Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Sumamed a HA

Eva Č. 27.6.2016

Dobrý den, mohou ovlivnit antibiotika Sumamed 500 mg (prý působí dalších 10 dnů po dobrání) spolehlivost hormonální antikoncepce Mirelle?

Odpovídá:

MUDr. Jiří Martinů


Evo, Sumamed je antibiotikum, které se velmi dobře kumuluje ve tkáních a jeho vylučování opravdu trvá delší čas, byť člověk už žádné tablety neužívá. Jeho schopnost snížit účinek antikoncepce Mirelle není znám, ale vyloučit úplně nejde. Proto bych vám po dobu užívání a ještě 7-10 dní po, doporučil používat i jinou formu antikoncepce (např. kondom) S pozdravem

Související dotazy

Sumamed 500mg
Dobrý den, chci se zeptat po jakou dobu se nesmí pít...
Artizia a Sumamed 500
Dobrý den ,beru antikoncepci ARTIZIA a do dobrání...
Léky sumamed
Dobrý den, mam přítele asi 2 a pul roku, vím že měl...
Sumamed a boreĺióza
Dobrý den, podle biochem. rozboru krve mám prý s vysokou...
Antibiotika Sumamed a antikoncepce Yadine
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali antibiotika...
Antibiotika Sumamed 500
Dobrý den,moc vás prosím od odpověď v pátek odjíždim...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Suicidium

Dobrý den,mám kamarádku která se poslední dobou doma i ve škole potýká s problémy,mám...

Sul

zdravim,prosim vas kdyz muj prijem soli je vyssi nez 5g denne tak kdyz zvysim...

Sul

(nezdravim,protoze vy taky ne.)kdyz je velky prijem soli vic jak 5g treba 10a...

Sůl na penis

Dobrý den omylem jsem si na penis vysypal koupelovou sůl. Začalo to pálit, asi...

Sůl x futon

Dobrý den, ráda bych se informovala zda je zdraví prospěšné, že babičce které...

Sulfasalazin K-EN vs. Paralen

Dobrý den, paní doktorko, chtěla jsem Vás poprosit o radu: dlouhodobě užívám...

Sumamed

Dobrý den, Dnes mi byla diagnostikována borelioza pravděpodobně v ranném stavu,...

Sumamed 500mg

Dobrý den, chci se zeptat po jakou dobu se nesmí pít alkohol od vysazení léku...

Sumamed 500mg vs. angína

Dobrý den, V neděli ráno jsem se probudil s nepříjemnou tupou bolestí v...

Sumamed a boreĺióza

Dobrý den, podle biochem. rozboru krve mám prý s vysokou pravděpodobností borelie...

Sumatriptan v těhotenství...

Dobrý den, měla bych dotaz. Jsem v 6. týdnu těhotenství a trápí mě migrény (...

Sumenie v usiach-hlave

Pekny den prajem uz som raz pisal o tomto pronbleme ktory ma sprevadza uz 2...

Sumetrolim

Dobrý den, syn 1 rok užívá Sumtrolim (2,5 ml po 12 hodinách). V lékárně jsem...

Sumetrolim

Dobrý večer, dnes jsem byla se synem na kontrole. Právě dobírá Amoksiklav Forte...

Sumetrolim

Dobrý den. Můj devítiletý syn má zánět ledvin. Dostal lék Sumetrolim. Neměl...

Sumetrolim a příkrmy

Dobrý den, chtěl by Vás požádat o radu, jak postupovat při výživě syna, u něhož...

Sumetrolim a sluníčko

Dobrý den, moje 2-letá dcera měla zánět ledvin (4.-8.7. hospitalizace) a byl...

Summamed

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to se sportovní zátěží po antibiotikách...

Summamed v tehotenstvi

Dobry den, jsem v 22, tydnu tehotenstvi a byla mi zjistena ureaplasrma. Gynekolog...

Summamed x Qlaira

Dobrý den, beru antibiotika Sumamed 500mg na 3 dny(od úterý) a antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×