Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Růst utrženého nehtu

Kožní obtíže Aneta . 22.5.2013 redakce uLékaře

Dobrý večer Nedávno jsem si utrhla celý nehet u palce na noze. Od té doby mi tam narostl měkký nehet, ale jenom do půlky. Přijde mi, že nemůže přerůst přes kůži na hoře prstu. Dole už přes něj přerůstá kůžička. Vůbec si nevím rady :(

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Nehet na noze může růst i půl až 3/4 roku, ještě tomu dejte čas, pokud by nehet nevypadal "zdravě", kontaktujte kožního lékaře ( mohlo by jít např. i o napadení plísní apod.)

Související dotazy

Růst
Dobrý den , je mi 15 let , a chtěl bych se zeptat ,...
Odchlípnutý nehet
Dceři na prostředníku u nohy začal, bez jakéhokoliv...
Nehet
Dobrý den, v současné době se lecim s plísní nehtu...
Problémy s nehty
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na dobu hojení nehtového...
Postižení nehtu
Dobrý den, už delší dobu se mi na nehtu levého palce...
Nehty
Dobrý den, na nehtech se mi už nějakou dobu objevují...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Růst prsů u muže

Dobrý den, mám dotaz, v pubertě mi začali růst prsa situace se po té již nezměnila...

Růst prsů ve 22 letech

Dobrý den, pozoruji na sobě, že se mi zvětšují prsa. Těhotná nejsem, váha se...

Růst stálého zubu v patře za mléčným

Dobrý den, chci se zeptat mám mléčný zub a za ním mi v patře roste dospělý,...

Rust syna

Syn nar.38 tyden 46cm,3kg.Do 18mesicu rust tesne nad 3.perc.Po te se propadl.Ve...

Růst šestek u 2,5 letého dítěte

Dobrý den pane doktore, je vůbec možné aby mému 2,5 letému synovi rostli již...

Růst štítné žlázy

Dobrý den, mám difůzní netoxickou strumu. Beru jodthyrox, půl denně. Zkoušeli...

Růst těla

Dobrý den , je mi 15 let za 4 měsíce 16 a chtěl bych se zeptat měřím 181 cm...

Růst těla

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jsou známy případy, kdy někdo vyroste...

Růst trombocytů

Dobrý den,mám dotaz ohledně zvýšení trombocytu. Ležela jsem v nemocnici s bolestmi...

Růst u dítěte

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na růst dítěte. Mám syna 10.měsíců. Při...

Růst v adolescenci

Dobrý den přeji,moje 8letá vnučka měří 118cm.objevilo se již slabší ochlupení,rodiče...

Růst v dětství

Dobrý den, mám dotaz ohledně růstu dcery, rok narození 2006. Měří 131 cm, váží...

Růst ve 12 letech

Dobrý den pane doktore. Je mi 12,5 let 167cm 45kg První menstrulaci jsem dostala...

Růst Vlasů

Dobrý den, již od základní školy se mi začaly dělat kouty, dnes je mi dvacet...

Růst vlasů

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jaký vitamín(minerál...) podporuje růst vlasů....

Rust vlasu

dobry vecer prosim chtelabych se zeptat mam petiletou ceru a vubec ji nerostou...

Růst vlasů

Dobrý den, před pár měsíci, poté co jsem absolvovala kvůli akné léčbu biostimulačním...

Růst vousů

Dobrý den paní doktorko. Možná na Vás mám asi trochu neobvyklý dotaz. Mám...

Růst vousu

Dobry den , je mi 17 let a chtell jsem se, zeptat jestli se muzu dockat strniste...

Růst vousů

Dobrý víkend přeji,mám na vás otázku: Léčím se už nějaký čas se štítnou žlázou,že...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mast Elocom v těhotenství


Přibírání po antikoncepci


MUDr. Anna Valášková

Praktický lékař pro dospělé

Bolest v podbříšku


MUDr. Eva Dogoši

Veramedica s.r.o. - korektivní dermatologie, kožní chirurgie, kosmetologie

Odřeniny mohou být zdrojem tetanové infekce

Ne s každou ránou je nutné hned pospíchat k lékaři. Povrchové odřeniny obvykle...

Čepy v krku

Dobrý den, cca před dvěma týdny jsem měla náběh na rýmu - trochu škrábání v...

Boles v krku

Dobrý den,asi 2 měsíce mě bolí v krku a mám pocit cizího tělesa v krku.A tvoří...

Coxsackie a zánět nosohltanu koncem října?


MUDr. Stanislava Polášková

Ordinace kožní lékařky

Bolest - obecně

BOLEST je nepříjemný smyslový nebo emoční zážitek spojený s přímým nebo hrozícím...

Angína


Rakovina kůže

Rakovina kůže je souhrnné označení pro nádorová onemocnění postihující kožní...

Dyshidrotický ekzém, vodnaté pupínky kůže


Colprobioticaps (finclub) při Crohnově chorobě


Netrpíte alergickou vaskulitidou?

Jde o skupinu onemocnění charakterizovaných zánětem pojiva, drobných žil, cév...

Leidenova mutace

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli při laidenově mutaci homogenní a heterogenní...

Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Červené skvrny na penisu

Dobrý deň spravili sa mi na zaludi červené fľaky a občas to svrbí

Krevní obraz

Dobrý den, už po druhé jsem byla rozboru krve. Poprvé se to paní doktorce vůbec...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×