Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Stanovení FSH v moči

Léky Michaela 13.3.2019

Dobrý den, chtěla bych si udělat test plodnosti na základě zjištění přítomnosti FSH v moči (Babystart Fertilcheck). Zároveň ale beru léky Visanne kvůli endometrióze. Mohou tyto léky ovlivnit test? Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková


Dobrý den,
lék Visanne obsahuje gestagen, který se také vylučuje do moči.
Na vliv FSH v moč...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vachek


Souhlasím s dr. Kovaříkovou, hladina FSH v moči by ovlivněna léčbou Visanne být neměla. Tes...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

FSH
Dobrý den,paní doktorko moje hodnota FSH je 7.44,nevím...
Zvýšené FSH
Dobrý den, jsem v 6tt a dnes mi bylo zjištěno FSH 28,95.Příští...
Clostilbegyt a FSH
Dobrý den, již rok a čtvrt se snažíme o těhotenství,...
Krevní testy, FSH
Dobrý den, již 20 měsíců se s manželem pokoušíme o...
TSH a FSH
Dobrý den, Vážená paní Doktorko,je mi 43 let a za...
Hodnota FSH
Dobrý den pane doktore, před pár dny jsem byl na endokrinologickém...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stálý výtok, akutní záněty

Dobrý den, chtěla jsem vás poprosit o radu, jelikož už jsem prolezla snad všechny...

Standardní proces rekonvalescence po totální endoprotéze kyčelního kloubu

Dobrý den.Mamka jde v dubnu na operaci kyčelniho kloubu /výměna na umělý/ a...

Standartní nemocniční pokoj

Dobrý de, potřebuji zjistit jak má vypadat standartní nemocniční pokoj, co všechno...

Standartní vyšetření dítěte při úrazu hlavy

Dobrý den! Ve středu nám vypadla naše malá (necelých 12 měsíců ) z jídelní židličky,...

Stane se mi, že se posune zornička o několik milimetrů nahoru

Dobrý den, ráda bych konzultovala problém s pravým okem. Čas od času se mi stane,...

Stani na jedne noze se zavrenyma ocima

Dobry den pani doktorko, chtel bych se zeptat, jak dlouho z pohledu neurologie...

Stanovení Dg. a provedení zákroku-doplnění

Dobrý den.Děkuji MUDr. Janu Sládečkovi za odpověď na můj dotaz ze dne 9.2.2012...

Stanovení Dg.a provedení zákroku

Dobrý den, nevím, zda se dobře zeptám, ale prosím o odpověď na průběh mé léčby.Při...

Stanovení diagnózy

Dobrý den, mám víc než rok zdravotní problémy (hubnutí, ale současně zvětšené...

Stanovení diagnózy - operace

Prosím o radu jaký je můj stav a jestli je vhodná náhrada kyčelního kloubu dle...

Stanovení krevní skupiny u miminka

Dobrý den, potřebovala bych zjistit, kde lze stanovit krevní skupinu u mých...

STANOVENÍ SPRÁVNÉ DIAGNÓZY

DOBRÝ DEN pane doktore. Ve výtěru z krku streptokok beta-hemolytický sk. C pak...

Stanovení titru protilátek

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik stojí vyšetření na stanovení titru protilátek...

Stanovit diagnózu

Vážení, v příloze Vám posílám výsledky z magn. rezonance, EEG a rentg. páteře....

Stanozol a epilepsie

Dobrý den, rád bych se zeptal zda může mít stanozol (v tabletové podobě) vliv...

Stapedoplastika,nedoslychavost,deprese

Dobrý den,po operaci -stapedoplastika se stav po dvou letech zhoršil,ztrata...

Staph.aureus a M.pneumoniae ketony v moči

Dobrý den, v polovině 12/2013 jsem byla na kontrolní odběru krve a vyšlo...

Staphyloccocue aureus

Dobrý den, bylo provedeno jak RTG, kde nic nenašli, tak i MRI palce, kde se...

Staphyloccocus aureus v palci

Dobrý den, je to 2. rokem, co mi zjistili Staphyloccoca aurea. Pravděpodobně...

Staphylococcus aureus

Stěry z jazyka mi zistili staphylococcus aureus. Doktorka mi však o tom nic...