Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Syfilis před otehotnenim

Gynekologie Markéta 21.8.2015

Dobrý den, mám obavu. Před několika lety jsem byla nakazena a prelecena syfilis a nyní jsem na začátku těhotenství. Nemůže už vylecena nemoc nějak ovlivnit krevní testy nebo i těhotenství? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Pokud byla léčba úspěšná a všechny kontrolní vyšetření po léčbě byly v pořádku pak nemusíte mít žádné obavy.
Příjemný den

Související dotazy

Syfilis?
Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove...
Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...
Syfilis
Dobrý den, prosím Vás může se stát, že bych přehlédla...
Syfilis
Dobrý den, před 2,5 lety mě jeden muž dal francouzský...
Syfilis
Dobrý den, v partnerském vztahu jsem měl po dobu několika...
Syfilis?
Chtěl bys se zeptat na penisu se mi objevili menší...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Syfilis hiv chlamidie

Dobry den tady je lepsi fotky snad uz bude videt a este ktomu lme boli v krku...

Syfilis II

Dobrý den,ráda bych Vám položila ještě jeden dotaz ohledně nakažení syfilisu...

Syfilis inkubační doba

jaká je pravděpodobnost rozvynutí choroby a vznik primárního afektu, jestliže...

Syfilis latens

Dobrý den, byl u mně prokázán syfilis latens. Paní doktorka mi tvrdila ze jsem...

Syfilis léčba

Dobrý den, obávám se, že jsem se asi nakazil syfilisem. Nejdříve se mi vedle...

Syfilis nebo hemeroid

Dobrý den,měla jsem před 4týdny nechraneny sex s bývalým přítelem,který měl...

Syfilis nebo jina pohl.nemoc?

Dobrý den,u konečníku mám tento výstupek,před měsícem jsem měl rizikový styk,¨může...

Syfilis nebo něco jiného?

Dobrý den, chci se zeptat, jestli by podle Vás mohlo jít o syfilis nebo např....

Syfilis nebo opar

Dobry vecer potrebuju co nejrychlejší pomoc jsem na dovolené a před týdnem jsem...

Syfilis po líbání

Dobrý den, před třemi dny jsem měl chráněný pohlavní styk se ženou zřejmě lehčího...

Syfilis před otehotnenim

Kontrolními vyšetřením myslíte po ukoncene léčbě? Nebo ted v tehotenstvi....

Syfilis test

Dobrý den, předem Vám moc děkuji za odpověď, je to pro mě velmi důležité.. Můj...

Syfilis test

Děkuji Vám za rychlou odpověď. V pondělí si tedy zajdu na Vámi doporučenou kliniku...

Syfilis test

Dobrý den.Před 3 měsíci jsem se léčil u lékaře na syfilidu.Dle lékaře jsem byl...

Syfilis v tehotenstvi

Dobry den, Jsem momentalne tehotna a prisli mi na krevnich testech ze jsem...

Syfilis v těhotenství

Dobrý den. Mohu poprosit o radu. Jsem ve 13 TT těhotenství na zajišťovací lecbe...

Syfilis v těhotenství

Dobrý den ,můj dotaz zní zda zajištující léčba syfilis u těhotných které se...

Syfilis v těhotenství

Dobrý den, Rada bych se zeptala, zda je možné mít syfilis bez jakýchkoliv příznaků...

Syfilis v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se ještě zeptat k podané odpovědi (www.ulekare.cz/poradna-lekare/poradna-link-209531)od...

Syfilis vřed

Dobrý den je možné že by syfilis vřed sám od sebe zmizel do tří týdnů aniž by...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poranění ramene

Dobrý den, už asi 7 let chodím do posilovny a před rokem jsem začal mít problém...

Bulka pod čelistí

Dobrý den, objevila se mi na pravé straně pod čelistí bulka kterou se dá pohybovat....

Pomalý srdeční tep


Stav po operaci hlezenního kloubu

Dobrý den, jsem po totální operace hlezenního kloubu. Tímto postižením trpím...

Zátěžové Ekg

Chci se vas na neco zeptat prosim.Pri fyzicke aktivite se strasne zadychavam...

Čo sú tie biele bodky okolo korunky žaluďa?


"Lupání" křupání za krkem, krční páteř


MMR

Dobry den, Potrebovala bych poradit, jaky zvolit postup pri ockovani naseho...

Kvasinka u konečníku

Dobrý den, už přes měsíc se léčím s poševní mykózou, zatím neúspěšně. Kvasinka...

Zpoždění menstruace


Plovoucí stolice

Dobrý den, zapomněl jsem zde napsat, že mám poslední dobou plovoucí stolici...

Boulička na hlavě

Dobrý den rád bych se zeptal mám v zadu na hlavě takovou nepatrnou bouličku...

Menstruace po vyvolávací injekci

Dobrý den, 5.8. jsem dostala vyvolávací injekci, ale do dnešního dne (13.8.2014)...

Pupínky penisu


Bolest uzlin a v uchu

Asi před třemi týdny mě začalo bolet v krku jakoby za levou mandlí a bolest...

Častá slabost, nevolnost s pocitem na zvracení...

Dobrý den, obracím se na Vás s problémem, který mám už asi 5 měsíců. Už od...

Artróza kolene

Dobrý den, je mi 52 let a mám artrozu údajně 3. stupně. Za posledního půl roku...

Motání hlavy

Dobrý den, je mi 16 let a motá se mi hlava ( takový pocit opilosti), někdy méně...

Natržení uzdičky penisu

Dobry den Pri sexu s partnerkou se mi natrhla uzdicka na penisu, ale zjistil...

Bělavé skvrny na penisu

dobrý den. mám takové dvě skvrny na penisu. nesvědí ani nebolí. při močení a...

Reklama
Zavřít