Dobry den. V detstvi jsem byla ponizovana a nemnela jsem nikdy kamaradi coz...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


MUDr. Iva Jeleníková

Dětský lékař

Popraskany jazik


Záněty pokožky hlavy


MUDr. Jan Cee

HEPAPEDIA, s.r.o.

Bolest vnitřní strany kolene


Menstruace


Drobné krvácení z konečníku




Pupínky na bradavkách


Černý kašel


MUDr. Markéta Milnerová

Privátní zubní ordinace

Oteklé chodidlo


Boule kolem kolečníku


Jak dlouho po posledním užití herpesinu můžu konzumovat alkohol?


Diastáza břišních svalů

Dobry den, mam za sebou jiz dva porody, oba prirozenou cestou. Bohuzel mi po...

MUDr. Vilma Vaňurová

PL pro děti a dorost

Nohou


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×