Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tachykardie

Srdce a cévy Petra . 9.6.2010

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak nebezpečný je "záchvat tachykardie", když jsem si při záchvatu naměřila 240 tepů za minutu (pomocí puls metru). Záchvaty mívám cca 1 za týden, trvají od 2 do 5 minut. Na EKG mi zjistili, že srdce je zdravé. Jaká je hranice pro nutný chirurgický zákrok? Jaké hrozí další komplikace?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Petro! V každém případě je nutné aby vás viděl a podrobně vyšetřil kardiolog. I rozhodnutí o vhodnosti chirurgického zákroku patří do jeho rukou. Nebezpečnost záchvatů tachykardie spočívá v možnosti ztráty vědomí, je zde i riziko přechodu do závažnější formy arytmie, která by mohla vyžadovat okamžitý lékařský zásah.

Související dotazy

Tachykardie
Dobrý den. Nosím chytrý náramek a všimla jsem si,...
Tachykardie
Dobrý den,mám dotaz,je mi 46 let mám nízký tlak 110/66...
Tachykardie
Dobrý den, mám problém, který se týká mé 21leté vnučky....
Tachykardie
Je mi 46 let. Již delší dobu mám vysoký tep a nízký...
Tachykardie
Dobrý den , je mi 26 let , jsem léčená se sinusovou...
Tachykardie
Dobrý den, je mi 23 let. Vnímám, že mám přes den vyšší...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tahnuti po moceni

Dobry den, mela jsem v cervnu a v cervenci infekni mocovych cest. Vse mam uz...

Táhnutí v levé půlce obličeje

Dobrý den, ráda bych se poradila z táhnutím v levé části obličeje. Trvá to už...

Táhnutí v tříslech, únava, bolest zad

Dobrý den, od začátku ledna jsem začala pravidelně cvičit a asi před čtrnácti...

Tachikardie

Dobrý den, zhruba půl roku vždy když si změřím tlak, tak tep se mi pohybuje...

Tachikardie

Mám opakované tachikardie z toho 3xkardioverzi. Při poslední tachikardii byl...

Tachyardie, palpitace

Dobrý den,jmenuji se josef a jemi 27let. před 11 lety jsem byl velmi mlady a...

Tachyarytmie

Dobry den, je mi 44 let, nekurak, kavu vubec,alkohol prilezitostne. Byl jsem...

Tachyarytmie

Dobrý den, pane doktore. Zajímalo by mě, jak moc mohou občasné tachykardie o...

Tachyarytmie a letadlo

Dobrý den, léčím se s tachyarytmií, užívám Betaloc ZOK 25mg. Před 3 lety jsem...

Tachykardia a extrasystoly

Dobrý deň. Mám 30 rokov, váha 53 a výška 170. Môj problém trvá asi pol roka...

Tachykardie

Dobrý den, při nočním probuzení mám v klidu tep 101/min. Lékař mi tvrdí, že...

Tachykardie

DObry den,včera se mi udelalo zle zničeho nic mi začelo hrozne byt srdce na...

Tachykardie

Dobry den, byla mi diagnostikovana lekarem tachykardie. Prasky neberu. Premyslim...

Tachykardie

Dobrý den"Beriem egilok25 pol ráno a pol tabletky večer a ešte antidepresiva.a...

Tachykardie

Dobry den. Vacsinou mavam vyssi tep okolo 75-80 az 90 ..pred par mesiacmi som...

Tachykardie

Je mi 46 let. Již delší dobu mám vysoký tep a nízký tlak. Ráno mám tep kolem...

Tachykardie

Dobrý den. Už delší dobu mi opět začali problémy se srdcem? Bušení a vyšší tep...

Tachykardie


Tachykardie

Dobrý den, již nějakou dobu mám jisté zdravotní problémy. Motání hlavy, únava,...

Tachykardie

Dobrý den, Využívám nabídky možnosti zaslat email s otázkou a děkuji za to....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×