Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Syrove kakao

Jirka . 11.2.2014

Dobry den p. dr. Rad bych se zeptal, zda je nevhodne konzumovat kakaovy prasek v syrovem stavu. Myslim ve forme posypani jidla, do nepecene dorty apod. Tedy v malych davkach a obcas. Co muze syrove kakao zpusobovat? Dekuji.

Odpovídá:

MUDr. Miroslava Stará

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Havlíčkův Brod

Dobrý den, pokud máte na mysli pravé kakao, ve větším množství může způsobovat sklony k zácpě. Pokud se jedná o kakaový prášek typu Granko, tento je nevhodný ve větším množství hlavně s ohledem na vysoký obsah cukru.

Související dotazy

Syrove kakao
Dobry den p. dr., muze byt nejaky problem s pojidanim...
Hleny z kakaa
Zdravim, jakto ze kdyz snim kakao dela se mi moc hlenu...
Časté pití kakaa
dobry den, mam 2 otazky : 1. je zdrave pit kakao ?-holandskeho...
Alergie na kakao?
Dobrý den, jako malá jsem měla silnou alergii na...
Syrove maso
Dobrý den, prosím vás, jsem ve 14tt a dnes v restauraci...
Krvácení z konečníku
Váš dotaz do poradny: Dobrý den, při stolici krvácím...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Syntostigmin

Dobrý den, už cca 4 roky mi zůstávají kousky mrkve,rýže,jablka...v horní části...

Syphilis

Paní doktorko, prosím, co je latentní stádium této nemoci? Je v této fázi nemoc...

SYPHILIS?

Dobrý den, asi před dvema tydny se mi na penisu objevil tvrdý, nebolestivý vřídek,...

SYRingom

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jaké jsou možnosti odstranění syringomu pod...

Syringomielie

Dobrý den před 3lety mi byla zjištěna syringomielie 2roky se to drželo na 7mm...

Syringomyelie

Dobrý den, prosím o informace. U mé sestry 39 let byla zjištěna siringomyelie....

Syringomyelie,syringobulbie

Dobrý den ráda bych se zeptala mám 7letého chlapce od 1roka má potíže s chronickou...

Syringomyleická dutina míšní

Dobrý den moc prosím o vyvětlení pojmu syringomyleická dutina míšní od TH 12...

Syrovátka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má syrovátka vliv na hubnutí....

Syrovátka každý den?

Dobrý den, mám 2letou dceru a místo sunaru jsme přešli na syrovátku, neboť měla...

Syrove kakao

Dobry den p. dr., muze byt nejaky problem s pojidanim syroveho kakaa (kakaoveho...

Syrove maso

Dobrý den, prosím vás, jsem ve 14tt a dnes v restauraci jsem snědla od kosti...

Syrové maso

Dobrý den, před měsícem jsem vysadila antikoncepci a pokoušíme se o miminko.Pracuji...

Syrové maso a riziko infekce

Dobrý den. Prosím Vás,chtěla bych se zeptat. Jsem těhotná.Včera jsem měla...

Syrové ryby a těhotenství

Dobry den, Vcera jsem si koupila matjesy s cibuli v oleji a soli, normalne...

Syrové vejce a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem nyní ve 24 tt a v restauraci jsem snědla...

Sýry v těhotenství

Dobrý den,ráda bych se zeptala na konzumaci sýrů v těhotenství.Jsem v 8 .týdnu...

Systémová liečba retinoidmi

Dobrý deň, chcem sa opýtať či pri liečbe akné izotretinoínom, je pre úspešnú...

Systémová lupus

Je možnost někdy se vyléčit?

Systémová sklerodermia

Dobrý deň. Prosím Vás pekne, ja by som sa chcela spýtať, či môžem alebo či je...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×