Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Současné užívání isoptinu a vasocardinu

Léky Karel . 28.9.2008

Zdravím Vás,chtěl bych se ujistit o správnosti rozhodnutí ošetřujícího lékaře.Dlouhodobě pro vys.kr.tlak a rychlejší tep jsem užíval léky isoptin ,inhibace a vasocardin ve složení: ráno,isoptin ,1/2 vasocardin,poledne 1/2 vasoc. a večer inhibace a 1/2 vasocardinu absolutně bez problémů,vyhovovalo i při zátěži.Při léčbě zápalu plic v nem.mě byl isoptin zaměněn za digoxin ,což mě od počátku nevyhovuje ,bušení,trvá déle než zabere,v námaze nedostačující.Obvodní lékař souhlasí s původní kombinací i interní pro léčbu cukrovky.Tuto kombinaci jsem užíval asi pět let.Jsem bývalí havíř ,25 let v dole,ChZP,silikoza plic prostá.Předem děkuji za vyjádření

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, v průběhu dlouhodobé léčby, jako je tomu u Vás, často může náhlá i pozvolná změna zdravotního stavu z jakýchkoli důvodů vyžadovat změnu dosavadní zavedené léčby. To se zřejmě stalo i u Vás, v souvislosti se zánětem plic, který jste prodělal. Nyní bude záležet na dalším vývoji Vašeho zdravotního stavu, jak bude potřeba upravit léčbu dále. Necítíte-li se při současné medikaci dobře, informujte o tom svého lékaře (pozn. i když při hospitalizaci byla nasazena určitá terapie, rozhodně to neznamená, že se musí nutně ponechat i nadále - terapie se řídí zdravotním stavem, nikoli naopak) a ten v případě potřeby léčbu změní.

Související dotazy

Hubnutí při užívání léků
Dobry den, chci se zeptat jestli je mozne zhubnout...
Současné užívání léků
Dobrý den, chci se zeptat na současné užíváni antidepresiv...
Těhotenství?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné i při...
Současné užívání Doxybene a Ibalginu
Dobrý den, mám naordinováno Doxybene proti Bronchtidě....
Trhání zubu při užívání Bonvivy
Prosím o odpověď na následující dotaz. Jednou ročně...
Současné užívání léků
Dobrý den, prosím o radu. Matka užívá Tiaprid 1 tabletku...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Soucasne ockovani Hexa a Rotarix u predcasne narozeneho ditete

Dobry den, jaky je prosim vas nazor na soucasnou aplikaci Rotarixu a Hexavakciny...

Současná léčba helicobacter pylori a chlamydií

Dobrý den, gastroenterolog mi dal na léčbu helicobacter pylori tyto léky:...

Současně léky na hyperthyreosu i hypothyreosu

Dobrý den, léčím se na hypertyreózu od února 2013. Anti-TPO, anti-TG, anti-TSH...

Současné používání látkových a jednorázových plen

Dobrý den, Mám nyní takové dilema. Používám látkové plenky již od narození...

Současné užití ELLAONE a ESCAPELLE

Dobry den, mala som nechraneny pohlavny styk pocas plodnych dni, podla kalendara...

Současné užití několika prášků

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu bez vedlejších účinků brát současně...

Současné užívání 2 různých léků

Dobrý den pane doktore, ráda bych se zeptala, zda je možné současně užívat preventivně...

Současné užívání Aerinaze a Biopronu forte

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se může současně používat aerinaze a biopron...

Současné užívání antihistaminik flonidan a fenistil kapky

Dobrý den, šestiletý syn trpící pylovou alergií (bříza) užívá 1/2 Flonidanu...

Současné užívání Doxybene a Ibalginu

Dobrý den, mám naordinováno Doxybene proti Bronchtidě. Mohu současně použít...

Současné užívání léčiv

Dobrý den, mohu zaroveň užívat COTRIMOXAZOL AL FORTE na močové cesty a Omeprazol...

Současné užívání léků

Dobrý den,mám dotaz ohledně užívání léku Paralen grip na chřipkové stavy (trpím...

Současné užívání léků

Dobrý den, chci se zeptat na současné užíváni antidepresiv Elicea10mg a Lexaurinu...

Současné užívání léků

Dobrý den,3/4 roku beru Meridii a nyní mi paní doktorka předepsala Cipralex....

Současné užívání léků

Dobrý den chtěl bych se zeptat na součené užívání antideprsiv Velaxin a suplementů...

Současné užívání léků

Dobrý den, prosím o radu. Matka užívá Tiaprid 1 tabletku večer. Nyní má antibiotika...

Současné užívání léků a léčivých přípravků

Dobrý den pane doktore, moje sestra měla veliké problémy se stabilitou.Mj....

Současné užívání léku Klion D 100 a Dalacin C 150 mg

Dobrý den, Chci se zeptat jestli při užívání Léků Dalacin C 150 mg a Klion D...

Současné užívání léků Stopex a Ibalgin

Dobry večer. Chtěl bych se zeptat, zda mohu kombinovat ibalgin a stopex... tedy...

Současné užívání léků- Xarelto a Wobenzym?

Mamince je 73 let a prodělala těžkou žilní trombózu v LDK v r. 2013. Dle sona...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×