Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Pysky

Gynekologie Michala 2.6.2011

Dobrý den, na velkých pyscích mám takové hrbolečky,když po nich přejedu prstem, prostě pysky nejsou úplně hlaďoučké.Vidět jdou pořádně,když pysk napnu.Nesvědí mě,nepálí,nebolí.Některé z nich jdou i vymáčknout podobně jako akné.Mohlo by se jednat o kondylomata?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Jsou to s největší pravděpodobností ucpaná ústí mazových žlazek
Příjemný večer

Související dotazy

Zanícení na pysku
Dobrý den, jež asi před 2 týdny jsem si všimla že se...
Bolesti stydkého pysku
Dobry den, uz asi tyden mam boulicku na velkem stydkem...
Nateklé stydké pysky
Dobrý den, mívám pravidelně nateklé stydké pysky, nejsou...
Vřídek na pysku
Dobry vecer , mam mensi problem, na pysku se mi udelal...
Problémy s pysky
Dobrý den, mám poslední dobou trochu problémy s klitorisem...
Zvětšení stydkého pysku
Dobry vecer rada bych se zeptala.muj partner mi pri...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pyogenní streptokok v krku bez příznaků

Dobrý den, dcera měla opakovaně ve výtěru z krku masivní výskyt pyogenního...

Pyramidove jevy

Dobrý den,je to 2 měsíce co jsem prodělala guillein barre sy.Každým dnem se...

Pyramidove jevy

Dobrý den,je to 2 měsíce co jsem prodělala guillein barre sy.Každým dnem se...

Pyridoxin a Thiamin

Dostala jsem Pyridoxin a Thiamin, 2-0-2 - je možné, že mám po nich zažívací...

Pyrixodin

Dobrý den, dcera 4,5roku je už více jak 14dní nemocná, při rozboru krve má být...

Pyrosa

Dobrý den, prodělala jsem B hepatitidu před 11 lety. Po léčbě jsem byla v pořádku...

Pyrosa a palpitace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na impulsivní bolest od hrudi do krku, vyskytuje...

Pyroza

Dobrý den, už od dubna tohoto roku mám divný, svíravý pocit v krku doprovázený...

Pyrvinium působí jinak, než léčivo ve Vermoxu?


Pyrvinium, roupy

V lékárně mi řekli,že už se nevyrábí sirup Pyrvinium a nedoporučili žádný jiný...

Pytiriasis rosea

Dobrý den, byla jsem na kožním s červenými skvrnkami a byla mi diagnostikovaná...

Pytiriasis rosea gibert

Paní doktorko, mohou být vyvolavatelmi téhle vyrážky bakterie nebo viry obsažené...

Pytiriasis rosea gibert a jiné vyrážky

Dobrý den.Když mám vyrážku konkrétně pytiriasis rosea gibert nebo bych měla...

Pytiriasis rosea nemusím léčit?

Dobrý den, mohu nechat pytiriasis rosea bez léčby? Kortikoid, který mi byl předepsán...

Pytiriasis rosea, ekzém

Dobrý den, na kožním mi byla diagnostikovaná pytiriasis rosea, zaléčeno kortikoidem....

Pytiriasis rosea, jak se chytí?

Několik měsíců marně bojuji s Pytiriasis rosea. Byl mi předepsán kortikoid...

Pytiriasis v těhotenství

Už 3 týdny mám tuto nemoc bez horeček a jsem nyní v 10.týdnu těhotenství. Prosím...

Pytle pod očima

Dobrý den, už asi rok a pul me trápí pytle pod očima a to je mi teprve 18. Z...

Pytle pod očima

Dobrý den , trápí mě pytle pod očima a nevím proč je mám , v koutcích nahoře...

PZV KOLENA

Dobry ddn,jsem ctvrty tyden po plastice PZV. Nyni zacinam chodit bez berli,ale...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání Euthyroxu

Dobrý den, mám dotaz ohledně užívání Euthyroxu. Užívám ho asi třičtvrtě...

Krvácení po styku po porodu

Dobrý den, včera jsem byla na gyn. vyšetření po šestinedělí. Pan doktor mi řekl,...

Zubní náhrada

Dobrý den,mám imedi.zubní náhradu se 3umělými zuby nahoře- 2,4,5 ostatní zuby...

Bolest hlavy

Dobrý den, už třetím měsícem (každý čtvrtý den)se mi opakovaně vrací bolest...

Asacol

Dobrý den, již rok používám asacol jako léčbu urcerozní kortitidy. Přibrala...

Vytržení zubů moudrosti

Dobrý den, chci se zeptat zda je normální bolest krku po vytržení osmiček, dělá...

Špunt v uchu a tříprocentní peroxid vodíku


Kapačka

Dobrý den, prosím o obecné vysvětlení: Když je pacient napojený na "kapačku"...

Těhotenství?


Snížení hcg v těhotenství

Dobrý den paní doktorko, před 14 dny jsem podle těhotenského testu zjistila...

Bolest svalů

Dobrý den, již čtvrtý den me bolí svaly na rukou a nohách, dnes mi trochu i...

Špatné dýchání, bolest zad

Dobrý den, je mi 21 let, kuřačka, ne však silná. Již podruhé v krátké době...

ATB+paralen

Dobrý den, mohu k anitibiotikám V-Penicilin 1,2 mega biotika užívat paralen?...

Výtok

Dobrý den. Potřebuji se poradit o tom, jak bych měla postupovat v léčbě svého...

Skoro měsíc pociťuji každý den bolest varlat.

Dobrý den. Skoro měsíc pociťuji každý den bolest varlat. Varlata bolí obě, avšak...

Boulička konečníku

Dobrý den, u konečníku se mi objevila taková boulička, velikosti pecky od třešně,...

Přenos streptokoka


Přenos streptokoka


Vytržení osmiček


Opakovaně krev v moči

Dobrý den,děkuji za odpověď. Byla jsem na cystoskopii a močový měchýř mám v...

Reklama
Zavřít