Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Štítna žľaza - výsledky krvi

Endokrinologie Marta S. 26.5.2009

Dobrý deň, pred 2 týždňami som bola v súvislosti s kožnými problémami na endokrinologii, kde mi odobrali krv. Chcela by som sa spýtať, či tu nie je niekto, kto by mi ich bližšie vysvetlil.
FT4: 23,9 (norma: 12.0 - 22.0)
TSH: 1.7 (norma: 0.3 - 4.2)
ATPO: 600 (norma: 5.0 - 34.0) a
ATG: 86.74 (norma: 10.0 - 115.0).
Vraj to je všetko negatívne (mňa však trochu prekvapila tá hladina ATPO, keďže nejako nepasuje do normy).
Vopred ďakujem.

Odpovídá lékař:

Dobrý den, zatím neprobíhají ve štítné žláze tak velké změny, aby se muselo nějak "zasah...

Odpovědi lékařů jsou součástí klientské zóny.
Pro zobrazení celé odpovědi se přihlaste. Registrace je zdarma.

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Štítná žláza
Dobrý den, ráda bych se zeptala na výsledek sona...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza
Dobry den, byl mi z krve zjisten pozitivni anti thyreoglobulin,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štítná žláza - prosba o radu

Dobrý den, prosím o radu o radu, mojí mamince - 65 let, byly náhodně na alergologii...

Štítná žláza - rozdílné výsledky

Vážená paní doktorko, na endokrinologii jsem se dostala poprvé před cca 3 lety,...

Štítná žláza - rozpoznání choroby

Dobrý den, štítná žláza mi převrátila život naruby a trvá to již 6 let. V krátkosti...

Štítná žláza - solidní hypoechodenní uzel

Dobrý den, absolvovala jsem vyšetření štítné žlázy a z výsledku nejsem vůbec...

Štítná žláza - sonografický nález

Dobrý den.Dnes jsem byla na sono vyšetření a mám tento nález:Trachea ve stř.čáře.Struktura...

Štítná žláza - struma

Dobrý den, jsem 3/4 roku po operaci ŠŽ (zcela odstraněna), měla jsem benigní...

Štítná žláza - těhotenství

Jsem ve 30. tt. Dnes byla u mě diagnostikována S_TSH 5.20++. Testy jsem si nechala...

Štítná žláza - úprava váhy

Prosím o odpověď zda se upraví tělesná váha, v lednu 2010 jsem podstoupila operaci...

Štítná žláza - uzel

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o zhodnocení léčby. Před 2 měsíci mi na sonu...

Štítná žláza - uzel

Proím o Váš názor, v listopadu t.r. jsem absolvovala na mé vyžádání sono štítné...

Štítná žláza - vysvětlení diagnozy

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o vysvětlení diagnozy. Manželka se před měsícem...

Štítná žláza - zánět

S mým synem - 5 let, 98cm, 14,6 kg jsem podstoupila edokrinologické vyšetření...

Štítná žláza - změny

Dobrý den, nedávno jsem absolvovala sono štítné žlázy. Důvod byl, že má již...

Štítná žláza - zvýšené protilátky

Dobrý den, měla bych takový dotaz. Z vyšetření mi byly zjištěny protilátky štítné...

Štítná žláza + jak přibrat

Dobrý den paní doktorko,chtěl jsem se zeptat zda po letroxu mohu přibrat,mám...

Štítná žláza = knedlík v krku?

Dobrý den, mám štítnou žlázu nezvětšenou, ve střední části pravého laloku štítnice...

Štítná žláza a alergie

Dobrý den,je mi 19let a z rozboru mi zjistili sníž.funkci štít.žlázy/TSH 8.345mIZ/l...

Štítná žláza a alergieAHQ6

Dobrý den, byla mi zjištěna snížená funkce štítné žlázy, beru Letrox 50, příští...

Štítná žláza a aloe vera

Dobrý den, již asi dva roky se léčím na sníženou funkci šítné žály. Denně beru...

Štítná žláza a aloe vera gel

Dobrý den, lečím se s uzlem na štítné žláze, krev mám dobrou a beru rano 1/2euthyroxu....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest břicha

Dobrý den, asi už ze zoufalství se obracím na Vás s nadějí na pamoc. Je mi 33let...

Znaménko na stydkém pysku

Dobrý den, před dvěma lety v těhotenství jsem si našla na stydkém pysku mateřské...

Chlamydia trachomatis a Ureaplasma urealyticum

Dobrý den, na testech na gynekologii mi našli bakterie chlamydia trachomatis...

Gastroenteritida

Dobrý den, ve čtvrtek večer mi začaly křeče v břiše. V pátek ráno jsem měla...

Rizika bronchoskopie

Dobrý den, přítel byl na CT vyšetření, kde mu našli nějaký "stín" na plíci -...

Necitlivá končetina

Dobry den.mám problém takový mám pocit že nemám levou nohu a nemohu spávat už...

Křupání kyčle při cvičení

Dobrý den, asi dva měsíce mě trápí při cvičení lupani až krupani v levé kyčli....

Horečky trvající 5 dní - bez jiných příznaků

Už mi to nepřijde normální a ve všech forech se řeší pouze horečka dětí. Od...

Chronická rýma

Dobrý den, již delší dobu mě trápí rýma. Je to v rámci let. Jaro-podzim vetšinou...

Nafouklé břicho, tlak v oblasti žaludku, plynatost.

Dobrý den, byl jsem na sonografickém vyšetření ohledně zažívacích problémů (nafouklé...

Vyrážka

Dobrý den,chci se zaptat co je to za vyrazku ktera se me udelala v den kdy jsem...

Zelený a heřmánkový čaj na vyprazdňování

Dobrý den už delší dobu mám problémy s vyprazdňováním. Na WC strávím hodně času...

Citalec 20mg a Atarax

Beru již půl roku Citalec 20mg. Zajímalo by mě jestli by vadilo když bych chtěla...

Pant

Dobry den. Posledni dobou mam problemy s vypadavanim pantu v celisti na leve...

Už delší dobu mě bolí v krku

Dobrý den,už delší dobu mě bolí v krku,mandle nemám a na zadní stěně mám takový...

Krvácení po Fraxiparinu Forte

Dobrý den, mám diagnostikovanou Leidenskou mutaci a před odletem na dovolenou...

Nadměrný záklon u kojence

Dobrý den, mám 4,5měsíční holčičku, která velice ráda a hojně zaklání hlavičku...

Boule u ucha, čelist

Dobrý den Dnes jsem byl na ORL kvůli problému že při otevírání úst mi vyskakuje...

Bolest v hrdle

Dobrý den, je to týden co jsem před moc dostala bolest v krku..druhý den večer...

Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny

Už asi pár týdnů mám bulku na pravém třísle. Je velká cca 1,3 až 1,5 cm a v...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
Představte si prostředí, kde se vždy setkáte s pozorností, kterou očekáváte.
* registrací neměníte svého lékaře.