Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Strach z pohlavní choroby

Pohlavní nemoci Petr 25.1.2017

Dobrý den, před sedmi týdny jsem měl chráněný pohlavní a nechráněný orální styk s rizikovou osobou. Od té chvíle mám panickou hrůzu z možné nákazy pohlavní nemoci. Pročetl jsem strašně moc článku u přenosu příznacích a léčbě pohlavních nemocí. Vím, že mi doporučíte vyšetření na venerologii, kam se taky chystám, ale chtěl jsem se zeptat, zda si lze příznaky nemocí vsugerovat. Pociťuji totiž tlak v šourku. Občas mne pobolívá jedno vare, občas druhé a nebo břicho těsně nad kořenem penisu. Také pociťuji občasné svědění pokožky okolo genitálií. Nemám žádný výtok, ani problémy s močením, či nějaké vřídky na penisu.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Petře, ano, zdravotní obtíže a příznaky toho typu, který uvádíte, si lze vsugerovat velmi s...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Strach z pohlavní choroby
Dobrý den, 30. března jsem měl nechráněný styk s...
Strach z pohlavní choroby
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na pár informací....
Pohlavní choroby
Může se pohlavní choroba přenést z muže X na muže Y,...
Nemá pohlavní chorobu?
Dobry den asi před 14 dny sem měl chraněny pohlavní...
Pohlavní choroba ?
Dobrý den, mám dlouhodobý problém a potřeboval bych...
Strach z pohlavní choroby
Dobry den, pred 6 mesiacmi sme s kamaratom toho viac...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Strach z otravy

Dobrý den, potřeboval bych se zeptat na jednu věc. Abych Vás uvedl do problematiky,...

Strach z otravy solaninem

Dobrý den, mám dotaz jsem ve 32tt a dneska jsem snědla cherry rajčata, ale asi...

Strach z pevné potravy

Dobrý den, je mi 12 let a bojím se jídla. Nemyslím si že mám poruchu příjmu...

Strach z plicní fibrozy

Dobrý den, chtěl bych se poradit ohledně plicních reakcí po Nitrofurantoinu,...

Strach z pobytu v nemocnici

Dobrý den, již od malička trpím strachem z pobytu v nemocnici. Jako příčinu...

Strach z pohl.nem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak dál postupovat, v 6/2010 jsem měl nechráněný...

Strach z pohlavní choroby

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na pár informací. Mám docela strach z pohlavní...

Strach z pohlavní choroby


Strach z pohlavní choroby

Dobrý den, 30. března jsem měl nechráněný styk s jednou dívkou, o které jsem...

Strach z pohlavní choroby

dobry den dnes mi prisli vysledky na syfilis zltacky a hiv negativne po 79 dnoch...

Strach z pohlavní choroby

Dobry den, chtela bych se zeptat, mela jsem nechraneny styk s partnerem o...

Strach z pohlavní chororby

Dobrý den, mám na Vás 2 dotazy. Měl jsem sex s jednou neznámou holkou a potřeboval...

Strach z pohlavní chororby

Dobrý den, cca 5 dní po rizikovém orálním sexu se mi na kůži penisu udělali...

Strach z pohlavní nemoci

Dobrý den. Prodělal sem erotickou masáž s vyvrcholením. Vyzkoušel sem i stimulaci...

Strach z pohlavní nemoci

Dobrý den Chtěla bych se zeptat, zda je možné,že by měl člověk kapavku, kdyby...

Strach z pohlavní nemoci

Dobrý den, obracím se na Vás s pro mě velmi intimní a hlavně znepokojující...

Strach z pohlavní nemoci

Dobrý den, chtěl bych vás požádat o radu. Měl jsem pohlavní chráněný styk se...

Strach z pohlavní nemoci

Dobrý den, na tříslech se mi tři týdny po sexu s náhodnou partnerkou,,avšak...

Strach z pohlavní nemoci

Dobrý den, prosím Vás potřebuji poradit, pomoc. Před týdnem jsem měla pohlavní...

Strach z pohlavní nemoci

Dobrý den, je možné, že bych mohla mít HIV? Během tří měsíců po rizikovém chování...