Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rozestup břišních svalů

Eva . 21.3.2016 redakce uLékaře

Dobrý den jsem rok po druhém cisařském řezu. Snažím se cvičit abych se dostala zpět do formy ale mám problém s břichem. Po každém běhání či cvičení mám nepříjemné bolesti břicha a navíc jsem ted zjistila že když dělam sklapovačky mám místo břicha stříšku. Soudím teda že se jedna o diaztazi.Mužete mi poradit kde to z ačít řešit? Čím více cvičím tím větší břicho mam :( děkuji

Odpovídá:

MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

Dobrý večer, jak to popisujete, asi jde o diastasu břišních svalů. Pokud nepomáhá cvičení, asi byste měla vyhledat nějaké vhodné chirurgické pracoviště, Asi by to chtělo nějakou plastiku břišní stěny.

Související dotazy

Brániční kýla, rozestup břišních svalů
Dobrý den pane doktore, předem chci moc poděkovat na...
Rozestup břišních svalů a další těhotenství.
Dobrý den, po druhém těhotenství mi zůstal poměrně...
Rozestup břišních svalů
Dobrý den, po porodu mi zůstal rozestup břišních svalů....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rozedma plic

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,co vlastně je rozedma plic a jestli je toto...

Rozedma plic

Vážená paní doktorko, mému příteli je pouze 23 let a tento týden mu byla diagnostikována...

Rozedma plic Bronchitida

Dobry den mam rozedmu plic a bronchitidu užívám-->spiriva,seretide diskus 50/500,ventolin...

Rozedma plic u kuřáka a další problémy

Dobrý den! Obracím se na Vás s prosbou o radu ohledně onemocnění plic. Můj táta...

Rozedřený konečník

Dobrý den, jelikož jsem kdysi měla e coli v moči i pochvě, začala jsem mít...

Rozestoupene břišní svaly

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Je mi 44 let, od 20. roku jsem silnější postavy....

Rozestouplé břišní svaly po porodu

Dobrý den, jsme 14 dní po porodu a mám rozestouplé břišní svly na pupkem. Již...

Rozestup brisnich svalů

se operuje bezplatně. podle čeho se lékař rozhodne, jestli operovat nebo ne.

Rozestup břišní stěny a pupeční kýla

Dobrý den pane doktore, děkuji moc za rychlou odpověď na výše uvedené téma,...

Rozestup břišní stěny a pupeční kýla

Dobrý den, po prvním těhotenství mi pan doktor chirurg diagnostikoval malou...

Rozestup břišních svalů

Dobrý den, pane doktore, po druhém těhotenství (před 6 lety) mi zůstalo docela...

Rozestup břišních svalů

Dobrý den jsem po třetím cisářském řezu-posledni těhotenství z Ivf-celé těhotenství...

Rozestup břišních svalů

Dobrý den, po porodu mi zůstal rozestup břišních svalů. Je to již 5 let a kromě...

Rozestup břišních svalů a další těhotenství.

Dobrý den, po druhém těhotenství mi zůstal poměrně velký rozestup břišních svalů...

Rozestup mezi IVF

Dobry den, chtela bych vas poprosit o nazor. Mam za sebou 2 neuspesne IVF. Behem...

Rozestup mezi jednotlivými vakcínami Prevenar 13


Rozestup mezi RTG vyšetřeními

Dobrý den. Měla bych dotaz ohledně rentgenového záření. Před týdnem jsem byla...

Rozestup stydké spony

Dobrý den, jsem ve 34. týdnu těhotenství. Už od 20. týdne mě bolela spodní...

Rozestup stydké spony 43mm

Dobrý den, po porodu dcery v r.2008 mi lékaři zjistili rozestup stydké spony...

Rozestup stydké spony a porod

Dobrý den, nyní jsem ve 33.týdnu těhotenství a včera při kontrole mi moje...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×