Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Rizikovy styk

Pohlavní nemoci lukas 20.1.2016

Dobry den. 5.12. Jsem mel nechraneny styk s 20ti letou divkou. Pozdeji jsem zjistil, ze uziva drogy, jestli intravenozne nevim. Mam tudiz strach o nakazu virem hiv. Je jeste brzy na testy, ze?

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, již můžete, již existuje test na časnou detekci a ne až za 3M.

Související dotazy

Rizikový pohlavní styk
Dobrý den zhruba pred 16 měsíci jsem měl rizikový styk,...
Angína a rizikový styk
Dobrý den, 12.10 jsem měla nechráněný orální i pohlavní...
Rizikový styk
Dobrý den, je to 46 dní, tedy již začal 7. týden od...
Rizikový styk
Dobry den, mel jsem rizikovy styk koncem listopadu...
Rizikový pohlavní styk
Dobrý den, v pátek jsem měl rizikový pohlavní styk...
Rizikový pohlavní styk
Dobrý den, před 10 dny jsem měla nechráněný pohlavní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rizikovy sex

Dobrý den. Rad bych se zeptal na jeden věc. Před dvěma dny jsem byl na privatu...

Rizikový sex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, i když to možná bude znít absurdně. S přítelem...

Rizikový sex v Thajsku

Vazeny pane doktore ci doktorko, Obracím se na Vas s prosbou o radu. Pred kratkym...

Rizikový sex, kondylomata -je to projev HIV?

Dobrý den, před měsícem a dvěma a před týdnem jsmem mel rizikové chování ,oralni...

Rizikový sex, testy

Dobrý den, den před tím co jsem napsal tento dotaz, jsem měl nechráněný orální...

Rizikový sexuální styk

Dobry den pane doktore, mel bych dotaz ohledne nemoci Syfilis. Pred 53 dny jsem...

Rizikový sexuální styk, HIV

Dobrý den, před více jak měsícem jsem měl rizikový styk s mužem, kdy došlo...

Rizikový styk

Dobrý den, mám poměrně komplikovaný dotaz. V červnu jsem měla rizikový...

Rizikový styk

dobry den absolvoval som testy z krvy na pohl choroby 5 a pol mesiaca po ryziku...

Rizikový styk

Dobrý den, je to 46 dní, tedy již začal 7. týden od doby kdy jsem měl rizikový...

Rizikový styk

Dobrý den....

Rizikový styk

Dobry den, pred asi tremi mesici jsem mel rizikovy styk ( selhal kondom) a...

Rizikový styk

Dobry den, mel jsem rizikovy styk koncem listopadu ( ted delany test na hiv...

Rizikový styk a možnost otěhotnění

Dobry den, partner pouzil kondom,kl ktery byl plny ejakulatu 24 hod naruby bez...

Rizkmitané vidění

Vážený pane doktore, moc se omlouvám, vyděsila mne následující věc. Po probuzení,...

Riznuti

Dobry den, kdyz se riznu do prstu o papi,ktery pred hodinou drzel v rukach jiny...

Riznuti

Dobry den, pokud masturbuji a mam na ruce riznuti (1 az 2 dny stare), je moznost...

Riznuti do špičky jazyka

Včera jsem se riznul do jazyka ( do přední strany) hornima zubama, asi spicakama...

RM

Dobrý den. Před 6 - lety jsem byla na operaci utržené rotátorové manžety. Ruku...

Roaccutane

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je heterozygotní mutace protrombinu důvodem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti břicha


Léky

Dobrý den,prosím o sdělení.Řadu let užívám Detralex a Enelbin.Enelbin mi dporučila...

Modřiny

Dobrý den mám dotaz..v úrovni pasu.. se mi udělaly vedle sebe hnědé modřiny...

Pálení v krku při kouření

Dobrý den je mi 23 let a poslední dobou mě pálí při kouření cigaret v krku a...

Serotonin


Čirá voda z konečníku

Dobrý den, u své 5 leté dcery řeším problém neustále se vracejících průjmů....

Jak dlouho po posledním užití herpesinu můžu konzumovat alkohol?


Nespavost

Dobrý den, poslední cca. rok mě trápí drobné problémy se spánkem. Ne, že bych...

Tetanovka - reakce

Po přeočkování tetanovkou se mi zvýšil cukr v krvi na 8.4 na lačno a 9.9 po...

Bílý povlak a malinké skvrnky na penisu


Zánět močových cest

Dobrý den, mám podruhé za tři týdny zánět močových cest, může být na vině i...

Bolest v uchu


Otěhotnění při menstruaci

Můžu otěhotnět při menstruaci a k tomu beru kyselinu listovou?

Horečky

Dobrý den, už třetí den mám horečky 39, vcera jsem byla u lékaře a dostala jsem...

Bolest v pravém podbříšku vystřelující do zad a pravé nohy

Dobrý den, má dcera trpí už více jak 3/4 roku stále se opakující bolestí v pravém...

srdce

Dobrý den. Respektive večer. Už delší dobu me trápí takový problém. Vždy když...

Kulička v šourku

Dobrý den, už asi 1 rok mám šourku takovouto ,,fazolku" (foto) a nevím...

Suchost v ústech

Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať ohľadom môjho problému. Nedávno dlhšie...

Lehce zvýšená teplota


Epidurální a subdurální hematom

Prosím paní doktorko, před 20 dní tatínek praštíl na židli hlávou. Právě před...

Reklama
Zavřít