Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rosalgin a přemnožené laktobacily

Gynekologie Zuzana . 3.2.2011

Dobrý den, trápí mě nažloutlý nezapáchající výtok. Můj gynekolog mi po prohlídce řekl, že mám přemnožené laktobacily a pro jejich upravení můžu použít výplachy Rosalginem. Zapomněla jsem se však zeptat, zda mám využívat na sebou všech 10 sáčků, nebo zda stačí vyplachovat jenom po dobu do vymizení problému. Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Rosalgin by jste měla používat jednou nebo dvakrát denně a doba léčby by neměla být delší než 14 dní.

Související dotazy

Přemnožené laktobacily
Dobrý den, je mi 20 a nedávno mi na gynekologii zjistili...
Infekce
Dobrý den, dnes mi lékařka předepsala Rosalgin a chtěla...
Antibiotika a Laktobacily
Dobrý den, před již asi 10 dny jsem brala antibiotika...
Zánět pochvy
Dobrý den mohu použít rosalgin výplach a následně zavést...
Několik let mě trápí bílý, někdy nažloutlý výtok
Dobrý den, mám problém s poševním výtokem. Již několik...
Výtok z pochvy
Dobry den, uz par mesicu me trapi velmi slaby vytok,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rosacea

Dobrý den, dlouhodobě (1 rok) se potýkám s kožními problémy v obličeji. Kůže...

Rosacea

Dobrý den rád bych se zeptal na nemoc zvanou rosacea , má to být začervenání...

Rosacea

Dobrý den. Na léčbu růžovky mi byl lékařem předepsán lék MIRVASO 3 mg/g gel,...

Rosacea

Dobrý den. Vytvořily se mi červené fleky na tvářích obličeji. Byl jsem u kožního,...

Rosacea

Dobry den, mam dotaz na svou plet. Jiz nejakou dobu mam zarudlou pupinkovitou...

Rosacea

Dobrý den,již jsem do vaší poradny psala,tak se nezlobte,že píši znovu. Bohužel...

Rosacea a kalciová mast

Dobrý den, mám světlou a obecně extrémně citlivou pleť. Již několik měsíců...

Rosacea a léčba

Zdravim, lze současně užívat proti růžovce, rosacee, ATB doxycyklin Oracea 40...

Rosacea?

Dobrý den. Již je to asi rok a něco co navštěvuju všelijaké dermatology. Byl...

Rosalgin

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda může nějak Rosalgin poškodit kondom. Dělala...

Rosalgin jako lék na výtoky?

Dobrý den, je mi 20 let, užívám HA Regulon a mám stálého přítele....To, co...

Rosalgin v těhotenství

Dobrý den, jsem teprve ve 3. týdnu těhotenství (potvrzeno krevním testem, ale...

Rosol

Dobrý den, vytvořily se mi čtyři bouličky na holeni. Když je zmáčknu jsou měkké,...

Rosol na kloubech nohy

Dobrý den, již před dvěma roky se mi udělal na kloubku na prstu vedle palce...

Rosol ve stolici

Dobrý den, dnes jsem objevila ve stolici větší množství žlutého rosolu. Dost...

Rosolovitý útvar na oční bulvě

Dobrý den, chci se zeptat jak se dá odstranit z oční bulvy průhledný rosolovitý...

Rossova operace, srdeční vada

Dobrý den, je mi 15 let a mám vrozenou srdeční vadu - aortální insuficience...

Roste mi na zádech zub

Dobrý den, Chtěl bych se Vás zeptat, zda-li je normální, když mi na zádech...

Roste mi zub moudrosti #2?

Pane doktore, děkuji za Vám za předchozí odpověď. Ještě bych se rád zeptal,...

Roste mi zub moudrosti?

Dobrý den, o zubech moudrosti jsem toho četl spoustu a většina lidí s ní má...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bulka na varletem

Dobrý den, nad pravým varletem jsem si nahmatal malou bulku, která nebolí, ale...

Bolesti nohy, lýtka

Dobrý den, už přibližně měsíc mě trápí bolest uprostřed lýtka z vnější strany(viz...

Tetanová injekce

Dobrý den.CHystám se na tetanovku,vím,že mám být úplně zdravá jinak mohu prý...

Podvrtnutý kontník

Při běhu došlo ke špatnému došlápnuti, bolest v oblasti pod kotníkem. Ve zprávě...

MUDr. Jiřina Morávková

Gastroenterologie a interna

Trvající bolest a otok naraženého kolene


Listerióza v těhotenství - inkubační doba, infekční dávka, ovlivnění těhotenství

Dobrý den, pane doktore, ráda bych se zeptala na pár věcí ohledně listeriózy...

Zalehlé pravé ucho

Dobrý den dne 13.6. Jsem byl na koupališti. Poté mi jaksi zalehlo pravé ucho...

Kožní obtíže

Dobrý den, v březnu jsem přeléčena na bakteriální vaginozu. Od té doby se mi...

Kotník

Dobrý den 30.12 2015 měla jsem pracovní úraz a zlomila jsem si kotník, přesná...

Běžné bakterie v žaludku mohou pomáhat v boji proti střevní nákaze


Otok prstů ruky

Prosím o názor, co může být příčinou pravidelného každovečerního otoku prstů...

Citalex 20

Dobrý den. Trpím astmatem, syn začal brat drogy a astma se mi zhoršuje. Na plicním...

Artróza kyčel, koleno

dobrý den,mám na vás jednu prosbu,bol som na rtg no na ortopediu mám s rtg príst...

Hučení v hlavě

Dobrý den paní doktorko, asi 2 měsíce mě trápí hučení v hlavě. Je to podobné,jako...

Fraktura krycí destičky obratle Th 12

Dobrý den. Pane doktore, před 14 dny jsem si po pádu ze žebříku (cca 3 m) způsobil...

Počet vytržených zubů v jedné návštěvě

Dobrý den, mám paradentozu a budou mi vytrhávat všechny zuby. Kolik zubů mi...

Syndrom bílého pláště

Dobrý večer, obracím se na Vás ohledně rady jak postupovat v následujícím případě. Přítelkyně...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×