Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Reakce na stres

Vnitřní lékařství Tomas 23.4.2018

Dobry den,

chcel by som Vas pekne poprosit o prekonzultovanie nasledujuceho problemu ktory v strucnosti opisem v odsekoch.
Po stresovych situaciach pretrvavajucich v podnikani sa objavili nasledujuce tazkosti:
- test tetanie - pozitivny, manifestna tetania
- traviace, zaludocne problemy - gastroskopia - vsetko v poriadku
- krvny obraz - test na boreliozu a chlamidie negativny, zvyseni bilirubin, ,,husta krv" - bolo mi povedane pit viac tekutin
- neurolog - MR krcnej chrbtice v poriadku(ziadne degenerativne zmeny), stuhlost sijoveho svalstva - CCS syndrom, uzivanie magnosolv, dorsiflex
- obcasne bolest pod lavym rebrovym oblukom vysledky ultrazvuku v poriadku
- psychycke ataky - uzkost, negativne nalady spociatku cca tyzden lexaurin 1,5 mg/1 tabletka/den
- neskor nastup ,,meniaceho sa" tinitu obcas intezivny rano po zobudeni slabucky - uzivanie cavinton, betahistin, magnosolv(ORL vysetrenie v poriadku, sluch uplne v poriadku, pri nadche chripke ihned upchate dutiny) opat uzivanie clarinase a tobradex
- posledny problem zakalky v ociach ktore mi velmi strpcuju zivot , ostatne v poriadku

Ide o kolotoc problemov kde neviem ako postupovat dalej pri mladom veku 28 rokov.

Velmi pekne dakujem za Vas cas

Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková


Dobrý den Tomáši, díky za dotaz. Myslím, že hlavním spouštěčem Vašich problémů je stres. Důležité je, že máte všechna vyšetření pořádku, krevní obraz, gastroskopii, ,negativní Boreliozu, zvýšený Bilirubin samostatně, bez zvýšených jaterních testů nic neznamená a je to naopak evoluční výhoda, neboť bilirubin funguje v těle jako antioxidant a ničí tedy volné radikály, které působí negativně na naše zdraví. Máte i negativní ultrazvuk, tedy bez nálezu patologie, pro zánět v očích nyní prosím užívejte doporučené kapičky. Pro zlepšení stavu, k celkově větší vitalitě doporučím se snažte co nejvíce vyhnout stresu, nebo alespon stres vhodně kompenzovat sportem, saunou, kulturním vyžitím, něčím, co máte rád. Doporučuji co nečastější procházky do přírody, do hor, dbejte na zdravou stravu a dodržujte pravidelný pitný režim. Tinnitus, úzkosti, žaludeční slabost by se díky těmto změnám v životním stylu měli rychle zlepšit. s pozdravem, K. Jiříčková

Související dotazy

Reakce na stres
Dobrý den, včera jsem byla ve vypětí, kdy jsme se...
Reakce na stres
Dobrý den, můj dotaz se týká vnitřního chvění. Před...
Stres
Stres - Dobrý den, mám docela skvělého zaměstnavatele....
Stres
Fotky viac Hlavná (bez predmetu) R roderik frederik komu...
Úzkostná reakce po stresu
Dobrý den, mám problém se dotýkat věcí. Mám uskost,...
Stres
mam dootaz kdyz jsem hodne ve stres tak se uklidnuji...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Reakce na popálení od sluníčka

Dobrý den, v červnu jsem utrpěla na rukou popáleniny od sluníčka – silné začervenání,...

Reakce na potravinu či její složku

Dobrý den, v puse se mi již po 3 objevila tato vyrážka ( foto v příloze). Poprvé...

Reakce na prášky

Dobrý den, jsem z pěstounské péče, vše je v pořádku. no, až na to, že od malička...

Reakce na prášky Lusopress

Pěkný den.Mám vysoký tlak, na který beru Ramipril Actavis 5 mg 1x ráno. Protože...

Reakce na priorix

Dobrý den.V pátek 17.10. byl 15. měs.chlapec naočkován priorixem. Ten den měl...

Reakce na sertralin?

Dobrý den, Před necelými dvěma měsíci se u mě objevily stavy panické úzkosti.Musela...

Reakce na smulu z jehlicnanu

Dobry den, na meho syna (6let) vcera vystrikla smula z jehlicnateho stromu do...

Reakce na stres

Dobrý den, včera jsem byla ve vypětí, kdy jsme se přihlašovali úderem půlnoci...

Reakce na stres

Dobrý den, můj dotaz se týká vnitřního chvění. Před dvěma měsíci jsem prožila...

Reakce na stres

Dobrý večer, asi před měsícem jsem našla svého otce mrtvého v jeho bytě. Jelikož...

Reakce na šok

Dobrý den, manžel utrpěl psychicky šok.. Že začátku trpěl nespavostí, teď už...

Reakce na špatnou zprávu

Dobrý den mám dotaz co by to mohlo býti. otec přišel v úterý domů a oznámil...

Reakce na štípnutí

Dobrý deň. Pred dňom som bola v lese a niečo ma asi uštiplo do nohy. Teraz...

Reakce na štípnutí hmyzem

Dobrý den. Již poněkolikáté mě kousnul/bodnul nějaký hmyz. Přesně nevím co to...

Reakce na štípnutí hmyzem

Dobrý den, něco mě poštípalo a asi cca třetí den se mi udělali zvláštní...

Reakce na štípnutí vosou

Dobrý den, včera mě pipchla vosa do rtu. Záchranka mi dala kapačku a odvezla...

Reakce na tetanus

Dobrý den, Je to týden, co jsem byla očkovaná na tetan a černý kašel. Pravidelně...

Reakce na thyrozol

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Asi 16 dní beru thyrozol 2x...

Reakce na uzeniny

Pěkný den, již několik měsíců zjišťuji, že po komzumaci uzenin-šunka,trvanlivé,i...

Reakce na vakcínu Bexsero

Dobrý den, ráda bych se zeptala na možné reakce u očkování vakcínou Bexsero....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hypotermie


Záchvaty bolesti žaludku a zad

Dobrý den, prosím o radu. Můj táta prodělal velice těžký žlučníkový záchvat,...

Nález na ultrazvuku břicha

Už mě asi zdejší lékaři zahluší a já se vám omlouvám, ale mé předchozí dotazy...

Bolest hlavy


Boule na dásni

Dobrý den. Trápí mě už docela dlouho na dásni boule, z které vytékal hnis. Byla...

PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Bušení srdce po alkoholu


Bolest podbříšku a pálení při močení


Více jak třitýdenní bolest boule pod kolenem na holenní kosti

Dobrý den, měl bych prosím na Vás dotaz. Před lety se mi na holenní kosti...

Nález na Rtg

Nález: rtg spondylolisteza L 4/5 Obj: senzor. zánik L3, L5, S1 bil., Motor....

Sy karpálního tunelu


Hodnoty anti TG a TPO zvýšené

Dobrý den, již před 2lety jsem byla vyšetřena na TSH - zvýšený asi o jednotku,...

Zalézající varlata do břicha

Dobry den Pane doktore.Mam takovy problemek a to snad dokonce uz od narozeni.Prakticky...

Necitlivost palce nohy


Kavernom v hlavě

Dobrý den, vážená paní doktorko. Jsem tři týdny po operaci hlavy, tzv. Kavernom. Kavernom...

Alergie na Augmentin?

Dobrý den, 3 dny po dobrání Augentinu 1g jsem se celá osypala. Nejvíce červených...

Výsledek Mep a Sep

Dobrý den, jsem po operaci páteře C6/7 a Th 9/10, před 6 a 4 léty. delší dobu...

Bušení srdce


Může se jednat o něco vážného?

Dobrý den.Potřeboval bych poradit,jestli se může jednat o něco vážného.Přikládám...

Tupí tlak pod pravou lopatkou

Dobrý den, měla bych na vás dotaz. Před třemi týdny jsem měla chřipku. která...

Reklama
Zavřít