Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Sertralin a jeho snižování

Psychika Jana . 21.8.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak mohu správně snižovat sertralin 50 gen., beru 1 tabletu ráno. Na noc užívám trittico 150 2/3. Celkově tyto prášky beru 3. měsíc. Už od začátku ně bolí na levé straně na hrudi, tak bych chtěla vyzkoušet snížení dávky. Trottico mi bylo předepsáno kvůli nespavosti. Děkuji za odpověď. Jana

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den- chápu, že Vás má odpověď zklame- a omlouvám se. Považuji za potřebné, aby změnu medikace a její úpravu "odsouhlasil" ten lékař, který Vám léky předepisuje. Jemu totiž přísluší za její průběh zodpovědnost.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Seroxat a Helex a alkohol

Zdravím, momentalne uzivam seroxat 20mg a helex 0,25mg. Pomaly to zacinam vysadzat....

Serozní cystadenom v.s. hlavy pankreatu

Dobrý den,nádor je velký 3 cm,potíže mám občas,zaháním je deganem,dietou..měla...

Sertivan 50mg

Dobry den, jiz 1 rok uzivam sertivan 50mg, snasim jej dobre. Mam dotaz, zda...

Sertivan 50mg


Sertivan a Neurol v těhotenství

Dobrý den, jsem v prvním měsíci těhotenství a již třetím rokem užívám AD. Do...

Sertivan50mg a Mirzaten30mg najednou?

dobrý den, mám dotaz. Užívám léky Mirzaten 30Mg asi 2 měsíce. Po této době...

Sertralin a abstinenční příznaky u kojence

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně užívání sertralinu a kojení. Již přes 10let...

Sertralin a alkohol

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat jestli se může něco stát, když při užívání...

Sertralin a Ibalgin

Dobrý den, pro úzkostnou poruchu beru třetí týden 50mg Setralinu denně, občas...

Sertralin a jeho občasné užití

Dobrý den.Brala jsem cca 2 roky sertralin. Byla jsem s ním velmi spokojená.Doma...

Sertralin a Neurol

Dobrý večer,již dva měsíce ve svých 55letech ránonevím jistě,co je za den a...

Sertralin a Piracetam

Dobrý den, lze užívat současně Sertralin (1 tbl denně večer) s Piracetamem?...

Sertralin a přibírání na váze

Dobrý den, zajímalo by mne, co je způsobeno tím, že se po léku Sertralin přibírá...

Sertralin a rivotril

Dobry den. tri tydny uzivam sertralin 50mg. Chci se zeptat, jestli ma soucasny...

Sertralin actavis


Sertralin u dětí

Dobrý den, syn je od 4let úzkostlivý, dostal odklad školní docházky. Nyní je...

Sertralin v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 27. týdnu těhotenství a byla mi diagnostikována OCD. Mám...

Sérum + plasma vitamín A - horní hranice

Dobrý den, léčím se s očním problémem, který vyžaduje aby v těle bylo maximální...

Serum-bilkoviny, imunoglubulin -E-

Dobrý den! Mohla bych se prosím vás zeptat, co znamená zvýšená hladina imunoglobulinu?...

Servivan a léky na bolest

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké léky na bolest mohu užívat s antidepresivem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×