Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Šalvěj

Antikoncepce Marcela . 12.4.2010 redakce uLékaře

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda pastilky proti bolesti v krku obsahující šalvěj, která má antibiotické učinky mohou snížit účinnost HA. Nebo jestli všeobecně mohou nějáké pastilky, bonbony či spreje proti bolesti v krku účinnost hormonální antikonecpce snížit. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Šalvěj určitě účinnost HA neovlivní a domnívám se, že ani jiné lokální přípravky používané v ORL medicíně.

Související dotazy

Caj
Dobry den, muze mit bylinny caj co obsahuje salvej,...
Píchání v břiše
Dobrý den, dnes od rána mám silné píchání břicha na...
Odstranění krčních mandlí
dobrý den,je mi 23let,jsem týden po odstranění krčních...
Vřídek na kořenu jazyka
Dobrý den ráda bych se zeptala na radu, na kořenu jazyka...
Opakovaný soor v pusince u dítěte
Dobrý den, mám skoro tříletého syna a neustále se mu...
Trhání zubu
Dobrý den,v pátek mě trhali osmičku moudrák dole v...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Systémový lupus erythematodes

Přeji dobrý den, rád bych se zeptal, týden jsem byl v nemocnici na kompletním...

SYSTÉMOVÝ LUPUS-ANTIKONCEPCE

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,mám systémový lupus ale chtěla bych brát antikoncepci...

Systemový neurolupus

Jde systémový lupus léčit biologickou léčbou

Systolická hypertenze

Dobrý den. Mám dotaz na přílohu kterou přikládám.Jde o moji maminku. Datum narození...

Systolická hypertenze

Dobrý den, pane doktore. Při měření tlaku jsem zjistil že mám pravidelně systolický...

Systolicko-diastolická hypertenze

Dobrý den,na základě vysokého a zároveň kolísavého TK ( pacientka po transplantaci...

Systolický tlak

dobrý den je pravda že pokud intenzivně cvičíme nebo běháme nesmí systolický...

Sýta bronchovaskulárna kresba - pretrvávajúci kašel

Dobry den, chcela by som sa spytat na vysledok RTG vysetrenia, co to znamena:...

Š.žláza+doplněk stravy

Dobrý den, mohu Vás moc požádat o radu? Momentálně se snažím snížit svojí...

Šahá si na ucho při smrkání

Dobrý den. Můj 3 letý syn měl v listopadu 2010 zánět středního ucha, v obou...

Šalvějový čaj

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaké negativní účinky může mít šalvějový čaj...

Šampón

Dobrý den, pane doktore, co byste mi poradil na mytí vlasů? Nechci používat...

Šampon pro psy

Dobrý den, mám možná trochu divný dotaz, ale odpověď mne velice zajímá. Jednou...

Šampon v oku

Dobrý den Jaké následky mohu mít když mi čas od času do oka nateče trochu šamponu...

Šance na otěhotnění

Dobrý den. Před 4 měsíci jsem po 10 letech vysadila hormonální antikoncepci(HA)(Diane...

Šance na otěhotnění

Dobry den- chci se zeptat jsem tři mesice po lalaroskopii a Hysteroskopi a měla...

Šance na otěhotnění

Jak velká je šance na otěhotnění po pokračování v sexu s plným kondomem? Penis...

Šance na otěhotnění

Dobrý den jsme s přítelkyní spolu krátkou dobu oba čerstvě po škole mě je 20...

Šance na otěhotnění a PMS

Vážený pane doktore, chtěla bych Vás tímto požádat o názor i radu jak dále...

Šance na otěhotnění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, chystám se vysadit antikoncepci po 7 letech užívání. Nyní dobírám...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bradavice na chodidle

Dobrý den, mam bradavici na plosce nohy a těsně pod kolenem dnes sem byla na...

Bolest v trojhlavem svalu paznim

Dobry den Mam takovy problem s tricepsem (pravá ruka) asi uz 4 mesice. Chodim...

Výsledky krevních testů

Dobrý den,vážený pane doktore,prosím Vás o názor na tyto výsledky krevních testů. GLU=4.5,UREA=3.8,KRE=63.8,KM=352,TBIL=10.2,ALT=2.86,AST=1.15,GMT=4.83,CK=1.13,ALP=1.33,CHOL=6.7,TG=2.23,NA=136,K=5.5,CL=98,CRP=2.2,Takové...

Lékař Vám doporučil artroskopii kolene? Podívejte se, co vás čeká


MUDr. Milan Karas

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Vlasta Kučerová

Stomatologická ordinace

Při poranění mořským ježkem pomůže teplá voda a ocet


Bolest kolene při běhu


Štěpení a lámání nehtů


Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje


NK bunky


MUDr. Martina Krčmářová

Praktický lékař stomatolog

Ospen a čaj s citrónem


MUDr. Hana Horáková

Praktický lékař pro dospělé

PhDr. Ilona Koťátková

Zařízení klinické psychologie

Zánět zvukovodu


Cervene zilky v oku

Dobry den chcem sa opytat ci je normalne mat v ociach cervene zilky mam ich...

Kousnutí na těle

Dobrý den,v sobotu jsme byli na rodinné oslavě v počtu 15 lidí a 6 dětí. Druhý...

Puchýřky po opalování na slunci


Vysoký cholesterol


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×