Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Relativní fimóza

Petr . 28.5.2015

Dobry den, Rád bych se zeptal jestli je tento stav (viz. foto) normální průběh po výkonu. Tedy že předkožka po částečné obřízce překrývá žalud a stehy nejsou vidět. Přetažení možné pouze do viditelnosti rány, ne úplné. Stav je týden po operaci. Děkuji za odpoveď

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, předkožka musí jít stáhnout volně tak, aby byly stehy vidět. Potom je to normální stav

Související dotazy

Fimóza
Dobrý den, je mi 19 let a celý život trpím nedostatkem...
Fimóza
Fimóza 2letý syn je týden po operaci fimózy, bohužel...
Fimóza?
Dobrý den, mám problém s přetáhnutím předkožky přes...
Fimoza
Mám užší předkožku a krátkou uzdičku viz. foto. Jestli...
Fimóza?
Dobry den podľa všetkého mam skratenu uzdicku na fotkach...
Fimoza
Dobrý den, při roční prohlídce nám lékař naznačil,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rektoskopie

Dobrý den, je mě 26 let, chtěla bych se prosím zeptat, zda může uvolnění či...

Rektoskopie v těhotenství

Dobrý den, dne 26.11. mám jít na vyšetření rektoskopie. Chci se zeptat, jestli...

Rektouretrální píštěl?

Dobrý den, děkuji za dvě předchozí odpovědi a omlouvám se za delší dotaz....

Rektouretrální píštěl?

rektouretrální píštěl? Dobrý den, omlouvám se za delší dotaz. Po periproktálním...

Rektovaginaální píštěl?

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu. Již kolem dvou let trpím problémy...

Rektovaginální píštěl


Rektovaginální píštěl

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaká je diagnostika rektovaginálního píštěle?...

Rektovaginální píštěl

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Jsem po operaci nádoru rekta a mám udělaný...

Rekurentní píštěl

Dobrý den,rada bych se zeptala.Jsem po šesté operaci pištele a porad se me vrací...

Relabující polychondritis

Dobrý den,byla mě zjištěna nemoc,která se jmenuje Relabující polychondritis.Hledala...

Relativní fimóza

Dobrý den, trpím už cca 1 měsíc Relativní fimózou, promazával jsem to s krémem...

Relativní fimóza

Dobrý den, pokud mám penis neztopořený, tak lze předkožku přetahovat krasně,...

Releas pately a zabroušení chrupavky (chondropatie pately)

Dobrý den, jsem měsíc po releasu pately a zabroušení chrupavky (chondropatie...

Release pately, artroskopie

Dobrý den, jsem 13. den po ASC gen.I.dx., release pately. 11. den po operaci...

Remineralizace zubů

Dobry den. Mam dotaz ohledne mych zubu. Leze mi dolu zubni sklovina asi na trech...

Remodelace bříška prsteničku

Dobrý den, před dvěma týdny jsem si nešťastně pořezala prsteniček levé ruky....

Remodelace kostí

Dobrý den,chci vás poprosit o názor na to co by mohlo způsobit zvýšenou kostní...

Remood - panická úzkost

Dlouhodobě užívám Remood, nyní 1/4 denně, po komplikovanějším životním období...

Remood a Neurol

Dobrý den, z dlouhodobého stresu se u mě vyskytují panické ataky. Po prvním...

Remood a sex

DOBRÝ DEN,MÁM DOTAZ SEXUÁLNĚ ŽIJI AKTIVNĚ,ALE BĚHEM BRANÍ LÉKU REMOOD MÁM PROBLÉMY...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×