Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Spolehlivá a účinná ochrana antikoncepce

Gynekologie Danny 5.7.2015

Dobrý večer, když začnu v pondělí (6.7) brát druhé plátičko antikoncepce (Flaya), musím čekat zase dalších 10 dni aby antikoncepce byla 100% účinná?

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, pokud již berete 2.-platíčko, jste chráněná již v pauze.

Související dotazy

Je antikoncepce již účinná?
Dobrý den, teď v pondělí jsem začla po 6 měsíční pauze...
Za jak dlouho je antikoncepce učinná?
Dobrý den,chci se po těhotenství a ukončení kojení...
Důvěra k antikoncepci
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Užívám hormonální...
Antikoncepce a kojeni
dobry den prosim vas mohla by jste mi poradit ohledne...
Opravdová ochrana?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak zjistím, že antikoncepce...
Antikoncepce
Dobrý den. Užívala jsem asi dva nebo tři roky antikoncepci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Spolahlivost HAK

Dobry den, pan doktor ! Prosim o odpoved na moju otazku. Mam takmer 49 rokov....

Spolecne uzivani leku

Dobrý den, je možné brát současně Concor a Itakem,přičemž Concor 2.5 (půl tablety...

Společná operace žlučníku a odstranění dělohy s myomy

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli je možné najednou vyoperovat žlučník...

Společné užívání antidepresi

Přeji hezký den, prosím pěkně, lze užívat kombinaci léků s účinnou látkou paroxetin...

Společné užívání léků

Dobrý den, beru lék Blokurima na močové cesty a dnes mi lékař predepsal Aulin...

Společné užívání léků

Dobrý den, mám dotaz zda mohu současně užívat léky : EZETROL 10mg tablety a...

Společné užívání léků Broncho-Vaxom a Claritine


Společné užívání nitrofurantoinu a sertralinu

Dobry den, na 10 dni mi byl predepsan Furolin 100 mg. Je mozne toto ATB uzivat...

Společné užívání Solesmin a Gefin


Společný odstup cév

Vážený pane doktore, je mi 25 let a byla jsem vyšetřována pro Marfanův syndrom,...

Spolehlivost

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je HA depo-provera 100% spolehlivá?Nemůže...

Spolehlivost

Dobry den Chci se zeptat jestli je antikonce na 99% spolehlivá i při pauze...

Spolehlivost

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je nějaký rozdíl ve spolehlivosti mezi přípravky...

Spolehlivost


Spolehlivost antikonce a průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně spolehlivosti antikoncepce a průjmu,...

Spolehlivost antikoncepce


Spolehlivost antikoncepce


Spolehlivost antikoncepce


Spolehlivost antikoncepce


Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, může ovlivnit kotvičník zemní spolehlivost antikoncepce? Děkuji za...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvětšení penisu


Častá stolice a bolest břicha

Mam dotaz chodim 11krat dene na velkou boli me. Bricho. Je to normalni. Coto...

Bolest na levém prsu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat už asi tak 3 týdny mě pobolívá na levém...

Antikoncepce vs. Trombofilní stav

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s používáním antikoncepce, kokr....

Batrafen

Dobrý den, měl bych stručný dotaz . Léčím se na kožním oddělení se zatím neurčenou...

Citlivý zub po vrtání

Dobrý den, před měsícem jsme byla u svého zubního lékaře, vrtal mi dvojku na...

Bolest svalů a kyčle po cvičení

Dobrý den,v minulosti jsem dost posilovala,někdy i těžší váhy a od té doby tak...

Exostóza

Dobrý odpoledne. Chtěla bych se vás zeptat mám na boční straně chodidla takový...

Rentgen srdce a plic

Dobrý den, Chtěl bych vás poprosit,jestli by jste se mohli podívat na můj rentgen...

Bolest páteře -dušnost

Dobrý den, je mi 48 let , vážím 59 kg cvičím aerobic a posilování. Jsem astmatik-dýchám...

Otoky pod očima

V priloze zasilam fotky,snad Vam pomuze pri rozeznani priznaku.Co se tyce konkretnejsiho...

Trávení jídla

Dobrý den, můj dotaz asi nebude obvyklý, nicméně bych se chtěl zeptat, jak...

Bolest jazyka


Pohlavní styk po IVF

Dobrý den, za jak dlouho je možný pohlavní styk po IVF v případě pozitivního...

Loupání kůže

Dobrý den, již delší dobu se potýkám s loupáním kůže na zádech. Nikde jinde...

Vyrážka na hřbetu pravé a levé ruky

Dobrý den, asi už rok se mi dělá vyrážka na obou rukách, jsou to malé pupínky,...

Utrogestan v těhotenství

Dobry den, chcel by som sa poradit ohladom progesteronu. Manzelka ho dostala...

Děložní sliznice 12mm, je nutná kyretáž?


Ledvinový kámen

Dobrý den, pokládám urologický dotaz. Mám ledvinový kámen v pánvičce asi 1cm...

Alkohol po operaci slepého střeva


Reklama
Zavřít