Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Styloiditida

Kamila . 18.2.2014

Dobrý den, mám dluhodobé bolesti v levém zápěstí. Včera jsem se konečně odvážila navšívit lékaře, kde mě mi byl proveden rentgen a následně mi lékař píchnul do zápěstního kloubu injekci. Momentálně to bolí jako čert. Je nějaká možnost, jak si od bolesti ulevit? Chladit, či zahřívat? Mohu si na to mazat Ibalgin gel nebo Fastum gel? Za jak dlouho tak bolest přejde? A mám si ruku fixovat v obvaze? Další kontrolu mám až za dva týdny. Mnohokrát děkuji za vstřícnost.

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Nezmiňujete se o diagnoze, což je to nejdůležitější. Nepíšete, zda byl proveden rentgeový snímek, není jasná laboratoř , zvláště revmatické faktory. Obecně platí, že vámi uvedené lokální proistředky, masti jsou užitečné. Pokud je bolest kloubu, spíše se v oživení potíží, exacerbaci , doporučují chladné obklady po dobu 2 x 15 minut denně, nesteroidní antirevmatika typu Ibalginu. Rozhodně ale konsultace s lékařem, který vás léčí je určující pro postup léčby.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Styfylokok a možná zánět kosti

Dobrý den, už je to 5 let, co se léčím se zarůstajícím nehtem. Před 2 lety...

Styk

Dobrý den, nedávno jsem měla nechráněný pohlavní styk, a ráda bych se zeptala,...

Styk během menstruace

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda můžu otěhotnět, když jsme měla s partnerem...

Styk hnojiva s kůží v těhotenství

Dobrý den, pane doktore, dnes jsem se rozhodla pohnojit pokojové kytičky,...

Styk nechráněný

Dobry den, kamarad mel nechraneny sex s prostitutkou, v jeden vecer 2 souloze,...

Styk po revizi

Dobrý den, Před 14 dny revize dělohy - 8tt-bez srdečních ozvěn.Od té doby 3...

Styk s aktivní tuberkulozou plic.

Vážení, můžete mi, prosím, dát odpověď na následující dotaz. Rodina mé dlouholeté...

Styk s nakaženým mononukleózou v těhotenství

Dobrý den, jsem v 9. týdnu těhotenství a půl dne jsem strávila s dítětem nakaženým...

Styk v mestruaci

Dobrý den pane doktore, Minulý mesíc jsem začala brát antikoncepci, celý měsíc...

Styk v těhotenství

Dobrý den, mám po dvou potratek jeden ve 12tt druhý v 7tt třetí mimoděložní.Zjištěný...

Styphylococcus haemolyticus infekce kůže

Dobrý den, delší dobu mám problém s velmi pomalu se hojícími hnisavými ranami...

Styphylococus aureus

Dobrý den,asi před 3 týdny mi byl na ORL zjištěn staphylococus aureus na 3+...

Stžený nehet

Dobrý den, Nedávno se mi povedlo stčit tak nešikovně prsty do sekačky na...

Sú na vine HORMÓNY ??

Dobry den mam 17 rokov a strasne mi padaju vlasy cim dalej viac a to iste plati...

Subakutni a chronická vulvitida

Dobrý den,dnes mi gynekolog diagnostikoval subakutni a chronickou vulvitidu.Chtěla...

Subakutní apendicitida

Dobrý den, nevím, zda můžete vidět mé ostatní dotazy, proto vložím zkráceně...

Subakutní až chron.lehká radikulopatie.

Dobrý den,obracím se na vás s dotazem, na závěr vyšetření EMG. V únoru 2014...

Subakutní flebitida VSP

Dobrý den, týden po porodu mi byla zjištěna subakutní flebitida VSP zasahující...

Subakutní kašel

Dobrý den. Mám dusivý kašel již 25 dní. Začalo to bolestí v krku, ztrátou hlasu...

Subakutní zánět štítné žlázy

Dobrý den, v září jsem prodělala sub-akutní zánět štítné žlázy. Můj výsledek...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest ledvin rano


Zakalená a zapáchajicí moč


Ureaplasma


Tmavá stolice


Bolest hlavy


MUDr. Miluše Dosedělová

Praktický lékař pro dospělé

Obezita


B - lymfocity


Spermiogram


Alergická reakce po štípnutí hmyzem se může projevit kdykoli


Operace leukoplakie v močovém měchýři


Problémy s pochvou


Dlouhodobý kašel


MUDr. Martin Lukeš

Urosanté - urologické a andrologické centrum

Vyšetření prostaty konečníkem? Chvilka, kterou zvládnete


Následky nespavosti


Parkinsonova choroba


Svědění,pálení pochvy a bílý výtok


MUDr. Iva Cibulková

Ordinace PL pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×