Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Sul

Dieta karel 2.9.2015

(nezdravim,protoze vy taky ne.)kdyz je velky prijem soli vic jak 5g treba 10a vic , je lepsi zvysit prijem tekutin nebo to na sul nema vliv ?

Odpovídá lékař:

MUDr. Vendula Bartáková


Dobrý den (já zdravím vždy),
příjem tekutin může sůl naředit, nicméně to nejde "donekonečna"... pokud se hodně potíte, tak zvýšený příjem nevadí, jinak nadměrný příjem soli může v budoucnu způsobit vysoký krevní tlak, potíže s ledvinami apod.

Související dotazy

Gynekologická sůl
Dobrý chtěla jsem se zeptat jestli pomáhá gyn. sůl...
Sůl na penis
Dobrý den omylem jsem si na penis vysypal koupelovou...
Namožení svalů
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na využití kuchyňské...
Zánět vaginy
Dobrý den, večer (před 5 dny) jsem si napustila vanu...
Anamnéza nitrožilního užívání drog
Dobry den, brala sem pervitin 5 let z toho rok nitrozilne....
Užívání drogy nezletilým
Dobrý den chci se zeptat ohledně normální prohlídky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Suchý žalud

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat ohledně mého žaludu, mám ho už asi měsíc jakoby...

Suchý žalud

Dobrý den, je mi 25 let, dokončil jsem vysokou školu a mám již několikaletý...

Suchý žalud a není tak narůžovělí


Suchý žalud a suchá vnitřní strana předkožky

Dobrý den, již týden má obtíže. Najednou mám suchou vnitřní stranu předkožky...

Suchý žalud, lúpanie

Při erekci se napne, při poklesu erekce se zase povolí koža na žaludi a spravia...

Suchý žalud,červene skvrny

Chtěl bych se zeptat. Trápí mě pálení při močení,ranní výtok ze žaludu,suchý...

Suchý, dávivý a dráždivý kašel

Dobrý den, jenom chci dodat že dotaz není směřován na mě ale na ženu ( věk 48...

Suchý, dávivý kašel

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak zastavit suchý kašel? Mám ho opakovaně,...

Suchý, dráždivý kašel a rýma

Dobrý den, na přelomu červenec, srpen jsem byl nachlazený. Měl jsem suchý,...

Suicidium

Dobrý den,mám kamarádku která se poslední dobou doma i ve škole potýká s problémy,mám...

Sul

zdravim,prosim vas kdyz muj prijem soli je vyssi nez 5g denne tak kdyz zvysim...

Sůl na penis

Dobrý den omylem jsem si na penis vysypal koupelovou sůl. Začalo to pálit, asi...

Sůl x futon

Dobrý den, ráda bych se informovala zda je zdraví prospěšné, že babičce které...

Sulfasalazin K-EN vs. Paralen

Dobrý den, paní doktorko, chtěla jsem Vás poprosit o radu: dlouhodobě užívám...

Sumamed

dobrý den, odjizidme na mesic do usa i s 9 letou dcerou. s detskou lekarkou...

Sumamed

Dobrý den, Dnes mi byla diagnostikována borelioza pravděpodobně v ranném stavu,...

Sumamed 500mg

Dobrý den, chci se zeptat po jakou dobu se nesmí pít alkohol od vysazení léku...

Sumamed 500mg vs. angína

Dobrý den, V neděli ráno jsem se probudil s nepříjemnou tupou bolestí v...

Sumamed a boreĺióza

Dobrý den, podle biochem. rozboru krve mám prý s vysokou pravděpodobností borelie...

Sumamed a HA

Dobrý den, mohou ovlivnit antibiotika Sumamed 500 mg (prý působí dalších 10...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zamítnutí je odůvodněno tím, že od posledního základního lázeňského pobytu nezhubla.

Moje maminka zažádala prostřednictvím lékařky o lázně na pohybové ústrojí. Zamítnutí...

Hodnota gliadinu a průkaz celiakie

: Dobrý den, v minulém roce jsem prodělala 2x zánět plic, bylo mi zjištěno...

Cysta vaječníku

Dobry den, pred tydnem mi pani gynekolozka zjistila ze mam cystu na vajecniku...

Reakce po tetanovce

Dobrý den, 10.5. jsem byla na přeočkování po 15 letech proti tetanu. Kromě bolesti...

Bolest vnitřní strany chodidla a paty

Pane doktore, prosím Vás o radu. Asi měsíc mě bolí pata a vnitřní strana chodidla....

Tah a mírné mravenčení při sklopení hlavy

Dobrý den, před čtyřmi týdny jsem se probudila s brněním levé nohy ( celé,...

Bolest malíčku a vysvětlení diagnózy

dnes rano som bol na pohotovosti pre velke bolesti malicka lavej nohy, kde...

Pichlavé bolesti nad penisem a někdy v břiše a podbříšku

Dobrý den, je mi skoro 20 let. Před třemi dny jsem byl na večírku. Opil jsem...

Opožděná menstruace

Dobry den, chci se zeptat, dne 12.6 jsem mela dostat menstruaci ale zadna...

Úraz kotníku

Vážený pane doktore, pred 2mesici jsem si udělal výron kotníku během basketbalového...

Neurol - závislost

Dobrý den. Mám dotaz zda-li existuje nějaká choroba či problém, při kterém je...

Noční bolesti kloubů a svalů

Dobrý den. Mam dotaz a je mi hrozne ouzko kdyz mam moje bolesti popsat......

Bolest břicha


Bolest kotníku

Z niceho nic,bez urazu me zacal bolet pravy kotnik z vnejsi strany. Prvne jsem...

Asentra - dlouhodobé užívání

Dobrý den, mám dotaz ohledně léků Asentra 50mg. Před osmi lety jsem prodělala...

Uhnilé zuby

Dobrý den,stydím se za to ze jsem to nechal zajit takhle daleko ale mam panickou...

Střevní chřipka?


Vysvětlení nálezu na EKG

: Dobry den chtela bych vysvetlit nalez s ekg predem dekuji. SR,prav.fr 60/min,PQ...

Artróza kolene

Dobrý den, je mi 52 let a mám artrozu údajně 3. stupně. Za posledního půl roku...

Uvíznutí prášku v krku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné že při polykání prášku se může...

Reklama
Zavřít