Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Strach z pohlavní nemoci

Jarmila . 31.3.2015 redakce uLékaře

Dobrý den Chtěla bych se zeptat, zda je možné,že by měl člověk kapavku, kdyby se po 6-7 měsících po poslední sexuálním styku dostavilo mírné pálení při močení. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Kapavka se projeví během několika dnů od infekce, takže ve vašem případě půjde jistě o něco jiného.

Související dotazy

POHLAVNI NEMOCI
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu být nakažena...
Pohlavní nemoci
Ahoj všem z poradny, prosím jaké nemoci mohou hrozit...
Jaké jsou příznaky pohlavní nemoci?
Mohly by být tyto problémy příznakem některé pohlavní...
Pohlavní nemoci
Dobrý den, prosím o radu. Koncem října jsem měl pohlavní...
Vyšetření krve - pohlavní nemoci
Dobrý den, chtěla bych si nechat vyšetřit krev na pohlavní...
Pohlavní nemoci
Dobrý den, byl jsem u lékaře s potížemi s dýcháním,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Strach z otěhotnění po nasazení antikoncepce


Strach z otěhotnění v 1. měsíci užívání antikoncepce

Dobry den, zacala jsem ve ctvrtek vecer (1.den krvaceni ms) uzivat antikoncepci...

Strach z otravy

Dobrý den, potřeboval bych se zeptat na jednu věc. Abych Vás uvedl do problematiky,...

Strach z pevné potravy

Dobrý den, je mi 12 let a bojím se jídla. Nemyslím si že mám poruchu příjmu...

Strach z pobytu v nemocnici

Dobrý den, již od malička trpím strachem z pobytu v nemocnici. Jako příčinu...

Strach z pohl.nem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak dál postupovat, v 6/2010 jsem měl nechráněný...

Strach z pohlavní choroby

Dobry den, chtela bych se zeptat, mela jsem nechraneny styk s partnerem o...

Strach z pohlavní choroby

Dobrý den, před sedmi týdny jsem měl chráněný pohlavní a nechráněný orální styk...

Strach z pohlavní choroby


Strach z pohlavní choroby

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na pár informací. Mám docela strach z pohlavní...

Strach z pohlavní nemoci

Dobrý den, na tříslech se mi tři týdny po sexu s náhodnou partnerkou,,avšak...

Strach z pohlavní nemoci

Dobrý den, je možné, že bych mohla mít HIV? Během tří měsíců po rizikovém chování...

Strach z pohlavní nemoci

Dobrý den, před 10dny jsme s partnerem provozovali nechráněný pohlavní styk,...

Strach z pohlavniho styku

Dobry den,s pritelem jsme spolu necely rok..ale jeste jsme spolu nespali..hrozne...

Strach z pohlavního styku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když už jsem dostala menstruaci znamená to...

Strach z pohlavních nemocí

Prosím měl bych dotaz, včera 11.4 na noční zábavě jsem se líbal s neznámou...

Strach z polykání

Dobrý den, chtěla bych se s Vámi svěřit s problémem, který se mi znovu objevil...

Strach z polykání

Dobry den mam otazku.Muzu se udusit kdyz mi jidlo uvizne v krku ne vvdychaci...

Strach z práce

Dobrý den, nevím co už dělat. Je mi 21 let, po ukončení střední školy v 18...

Strach z praxe

Dobrý den, učím se na oboru kuchař a máme týden školu a týden praxe, jsem ve...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Komunikace místo afrodiziaka?


Zduřeniny pod žaludem II


Průjem, horečky, nevolnost


Ketony a těhotenská cukrovka


Přípravek Chlorella


Neustálé nutkání na močení


Cizí tělísko v oku


Kyselina acetylsalicylová dokáže pomoci i srdci


Přetržený vaz + meniskus


Sexuální touha, Nadrženost


Kýla a těhotenství


Gilbertova choroba


Naražená žebra


Vyrovnaná lordosa


Lymfangiom a obraz na MRi


LSIL včetně hpv, biopsie děložního čípku


Mohu se nakazit HIV z jídla?


MUDr. Zbyněk Luňáček

Praktický lékař pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×