Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Špinění

Gynekologie Adriana . 20.6.2013

Dobrý den, dnes mám 15. den menstruačního cyklu, beru antikoncepci Femoden a objevilo se mi špinění (hnědý výtok bez zápachu a hrudek), co to může být? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Slabé zašpinění se může vyskytnou při braní antikoncepce,pokud by se opakovalo i v dalších cyklech, byla by na místě úvaha o změně preparátu. Příjemný den

Související dotazy

Špinění
Dobry den chtela bych se zeptat zda jen normalni kdyz...
Špinění při HAC
Dobrý den, už 5 let užívám hormonální antikoncepci...
Špinění
Dobrý den, chtela bych se zeptat měla jsem dostat menstruaci,...
Špinění
dobry den byla jsem na prohlidce gynekologii a pořad...
Špinění během HA
Špinění během HA Dobrý den, beru HA, ale jela jsem...
Špinění v raném těhotenství a krev v moči
Dobry den jsem v 8tt me prvni tehotenstvi.Od stedreho...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Špatný zrak, ale ne vždy

Dobrý den, již nějakou dobu mě trápí rozostřené vidění. A to na dálku i na blízko....

Špatný žaludek?

Dobry den,rada bych se zeptala, zda mohu mit nemocny zaludek. V zamestnani se...

Špatrné vstřebávání živin

Dobrý den, mám podezření na špatné vstřebávání živin z potravy. Vyčetla...

Špenát a zelená stolice

Dobry den, rada bych se zeptala, co muze znamenat zbarveni stolice do tmave...

Špička nosu

Dobrý den, jedná se o čtení z obličeje a špičce nosu, jenž se týká srdce, cév...

Špička penisu

Dobrý den, je mi 15 let. Už asi rok mě trápí nateklá špička penisu. Chtěl bych...

Špička penisu

Dobrý den. Chci se zeptat, zda je normální, že moje špička penisu je narozdíl...

Špinavý prst a antikoncepce

Dobrý den paní doktorko, měla bych otázku ohledně antikoncepce..Před půl...

Špiněné po gynekologickém vyšetření

Dobrý den, nyní jsem v 19 tt a včera jsem byla po měsíci v poradně. Vše bylo...

Špiněné po menstruaci

Dobrý den Mam takovy problem. Dne 3.10. mi mela skoncit menstruace, ktera zacala...

Špinění

Dobrý den momentálně mě trápí špinění mimo menstruaci. Jedná se jen o slabý...

Špinění

Dobrý den,moc bych chtěla znát názor ještě někoho jiného.Asi před třema roky...

Špinění

Dobrý den, dne 2.12. jsem si vzala poslední tabletku HA. Poté následovalo po...

Špinění

Dobrý den, je mi 17, po menstruaci jsem začala špinit.. Obvykle špiním jeden...

Špinění

Dobrý den paní doktorko, od 16-ti let jsem brala antikoncepci. Nejdříve to...

Špinění

Dobrý den, v říjnu 2011 mi byla provedena konizace čípku, důvodem bylo špinění...

Špinění

Dobrý den. Mohli byste mi odpovědět na pár otázek? 1. JAK DLOUHO BUDU JESTĚ...

Špinění

dobry den byla jsem na prohlidce gynekologii a pořad špinim je mi 54let jsem...

Špinění

Dobrý den, je mi 13 let a ještě jsem neměla menstruaci. Mám neustále takový...

Špinění

Dobrý den . Chtěla jsem se zeptat už 3 měsíc mám týden po MS naruzovele výtoky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sledujte růst dítěte pečlivě

Dívat se, jak dítě roste a sílí, je jistě snem každého správného rodiče. Sledovat...

Hiatova hernie

dobry den prosim o radu a vas nazor.V roce 2007 jsem byl operovan laparoskopicky...

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Natržený lýtkový sval


MUDr. Martin Melichar

Ordinace lékaře specialisty - interna


Občas ji používáme jako účinnou metodu pro odražení nevítané mužské pozornosti....

Jak se vyšetřuje syndrom dráždivého tračníku?


Záškuby ve svalech


MUDr. Jindřich Sklenář

Ordinace praktického lékaře

Ztopořený úd

Dobrý den chci se zeptat mám penis12/3cm dase říct že ho mám pořád stoporeny...

Oteklé kotníky


Nadměrné pocení

Dobrý den. U moji 3-leté dcery, pozoruji nadměrné pocení, když spí. Nezaleží,...

Boule v nose

Dobrý den,už delší dobu mám problémy s rýmou,ale dnes jsem si prohlížel nos...

Svědění klitorisu

Dobry Den. Uz druhy den me trapi silne svedeni klitorisu a okoli. V pochve...

Čepy na mandlích


Herpes zoster

Dobrý den, je mi 24 let asi před týdnem, mě začala bolet hlava, první den se...

MUDr. Jiří Henzl

Ordinace stomatologa

Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×