Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Štítná žláza

Endokrinologie Věra 5.9.2009

Dobrý den pane doktore, již několik let docházím jednou za rok na kontrolu se štítnou žlázou(bez léků). Mé hodnoty se moc nemění, ráda bych znala Váš názor. Rok 2006 - TSH 1.835 fT4 10.74- 1/2006, pravý lalok 3,6x1,8x3,0 cm-V 10,3 ml, levý lalok 3,5x1,7x2,9 cm-V 9,1 ml
rok 2007 - TSH 1.835 fT4 10.74- 1/2006, pravý lalok 3,8X1,9X3,1 cm-V 11,6 ml, levý lalok 3,7x1,9x3,7 cm-V 13,3 ml
rok 2008 - TSH 1.835 fT4 10.74- 1/2006, pravý lalok 3,8x1,7x3,7 cm -V 12,9 ml, levý lalok 3,8x1,6x3,5 cm-V 11,43 ml.
Moc děkuji.
S pozdravem Věra Bognerová

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Věro!
Přiložené nálezy komentují stacionární stav bez velkých výkyvů a změn. Myslím, že se nemáte čeho bát.

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štítná žláza

Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o pomoc a radu.Mám sníženou činnost štítné...

Štítná žláza

Dobrý den, paní doktorko. V 7. týdnu těhotenství mi byla odebrána krev na TSH...

Štítná žláza

Dobrý den, měla bych na Vás takovou otázku. Poslední 2 týdny jsem strašně unavená,...

Štítná žláza

Dobrý den, ultrazvukem mi byl v obou lalocích nalezeno hypechogenní ložisko...

Štítná žláza

rok a půl mám potíže s nadměrným pocením, a to i když nevykonávám namáhavou...

Štítná žláza

Dobrý den, delší dobu trpím návaly horka, pálení v krku a bolest na hrudi. Chci...

Štítná žláza

Při sono vyšetření mně byly nalezeny uzlíky na štítné žláze.Před případným vyšetřením...

Štítná žláza

Dobrý den, zhruba před třemi týdny jsem měl státnice na vysoké škole. Období...

Štítná žláza

Dobrý den. Měla bych dotaz ohledně výsledků štítné žlázy. Hormony štítné žlázy...

Štítná Žláza

Dobrý den,dnes jsem byla u lékaře na ultrazvuk štítné žlázy,napsal mi nález...

Štítná žláza

Dobrý den, prosím o radu: již třetím rokem se léčím na sníženou činnost štítné...

Štítná žláza

Dobrý den, mám zvětšenou štítnou žlázu - je to trošku vidět i cítit na pohmat,...

Štítná žláza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat léčím se uz od nějakých 13let (je mi 21) se...

Štítná žláza

Dobrý den, byla jsem na už štítné žlázy s těmito výsledky, struktura zhrubělá...

Štítná žláza

Dobrý den, na vlastní žádost jsem podstoupila UTZ štítné žlázy. Výsledkem bylo:...

Štítná žláza

Dobrý den, byla mi provedena sonografie štítné žlázy. Zpráva od lékaře zní:...

Štítná žláza

Dobrý den, ode dneška se léčím na "hlubokou hypotyreozu štítné žlázy autoimunitní...

Štítná žláza

Dobrý den, před 3 lety mi zjistili štítnou žlázu tak jsem to začala léčit. Užívám...

Šťítna žláza

Dobrý večer. Bylo mi nalezeno na štítné žláze granulované útvary? Co to znamená...

Štítná žláza

Dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Před půl rokem jsem začala příbírat na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mravenčení v rukou, nohou, podbřišku a v okolí pochvy, plastika děložního čípku

Dobrý den. Nevím jestli to má nějakou souvislost ale 2 měsíce po plastice...

Gynekolog mi předepsal mast s aplikátorem Dafnegin.

Dobry den. Gynekolog mi předepsal mast s aplikátorem Dafnegin. Jenže jsem panna...

Zvýšené CRP

naše babička má zvýšené CRP na 55,s tím spojené dosti velké bolesti kloubů a...

Pálení na hrudi, dusiví kašel, zhoršené dýchaní, sípání, ztráta řeči

Už asi měsíc trpím na pálení na hrudi(dříve to byla bolest ale časem se to změnilo...

Dráždivý tračník ??

Dobrý den myslíte že bych měl problémy se slinivkou? Světla jilovita stolice...

Užívání Paralenu a Nurofenu

Dobry den , jak casto muzu male podavat paralen a nurofen? Doktorka rikala stridat,...

Zápach z ucha

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, mému otci nepříjemně zapáchá z ucha a při...

Svědění rukou a nohou, otoky dolních končetin a bolest na ledvinách

Dobrý den trápí mne otoky nohou okoli kotníků, kolikrát mám lýtka ztuhlá, jak...

Padání vlasů

Dobrý den, už jsem sem ohledně mého problému psal, ale měl bych ještě jeden...

Interkostální neuralgie

Dobry vecer,je mi 32 let a jiz treti den me pobodava v oblasti hrudniku,doprovazi...

Svědivé pupínky rukou a nohou

Dobrý den, asi před měsícem se mi začaly dělat velmi svědivé pupínky na rukou...

Nespavost a svědění celého těla

Dobrý den, poslední měsíc mám problémy s usínáním a probouzením se v noci. Některé...

Pocit na zvracení, bolest žaludku

Dobrý den, před rokem v létě 2016 jsem měla běžnou střevní virozu (zvracení,...

Popraskaná kůže na penisu

Dobrý den, mam popraskanou předkožku a divně zbarvená. Problém mam už měsíc...

Bolest zad

Dobrý den, chtěla bych se zeptat měsíc mě bolí jen při otočení v posteli pravá...

Píchání u srdce při nádechu

Dobry den,vcera me zacalo pichat u srdce pri nadechu a boli me z toho leva ruka..muzu...

Zvýšená teplota

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho se má v podpaží nechat rtuťový teploměr...

Vata v uchu

Dobrý den cistila jsem si uši vatovou tycinkou a zůstalo mě trochu vaty v uchu...

Zánět zevního zvukovodu, Candida

Dobrý den.prosím v roce 2014 mi při mytí hlavy natekla voda do uší.postupně...

Bulka v ušním boltci

Dobrý den, měla bych dotaz, jen tak náhodou jsem zjistila, že mám v ušním boltci...

Reklama
Zavřít