Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Stafylokok

Karel . 2.3.2015

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné přenesení stafylokokové infekce partnerce na genitalie(na sliznici vaginy) při oralnim sexu a jak to případně léčit. Dekuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Ano, stafylokoková infekce se přenáší dotykem. Není ale třeba léčit pouze kultivační pozitivitu. Vhodné je léčit pouze stavy provázené horečkou či rozsáhlým hnisáním. Pokud máte podezření na tuto infekci, navštivte praktického lékaře, aby provedl kultivaci.

Související dotazy

Zlatý stafylokok
Dobrý den, mám dotaz ohledně zlatého stafylokoka. Mám...
Zlatý stafylokok
Dobrý večer, tchyni byl nalezen zlatý stafylokok v...
Zlatý stafylokok v pochvě
Dobrý den pane doktore, Mám na Vás prosbu.Je možné,...
Stafylokok
Dobrý den, moje babička je po operaci plic. Bohužel...
Stafylokok v nose
Dobry den pane doktore,na ORL mi zjistili,ze mam v...
Antibiotika na stafylokoka
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár otázek a zda...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stafilokok Aureus

Dobry den, opet se uz ze zoufaltstvi poustim na internet a hledam informace....

Stafilokok u dvouměsíční dcery

dobrý den mám doma 2mesíční dceru. chtěla sem se zeptat, jelikož manžel má i...

Stafilokok zlatý

Dobrý den, mám 7 měsíčního syna a od narození má pod pupíkem na pravé straně...

Stafilokokus aureus

Dobrý den...již čtvrtý rok po operaci zlomeniny holení a lítkové kosti trpim...

Stafyloccocus

Dobrý den, Včera mi byl z výtěru z krku zjištěn zlatý stafylokok. Dnes jsem...

Stafyloccocus aureus

Dobrý den, prosím o informaci, jakým způsobem lze vyléčit Staf.aurea na +++...

Stafylococcus aureus

Dobrý den, prosím Vás, už sedm roků trpím tím, že mám v dutinách usazeného zlatého...

Stafylococcus aureus

Dobrý den,dcera 2roky prodělala zánět pochvy se slabým zeleným výtokem,dostaly...

Stafylococus aureus

Dobrý den. Mojí kožařkou mi byl diagnostikován (stěry zaslány na kultivaci)...

Stafylokocová infekce

Dobry den diagnostikovali mi stafylokoka ve vagine..dostala jsem tobolky k preleceni...je...

Stafylokok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat u nás v práci byl zjištěn stafylokok na stole...

Stafylokok

Dobrý den. Od října se střídavě lečim na respirační onemocnění. Nyní mi na očním...

Stafylokok

Dobrý den,jako malá jsem měla stafylokoka v nose a byla jsem léčena..moc si...

Stafylokok

dobrý den,dělají se mi po těle hnisavé boule.pry mám negativního stafylokoka...

Stafylokok

Dobrý den, máme čtyřtýdenní miminko. Před týdnem jsme mu objevili 2 veliké zarudlé...

Stafylokok

Dobry den pani Lazanska, opet se na Vas obracim s radou, vzdy jste mi dobre...

Stafylokok

Dobrý den, cca před 4-5 měsící jsem se podchladil a byl 14 dní na neschopence....

Stafylokok

Dobrý den, dceru pobolívá občas v krku, od doktorky odcházíme,že je vše v pořádku,...

Stafylokok

Dobrý den, moje babička je po operaci plic. Bohužel ji momentalně diagnistikovali...

Stafylokok

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat:Zjistil se u mě na noze zlatý stefylokok.Musím...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×