Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pyridoxin a Thiamin

Vitamíny Pola . 20.12.2011

Dostala jsem Pyridoxin a Thiamin, 2-0-2 - je možné, že mám po nich zažívací potíže? Obvykle do 6 hodin průjem. CO s tím? Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, možné to je, dozvíte se to tím, že je vysadíte a pokud průjem pomine, je to jimi, pokud ne, dostavte se na vyšetření k obvodnímu léakři. Bylo by vhodné zvolit jinou formu užíván těchto vitamínů, třeba multivitamínové preparáty. Hezký den.

Související dotazy

Imunita
Dobrý deň!Užívam pyridoxin,thiamin,vápnik,horčík,zinok...
Cysta na vaječníku
Dobrý den, v pondělí jsem navštívila svoji gynekoložku...
Vitamín B6 - Pyridoxin galmed 20 mgx30tab.
Jak vysoká dávka se dá použít v mg. Pyrodixinu denně....
RS
Jake vytaminy si mohu pri RS mam uz Thiamin ,magnezium,C,acutil....
Borelioza
Dobry vecer! Je mozni, aby se neutvorili protilatky...
Dotaz
Dobrý den užívám letrox 150 mg,pyridoxin(vitamín b6),pantoprazol...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pylova alergie, chronicka ryma, astma

Dobry den pani Vorlickova, rada bych se poradila o moznosti reseni mych problemu....

Pylová alergie, injekce Bencard

Léta mám pylovou alergii. Nejlepší efekt jsem zažil po třech zimních injekcích...

Pylová alergie?

Dobrý den, u koho se mohu nechat vyšetřit na pylovou alergii.

Pylte pod očima

Dobrý den, už několik let mě trápí oteklé oči. Nejvíce to mám po ránu když vstávám...

Pyogenes

Dobrý den, brala jsem dvoje atb na chlamydie. Následkem toho se mi udělala...

Pyogenes

Dobrý den, brala jsem dvoje atb na chlamydie. Následkem toho se mi udělala...

Pyogenní streptokok

Dobrý den. Mám opakované zdravotní problémy s pyogenním streptokokem. V srpnu...

Pyogenní streptokok v krku bez příznaků

Dobrý den, dcera měla opakovaně ve výtěru z krku masivní výskyt pyogenního...

Pyramidove jevy

Dobrý den,je to 2 měsíce co jsem prodělala guillein barre sy.Každým dnem se...

Pyramidove jevy

Dobrý den,je to 2 měsíce co jsem prodělala guillein barre sy.Každým dnem se...

Pyrixodin

Dobrý den, dcera 4,5roku je už více jak 14dní nemocná, při rozboru krve má být...

Pyrvinium, roupy

V lékárně mi řekli,že už se nevyrábí sirup Pyrvinium a nedoporučili žádný jiný...

Pysky

Dobrý den, na velkých pyscích mám takové hrbolečky,když po nich přejedu prstem,...

Pytiriasis rosea

Dobrý den, byla jsem na kožním s červenými skvrnkami a byla mi diagnostikovaná...

Pytiriasis rosea gibert

Paní doktorko, mohou být vyvolavatelmi téhle vyrážky bakterie nebo viry obsažené...

Pytiriasis rosea gibert a jiné vyrážky

Dobrý den.Když mám vyrážku konkrétně pytiriasis rosea gibert nebo bych měla...

Pytiriasis rosea nemusím léčit?

Dobrý den, mohu nechat pytiriasis rosea bez léčby? Kortikoid, který mi byl předepsán...

Pytiriasis rosea, ekzém

Dobrý den, na kožním mi byla diagnostikovaná pytiriasis rosea, zaléčeno kortikoidem....

Pytiriasis rosea, jak se chytí?

Několik měsíců marně bojuji s Pytiriasis rosea. Byl mi předepsán kortikoid...

Pytiriasis v těhotenství

Už 3 týdny mám tuto nemoc bez horeček a jsem nyní v 10.týdnu těhotenství. Prosím...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×