Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Softinelle a Zinnat

Antikoncepce Tereza 27.1.2013

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru antikoncepci Softinelle - momentálně končím platíčko 2. týden - a od úterka beru antibiotika Zinnat 250mg. S přítelem jsme při pohlavním styku použili kondom, ale bohužel praskl a trochu spermatu se 'do mě' dostalo. Jak tyto antibiotika reagují se zinnatem? V lékárně mi řekli, že kupovat si pilulku 'po' je zbytečné a že se nemám bát.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Zinnat nesníží účinek hormonální antikoncepce. Pokud jste dobrala platíčko celé, nemusíte se opravdu otěhotnění bát.

Související dotazy

Antikoncepce Softinelle
Dobrý den přes 4 roky jsem užívala HA Minerva a nyní...
Problémy s antikoncepcí Softinelle
Dobrý den, antikoncepci Softinelle beru už přes rok...
Zinnat a antibiotika
Dobrý den, v pátek ve 21:00 bych měla dobrat antibiotika...
Zinnat předávkování
Dobrý den, omylem jsem si vzal 2 tablety Zinnat 500...
Nolicin a Softinelle
Dobrý den, chtěl bych se nutně zeptat, zda antibiotika...
Zinnat a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda antibiotika...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Sociální fobie nebo jiné?

Dobrý den,začnu stručně od začátku,kdy si myslím,že by to mohlo souviset s mými...

Sociální fobie, nežádoucí účinky léku

Dobrý den pane doktore, rád bych se zeptal na léky na soc. fobii? Už asi půl...

Sociální fobie, změny nálad

Dobrý den, trpím sociální fobií, úzkostí, špatnou náladou. Navštívil jsem psychiatra...

Sociální fóbie?

Dobrý den, mám jeden velký problém: Nedokážu se bavit s lidmi a ne jenom s cizími...

Socialni pracovnice s RS

Dobry den, chtel bych se zeptat, muze clovek s RS pracovat jako pecovatel v...

Sociální útlak

Vazeny pane doktore, ci doktorko, v podstate nepotrebuji radu, jen se vypsat...

Sociální úzkost a deprese

Dobrý den. Již několik měsíců mě trápí sociální úzkost, neschopnost se soustředit,...

Sociofobie

Dobrý den, už 4 roky mám problémy s nevolností, zrychlení tepu a pocení, které...

Soda proti akné - bílé fleky na obličeji

Dobrý den, na internetu jsem četl, že proti akné pomáhá natřít obličej sodou,...

Softine

Již jsem Vám psal a nyní poslední dotaz. Partnerce krvácení neustávalo, ba naopak....

Sója

Dobrý den, může mít častá konzumace sóji negativní vliv na imunitu?

Sojový isoflavon

Dobrý den, mně je 26 a chtěla bych se zeptat, jestli doplňky strav jako sojové...

Solária a opalování

Dobrý den, jsem typ zelené oči, hnědé vlasy, světlá pokožka, když se opaluji,...

Solárium

Dobrý den, beru antikoncepci Cilest a chci začít chodit do solária. Tak se chci...

Solarium

Dobrý den, dlhodobo užívam lieky Diazepam a Hydroxyzín, môžem chodiť do solária?...

Solárium

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat (jistě za hodně širokou populaci), jak odborníci...

Solárium a kojení

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli můzu chodit do solárka, když kojím,...

Solárium a krevní tlak

Dobrý den, paní doktorko, byl mi opakovaně naměřen vysoký krevní tlak, chtěla...

Solárium a léky

prosím mám dotaz.. můžu jítdo solária jen tak na 10 minut když užívám léky Isame300,medoram...

Solarium a mykosy

Dobry den,moje pritelkyne (22) trpi kvasinkovym zanetem,porad se ji vraci,hlavne...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hormonální léčba

Dobrý den, užívám Norethisteron na oddálení menstruace, je riziko,že se menstruace...

Pláč ze spaní

Dobrý den, mám 4 měsíčního sny,který od narození krásně spal. V noci se mi budil...

Hysterektomie a zvýšení tlaku a cholesterolu

Dobrý den pane doktore. Chtěla jsem se zeptat, zda operace Hysterektomie muže...

Stálá erekce

Pane doktore,můj kamarád má problém se stálou erekcí,nemá přítelkyni,nepomáhají...

Růst penisu

Dobrý den, je mi za pár dní 18 let, již nějakou dobu to pozoruji, že jsem opozdilý...

Hormonální léčba

Dobrý den,před 1 rokem jsem vysadila HA,během této doby jsme menstruaci dostala...

Foliculitis hlavové části

Dobrý den. Mám kožní problém v hlavě. Několik let se mi tam tvoří boláky (folukulitidy)....

Svědění bradavek

Dobrý den, už pár měsíců mám problém s nesnesitelným svěděním bradavek, mám...

Chronická rýma

Dobry den,potrebovala bych poradit. Mala (3,5 roku) ma posledni dobou casto...

Hormonální léčba

v roce 2007 jsem prodělala sterilizaci vaječníků a kónizaci čípku.Přestala jsem...

Yaz a Klacid 500, Codein a Aescin Teva

Dobrý den, užívám měsíc HA Yaz, trápil mne dráždivý kašel, na který mi lékař...

Stav po konizaci čípku, bolesti v podbřišku

Dobrý den. Jsem 5tydnu po konizaci čípku s lokálním anestezii. Občas mám bolest...

Opakované bolesti kolene

Dobrý den, v nepravidelných intervalech se mi vrací bolesti kolene. Stává se...

Hormonální léčba

Já velice dekuji za dobrou a hlavne rychlou odpoved. . Jen taková doplňující...

Hormonální léčba

Vážená paní doktorko, je mi 45 let a jsem po operaci dělohy a vaječníku.Hned...

Hormonální léčba

Dobrý den, je mi 21 let, a nedávno jsem se nechal vyšetřit na hormony, byla...

Krev ve spermatu


Onkomarkery

Dobrý den už jsem se na vaši poradnu obracela v souvislosti nadýmáním. Byla...

Podrážděná slinivka břišní


Svědění stydkých pysků

Dobrý den, už několik dni mě neskutečné svědí stydké pysky. Je to k nevydržení....