Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Schnoucí kůže na chodidlech

Juli . 1.10.2015

Na chodidlech mám ,,seschlou" kůži. Když jsem byla na kožním v našem městě lékař mi řekl, že mám plíseň a předepsal mi kortikosteroidní mast. O kortikosteroidech jsem ale slyšela hodně špatných věcí. Mají prý velké množství nežádoucích účinku jak to z kortikosteroidy je. A jsou vhodné na léčbu mého onemocnění?

Odpovídá:

MUDr. Jitka Dobešová


Pokud se jedná o plíseň, pak máte pravdu, že čisté kortikosteroidní krémy nejsou vhodné. Snad jediný krém, který je možno akceptovat je Pimafucort, jinak jsem jednoznačně pro protiplísňové prostředky jako je Batrafen, Mykoseptin, Exoderil a podobně.

Související dotazy

Suchá kůže na chodidlech
Dobry den, jiz delsi dobu me trapi sucha kuze na...
Necitlivost chodidel
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli je možné abych...
Pálení chodidel
Dobrý den, pali mě chodidla někdy to jde jak kdyby...
Červené pupínky na chodidlech
Dobrý den, už měsíc mám na chodidlech červené pupínky...
Plíseň na chodidlech
Vypadá to, že se mi opět vrátila plíseň mezi prsty....
Bolest chodidel
Dobrý den, je mi 18 let. Jsem sice diabetik už cca...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Schizofrenie?

Dobrý den žila jsem s partnerem který byl z počátku podle mě úplně v pořádku.Jenže...

Schizofrenie?

Dobrý den, mám podezření z toho, že mám schizofrenii. Moje matka mi měla na...

Schizofrenie?

Dobrý den, mám dotaz ohledně mého přítele...Před několika měsíci za mnou přišel...

Schizofrenii nebo něco podobného?

Začalo to před 3 lety kdy můj táta sel neprávem do vězení. Rok a půl co měl...

Schlofferův tumor

Dobrý den mám problém ten ze se mi v podbřišku objevili boule byla mi diagnostikována...

Schmerlovy uzly

Prosím o vysvětlení co to jsou Schmerlovy uzly? a co znamená vakuová deg disku...

Schmorlovy uzly

Dobrý den, můžete mi vysvětlit jestli na rentgenu jsou vidět vždy schmorlovy...

Schmorlovy uzly

Dobry den, prosim o osvětlení pojmu Schmorluv uzel a jeho vliv a vývoj na obratel....

Schmorlovy uzly

Dobrý den, chtěla jsem se optat kolik schmorlových uzlů člověk musí mít na páteři,...

Schmorlův uzel

Dobrý den. Na CT LSp mám nález na L4/5 Schmorlův uzel L4 prům. 8mm se sklerot....

Schyluje se k depresi?

Dobrý den Chci se zeptat, kdy poznám zda je nutno vyhledat lekare. Jsem Po...

Schyzofrenie

Dobrý den paní doktorko, obracím se na Vás s celkem delikátní otázkou a prosbou...

Schyzofrenie a potíže s ní spojené

Dobrý den, mám dotaz, moje sestra má schyzofrenii už 11 let. Každý rok je min....

SI blok

Dobrý den, mám opakované bloky levého SI skloubení. Chtěla bych se zeptat,...

SI kloub

Jak na opotřebený SI kloub, mám bolest při přenesení váhy na levou nohu. Děkuji

SI skloubení

Dobrý den, již 14 dní se potýkám se silnými bolestmi zad. Byla mi doporučena...

Sialendoskopie

Dobrý den, mám podstoupit sialendoskopii a lékařka mě upozornila, že tento zákrok...

Sialoadenitída či lithiasa

Mám dotaz, asi před 4 dny mě začalo bolet vzadu pod jazykem mám tam takové bouličky,...

Sialolitiázy nebo příušnice?

Dobrý den, V neděli se mi objevily příznaky příušnic (horečky, napuchlá jedna...

Sibutramin na obezitu

Dobrý den, několik let již užívám citalopram (vážná nemoc manžela apod...),...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×