Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Rhombodeus

Ortopedie Radka 10.11.2015

Dobrý den. Mám diagnostiku EDS kloubní III.typ.jsem po X operacích korekčních. Vloni se mi podařilo nějak přetrhnout si rhombodeus . mudr . říkal, že se s Tim nedá nic dělat. Přidaly se bolesti a spatna motorika ruky.navic me začalo prudce bolet pod levym zebernim obloukem.stale se jedna o levou polovinu těla. Navíc krute bolesti v kříži, při ulehnuti musím se vytočit, ono to 2-3 X krupne a je to fajn. Na chvíli. Nevím zda to resit. V rameni po utrzeni mi přeskakuje hlasite pod lopatkou a je to bolestivý. Navíc zvažují změnu ortopeda. Právě rameno již po operaci.dekuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: Úrazová nemocnice Brno

Pokud se hovoří o svalovém přerušení, tady konkretně m. rhomboideus, potom je na místě vyšetření diagnostickým ultrazvukem, zhodnocení defektu a pokud by byl k operaci provést jeho sešití. Následná rehabilitace.
Vyšetření jistě doplnit i vyšetření na revmatologické ukazatele, vhodná konsultace na revmatologii.
Jinak dle domluvy se svým ortopedem.

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

RHB po TEP

dobrý den. jsem po operaci TEP. můj operatér mi při propuštění z nemocnice řekl,...

RHB po úraze

Dobrý den, měl jsem úraz 1. 4. 2017 na lyžích. Vyšetření 2. 4. 2017 (viz dva...

RHB po zlomenině nohy

Dobrý den, dne 15. 7. 2018 jsem si zlomila pravý kotník. Ten den jsem hned...

RHB po zlomenině nohy

Dobrý den je mi 13 a byl jsem operaci stehenní kosti sadru už mám 7 týdnu chci...

RHB zad

Dobrý den. Mám po ct.Obratlová těla přiměřeně vysoká. MOP minimálně dorzálně...

Rhefluin vs. Moduretic

Rhefluin Proč tento lék není v lékárnách v Liberci- kde ho můzí dostat-je...

Rhino Correct

Dobrý den paní doktorko Stratilová, chtěla bych se zeptat na produkt, o kterém...

Rhinoplastika

Dobrý den, z krevního obrazu mi vyšly zvýšené lymfocity (0,385), eosinofily...

Rhinoplastika - transplantace chrupavky

Dobrý den, bohužel po nepovedené rhinoplastice budu muset podstoupit reoperaci...

Rhisartroza III. stupně palce dx a I. stupně palce sin.

Dobrý den, chtěla jsem se prosím zeptat, na artrozu v palci dx.Mám od září...

Rhonya

Dobrý den, chtěla bych se zeptat po jaké době od začátku užívání antikoncepce...

Ribomunyl

Dobrý den,v polovině srpna jsem prodělala druhou anginu (první v polovině července...

Ribomunyl

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli Ribomunyl může mít nějaký vliv na účinnost...

Ribomunyl

Dobry den,trpim 12 let,revmatoidni artritidou. Nyni mam 1,5rocni dvojcata,devcata,trpi...

Ribomunyl a atopicky ekzem

Dobry den, moj dvojrocny syn dostal na podporu imunity Ribomunyl. Syn je aj...

Ribomunyl a atopicky ekzem

Dobry den, moj dvojrocny syn dostal na podporu imunity Ribomunyl. Syn je aj...

Ribomunyl a jeho užívání

Dobrý den, začal jsem užívat ribomunyl při počínající lehčí viróze (horní cesty...

Ribomunyl a těhotenství

Dobrý den, ráda bych měla druhé dítě, ale beru ribomunyl. Musí se léčba vysadit...

Ricínový olej

Dobrý deň. Snúbenica bola na operácií endometriózy a berie lieky Vicanne už...

Ricinus communis 5ch

Dobry den, jsem necele 4 tydny po porodu a po celou dobu jsem uzivala vyse zminena...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zalehlé ucho

Dobrý den.mam zalehle ucho asi 3 dny.rymu jsem ani neměl a ale před tím se mi...

Tvorba modřin na rukou a na nohou

Dobry den je mi 41 let a pozoruji,ze občas se mi objeví na kůži (ruka,noha)...

Přenos streptokoka


Folikulitída a fibromky

Vystouplé znaménka? Bradavice? Nevím co by to mohlo být, ale vím že můj děda...

Uzlíky ve štítné žláze

Dobry den, chtela bych se zeptat. Pred porodem jsem se lecila asi 7 let na...

Zvětšené uzliny

Dobry den prosim o pomoc ....koncem dubna jsem byla na ockovani proti tetanu...

Prdění vagíny

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je prdění vagíny normální nebo dá se to nák...

Ostrá bolest pod prsty u nohou

Dobrý den, delší dobu mne trápí občasná ostrá bolest při chůzi pod prostředními...

Po jaké době by se projevila otrava krve?

Dobrý den , Mohu se zeptat po jaké době by se projevila otrava krve ? A...

Mamdlové kameny

dobrý den mam mandlové kameny ( hrudky ),které jdou težko ven. Jak se dá tohoto...

Gardnerella

Partnerce byla zjištěna Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum/parvum a...

Zažívací potíže

Dobrý den, dnes jsem byla na lékařském vyšetření u praktického lékaře a chci...

Genitální opar


Léčba zlomeniny hlezna

Dobrý den, chci se zeptat předpokládanou délky léčby resp. kdy budu moci chodit....

Mírná trombocytóza a leukocytóza


Přenos streptokoka


Hořkost v krku

Dobrý den, už třetí den mě trápí hořkost v krku, ne, že by to bylo nějak nesnesitelné,...

RTG zubů

Dobrý den, včera jsem byla u zubaře s 12 letou dcerou a ten se jí snažila udělat...

Zúžení pochvy

Dobrý den Chtěla bych se zeptat co mám dělat když mam roztahlou pochvu delame...

Chondropatia

Dobry den, chtel bych prosim znat Vas nazor na muj vysledek z magneticke rezonancie....

Reklama
Zavřít