Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Syfilis

Gynekologie Petr 11.12.2015

Dobrý den, před třemi lety jsem měl pohlavní styk s osobou která měla syfilis. To že ta osoba měla tuto chorobu jsem se dozvěděl teprve nedávno. Před dvěmi lety jsem prodělal zánět mozkových blan, byl jsem hospitalizován na infekčním oddělení kde mi byl proveden odběr mozkomíšního moku. Můj dotaz zní, jestli po tomto vyšetření můžu syfilis vyloučit i když v době vyšetření na syfilis nebylo žádne podezdření. Děkuji za odpověd.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Záleží na tom co vše se v moku vyšetřovalo,ale nejjednodušší cesta je test BWR z krve i když si myslím že 3 roky infekce bez příznaků jsou nepravděpodobné.
Příjemný den

Související dotazy

Syfilis?
Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove...
Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...
Syfilis?
Syfilis Dobrý den,zhruba před měsícem jsem měla nechraneny...
Syfilis
Dobrý den, prosím Vás může se stát, že bych přehlédla...
Syfilis
Dobrý den, v partnerském vztahu jsem měl po dobu několika...
Syfilis
Dobrý den, před 2,5 lety mě jeden muž dal francouzský...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Syfilis

Syfilis: Dobrý den, je tedy pravdou, že když člověk bere antibiotika,...

Syfilis

Dobrý den udělal se mi na stehně tvrdý pupínek který nebolel snažil jsem se...

Syfilis

Dobrý den mám dotaz posílám fotku a chci se zeptat jestli to neni syfilis mám...

Syfilis

Dobrý den, dva dny zpátky jsem měla nechráněný sex s mužem, až ráno jsem si...

Syfilis

Před 15 lety byl přítelkyní při otěhotnění zjištěn syfilis.Byl léčen,dítě se...

Syfilis

Dobrý den, na těle se mi vyskytlo cca 5 míst s vyrážkou. Připomínají lupenku,...

Syfilis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat něco ohledně syfilisu. Když sem ještě s nikím...

Syfilis

dobry den. Presne před 3 tydny a tremi dny jsem mel da se rict rizikovy sexualni...

Syfilis

Dobrý den, na penisu se mi vytvořil menší cca 2-3 mm nebolestivý vřídek nebo...

Syfilis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na kolik je spolehlivý tzv. Syfilis test k...

Syfilis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se jedná o příznak syfilis. Kromě toho...

Syfilis

Dobrý den chtěla bych se zeptat.Přítel byl nemocný (bolest v krku,zvetseni uzlin,horečka,zimnice)po...

Syfilis

Dobrý den, měl bych v podstatě dva dotazy: 1) Jakou nejdelší maximální dobu...

Syfilis

Dobrý den, rád bych věděl zda se v tomto případě jedná o syfilis, tahle vyrážka...

Syfilis

Na koreni penisu sa mi spravil drobny vriedok. Na pohmat tuhy o veľkosti cca...

Syfilis

Dobrý den, mám dlouhodobé problémy s lupy, začervenalý šourek(doktor mi na to...

Syfilis

Dobrý den, třemi týdny jsem měl chráněný pohlavní styk s ženou o které jsem...

Syfilis

Chcel by som sa ešte spýtať ci je mozna nakaza syfilisom slinami pri oralnom...

Syfilis

dobrý den chtěla jsem se zeptat před necelým rokem se mi mezi stydkými pysky...

Syfilis

Dobrý den, chci se zeptat když beru antibiotika na syfilis tak po jaké době...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest břicha, bolest na hrudi, bolest žaludku v adolescenci

Dobrý den, přeji asi týden mně bolí nahoře břicha jak je hruď dneska mi tak...

Bolest jazyka


Bolest jazyka


Ospen 1500 - antibiotika X alkohol

Jak dlouho po 10 dnech braní ospenu 1500 je možné pít (i tvrdý) alkohol? Používal...

Útvar na malých stydkých pyscích

Chci se zeptat jestli ta kulička nahoře na malých stydkých pyscích není něco...

Antibiotika a alkohol

Zdravim, beru ospen 1500 na angínu ale 5 den kdy mam brat antibiotika mam velkou...

Otisky zubů na okraji jazyka

Dobrý den, před čtyřmi dny jsem si všimla, že mám po stranách "vlnitý" jazyk,...

Zasažení oka vroucím olejem

Dobrý den, při smažení mi vyprskla do oka malá kapka oleje. Po zasažení jsem...

Pupínek na nose

Dobry den, v nose uvnitr na kuzi zkraje se mi vytvoril bolak. Deje se tak obcas...

Bolestivá bulka u poševního vchodu

Dobrý den , v pochvě na pravé straně až dole , se mi udělala bulka a byla mne...

Bolest beder

Dobry den obracím se na Vás s dotazem,mam 16 měsíčního syna,od porodu,kdy mi...

Pěna z pochvy

Dobrý den, dnes jsem se svým přítelem souložila a přítel se zarazil, protože...

Bolest v krku


Vysazení antidepresiv, alkohol

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, za jak dlouho mohu pít alkohol po úplném vysazení...

Boleti nohou - cukrovka

Dobrý den, prosím o radu. Třetím rokem mě bolí pravá noha, pálení, brnění, když...

Bulka u kořene penisu

Dobrý den, U kořene penisu se mi objevila malá bulka. Na omak je tvrdá, nebolí...

Mandlové kameny

Dobrý den, dcera má 35 let a již několik let se jí dělají "mandlové kameny",...

Svědění,loupání kůže v uších

Dobrý den, už 4roky se mě v obou uších (u vstupu do ucha) loupe kůže, je to...

Tvrdá malá bulka u kořene penisu

Dobry den, už asi 3 týdny zjišťuji, že u kořene penisu mám malou tvrdou bulku,...

Otoky nohou, červené skvrny

Dobrý den,moje maminka má již rok nebo dva potíže s nohama.Natékají jí a má...

Reklama