Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ředění krve

Eva . 21.3.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, mám Leidenskou mutaci- heterozygotní a jsem před IVF - dlouhý protokol. Chtěla bych vědět, zda je už při hormonální stimulaci vhodné užívat nějaké léky na ředění krve. V tuto chvíli neužívám nic a trombózu jsem neprodělala. Předem díky za odpověď a přeji pěkný den.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, doporučila bych rozhodně konsultaci v trombotickém centru, kde s Vámi situaci proberou konkrétně. V Praze funguje takové zařízení ve Fakultní poliklinice na Karlově náměstí číslo 32, Praha 2.

Související dotazy

Ředění krve
Dobry den, jsem 17 let pacientka s ulcerozni kolitidou...
ZIBOR na ředění krve a bulka pod kůží
Dobrý den, jsem po operaci menisku a vazů v koleni...
Vitamín K a léky na ředění krve
Lze při uživani prašku na ředěni krve kvuli cevnich...
Léka na ředění krve do letadla
Dobrý den, cca před rokem mi gynekoložka zjistila Leidenskou...
"Ředění" krve po operaci
Dobrý den, přítel je 11dní po operaci čisté zlomeniny...
Úraz kolene a léky na ředění krve
Dobrý den, jsem po úrazu kolena, je to už měsíc...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rytmické kolébání

Dobrý den, máme 3-letou holčičku. Kolem roku ještě možná dříve se začala pohupovat...

Rytmicke mimovolné pohyby po celem těle přibližně rychlosti tepu srdce

Poslední 3 týdny trpím celou řadou zvláštních příznaků. Chci zeptat na jeden,...

Rýžový odvar


Rzškrábnuté známenko

Přeji Vám krásný den . Před Chvílí jsem si omylem na krku trošíčku rozškrábnul...

Řada vzájemně na první pohled nesouvisejících příznaků

Dobrý den, asi tak před rokem se mi přes celé stehno objevil velký červený flek,...

Řasa chlorella

Dobrý den,jsem v 6 týdnu těhotenství, mám atopický exem a potravinovou alergii....

Řasa v karunkule

Dobrý den, nedávno jsem objevil řasu v karunkule snažil jsem se jí vyndat ale...

Řasy

dobrý den, je mi 69 let, mívala jsem krásné dlouhé husté řasy, nyní je mám krátké...

Řasy, nepravidelnosti

Dobrý den, mám trochu problém s řasama... Na jednom oku mám řasy normální, natočené...

Řeč

Dobrý den, je mi 15 let a potřeboval bych se zeptat, jestli jde se naučit...

Ředění krve

Dobrý den. Je mi 76 let, jsem už několik let po operaci prav. oka: krvácení-sítnice....

Ředění krve

Dobrý den,před měsícem jsem si zlomila nohu v kotníku,po operaci zjitili špatnou...

Ředění krve

Můj manžel, těžký kardiak, který uživá cca 20 léků denně včetně warfarinu,který...

Ředění krve

Dobrý den, beru léky na ředění krve (Aspirin) a bylo mi řečeno, že nemohu podstoupit...

Ředění krve

Dobrý den,chtěla bych se jen zeptat,jsem 4 týdny po operaci žlučníku a byl mě...

Ředění krve

Dobry den, jsem 17 let pacientka s ulcerozni kolitidou na imunosupresivni i...

Ředění krve

Dobrý den, mám Leidenskou mutaci- heterozygotní a jsem před IVF - dlouhý protokol. Chtěla...

Ředění krve

Dobrý den, mám Leidenskou mutaci- heterozygotní a jsem před IVF - dlouhý protokol. Chtěla...

Ředění krve

Dobrý den, mám Leidenskou mutaci- heterozygotní a jsem před IVF - dlouhý protokol. Chtěla...

Ředění krve

Dobrý den, mám Leidenskou mutaci- heterozygotní a jsem před IVF - dlouhý protokol. Chtěla...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×