Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rázova vlna

Roman . 12.5.2015 redakce uLékaře

Dobrý den,je možné použít rázovou vlnu i na rozdrcení uratoveho kamene i v případě že není vidět na RTG ani sonografii.Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, je to standardní postup, ale musí jít vidět na USG

Související dotazy

Rázová vlna
Dobrý den, jsem po ablaci prsu v řijnu 2012 a následné...
Razova vlna
Dobry den, pane doktore. Ziji v Nemecku, kde jsem i...
Rázová vlna
Dobrý den, již od října 2012 se léčím s kolenem - prý...
Rázová vlna a krvácení z nosu
Dobrý den .Před zhruba měsícem jsem ukončil opakovanou...
Zánět v koleni, léčba rázovou vlnou
Dobrý den, dle RTG mi zjistili zánět v koleni, neni...
Patní ostruha
Dobrý den, před 3 roky jsem měla patní ostruhu. Vyzkoušela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rány v břiše

Dotaz se týká mého manžela.Je to typ,kterého k doktorovi nedostanete.Je mu 50...

Rapiclear direct, je spolehlivý?

Dobrý den, dnes jsem si delala těhotenský test Rapiclear direct. Vysel mi negativne,...

Rast do výšky

dobrý den,mam 15 rokov a mam len 170cm. Moja mama má 178 a moj otec 189. Ked...

Rast ochlupení

Dobrý den, chci se zeptat do jakého roku roste "nové" ochlupení u mužů? Chci...

Rayaudův syndrom

byl mi určen rayaudův syndrom, mam v zimním období fialové, bolestivé prsty,...

Raynaudova choroba

Dobrý den,prosím o radu - již dlouhou dobu se potýkám s problémem bělání prstů...

Raynaudova nemoc

Dobrý den pracuji na stavbě a už je to pár dnů co jsem si všiml ze mi zbělali...

Raynaudův fenomén

Dobrý den, před časem se mi stala následující věc: při řízení auta, které trvalo...

Raynaudův fenomén

Dobrý den. Prosím o radu čím by to mohlo být. 10 let jsem číšnice a máčím si...

Raynaudův jev

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co způsobuje toto: Když je větší mráz a prochladnou...

Rázová vlna

Dobrý den, jsem po ablaci prsu v řijnu 2012 a následné čtyři chemoterapie ukončené...

Razova vlna

Dobry den, pane doktore. Ziji v Nemecku, kde jsem i pod dohledem ortopeda kvuli...

Rázová vlna

Dobrý den, již od října 2012 se léčím s kolenem - prý asi chrupavka, zkoušela...

Rázová vlna a krvácení z nosu

Dobrý den .Před zhruba měsícem jsem ukončil opakovanou léčbu patních výrustků...

RCC ledviny

Pani doktorko, moji mamince byl nalezen RCC s naslednou diagnozou: V hornim...

RD, brnění rukou, motání hlavy

Dobrý den, již delší dobu mam brnění v rukou, vice v prave na hřbetu ruky a...

Rdeční vada plodu

Dobrý den je mi 34 let jsem těhotná 21+5 a zjistili u plodu falotovu tetralogii....

RdG krční páteře

Prosím o vysvětlení co znamená tento popis - Na snímku C páteře mírný úklon...

RDW význam

Dobry den chtela bych se zeptat co znamena zvysene RDW-CV 17 a pripadne co s...

Re

Dobrý den již dlouho chodím ke svému lékaři do břeclavi mám dermatitidu čili...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nesnášíte laktózu? Nezbývá než se určitých potravin vzdát


Prevence průjmu


Bolest břicha opakované zadání


Bolest nártu


MUDr. Lenka Chroboková

Psychiatrická ambulance

Občasné podráždění konečníku


Bolestivá boulička na hrudi


Citlivost bradavek a zpožděná menstruace


Stržený nehet


Apo-parox


Nafouklé bradavky


G>A)/heterozygot, Mutace MTHFR (1298 A>C)/heterozygot

moje pritelkyne po me chce sex, riak ze mi 15 uz bylo ze se nemusim bat, ale...

Vyrážka, která většinou mizí.


Genitální opar


Nikotin je droga – a droga, to je závislost. Zbavte se jí!


Ortopedie


Užívání léků po požití vlákniny


Zpožděná menstruace, negativní test


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Výtok z penisu po pohlavním styku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×