Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Spolehlivost antikoncepce

Antikoncepce Klára . 10.4.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, pokud jsem brala antikoncepci bez pauzy jeden a půl měsíce, následně udělala sedmidenní pauzu a teď pokračuji s novým platíčkem, jsem v tomto cyklu celou dobu chráněná proti otěhotnění? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ano, jste chráněna.

Související dotazy

Spolehlivost antikoncepce
Dobrý den, paní doktorko, měla bych dotaz na spolehlivost...
Spolehlivost antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat na spolehlivost...
Spolehlivost antikoncepce
Po roční pauze jsem opět začala užívat hormonální antikoncepci,...
Spolehlivost antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Je mi 17 let a už...
Spolehlivost antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má nějaký vliv...
Spolehlivost jiné než kombinované HA

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Společné užívání léků

Dobrý den, beru lék Blokurima na močové cesty a dnes mi lékař predepsal Aulin...

Společné užívání léků Broncho-Vaxom a Claritine


Společné užívání Solesmin a Gefin


Společný odstup cév

Vážený pane doktore, je mi 25 let a byla jsem vyšetřována pro Marfanův syndrom,...

Spolehlivá a účinná ochrana antikoncepce

Dobrý večer, když začnu v pondělí (6.7) brát druhé plátičko antikoncepce (Flaya),...

Spolehlivost


Spolehlivost

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je nějaký rozdíl ve spolehlivosti mezi přípravky...

Spolehlivost

Dobry den Chci se zeptat jestli je antikonce na 99% spolehlivá i při pauze...

Spolehlivost

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je HA depo-provera 100% spolehlivá?Nemůže...

Spolehlivost antikonce a průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně spolehlivosti antikoncepce a průjmu,...

Spolehlivost antikoncepce


Spolehlivost antikoncepce


Spolehlivost antikoncepce


Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, může ovlivnit kotvičník zemní spolehlivost antikoncepce? Děkuji za...

Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz ohledně spolehlivosti antikoncepce po jednorázové...

Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se informovat, zda se mohu spoléhat na HA Mercilon, když...

Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, přítelkyně užívá pravidelně poctivě HA Jangee a ja bych se chtěl...

Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Je mi 17 let a už víc jak rok beru antikoncepci...

Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, chci se Vás zeptat na problém, týkající se spolehlivosti antikoncepce....

Spolehlivost antikoncepce

Dobry den, dlouhodobe uzivam HA Yadine.Posledni 3 plata jsem brala z duvodu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Tomáš Topič

Praktický lékař gynekolog

Současné užívání léků Stopex a Ibalgin

Dobry večer. Chtěl bych se zeptat, zda mohu kombinovat ibalgin a stopex... tedy...

Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!

Uvolnit ucpaný nos při rýmě bývá to nejdůležitější. Skupina tzv. šetrných dekongestiv,...

Nebojte se vysazení antikoncepce


Akutní zánět vedlejších nosních dutin

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně nachlazení, je mi 20 let a již třetím rokem...

MUDr. Zuzana Mazurová

Zubní ordinace, ortodoncie

Výtok z penisu

Dobrý den, je mi 17 let, ještě jsem neměl sex a mám výtok z penisu. Objevuje...

Problémy se sexem

Dobrý den, prosím Vás o pomoc, sama si nevím rady. Je mi 16 let a s mým přítelem...

Ureaplasma urealyticum

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, jsem ve 23.týdnu těhotenství a...

Červené žilky ve tvářích

Dobrý den,mám pětiletou dceru a už několik let má v obličeji,na tvářích červené...

Zánět hltanu nebo nádor?

Přeji Dobrý den. Jak jsem Vám psal minule potiže s pocitem ciziho tělesa v krku...

Vypadávání vlasů, plešaté kolečko 5cm

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, přítelovi na hlavě vypadaly vlasy ve tvaru...

Bolesti pod lopatkami


Jíte houby? Tyhle raději vynechte!

Jedním z typicky českých drogových návyků je kromě pervitinu také pojídání lysohlávek....

Alergie v anamnéze je spojena se sníženým rizikem karcinomu slinivky břišní

Z výsledků studie publikované v listopadovém čísle odborného časopisu International...

Vyrážka

Dobrý den, mám svědivou vyrážku, nejprve na bradě,a ted po celém těle ,červené...

Bolesti a nateklá dáseň kolem osmičky


Štítná žláza

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Již několik let beru na zvětšenou štítnou žlázu...

Pocení nohou, vnitřní chvění, záškuby

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Začaly se mi potit nohy, zvláště teď v zimě je...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×