Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenský test

Petrad 26.2.2015

Dobrý dden, dnes (26.2.) jsem byla na odběru krve a dělali mi hCG. Od rizikového pohlavního styku uběhlo již 60 dní a od poslední MS 10 týdnů. Byla bych tedy v 10. týdnu. Hodnota hCG vyšla 0,5. Mohu ji tedy považovat za negativní a další testy, popř. vyšetření nemusím absolvovat? I žena, která není těhotná, v sobě může mít mizivé množství hCG? Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Hodnota HCG kterou uvádíte je zcela jistě negativní.
Příjemný den

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...
Negativní těhotenský test
Dobrý den, Včera jsem si dělala těhotenský test sedmý...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat od 8.1 do 13.1 sem...
Pozitivní těhotenský test a ultrazvuk
Dobrý den prosím o vysvětlení těhotenský test ukázal...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test

Dobrý den....

Těhotenský test

Dobrý den, poslední MS 25-31.1 cykly mám cca 46 dnů. 6.3 takzvane těsně před...

Těhotenský test

Dobrý den pane doktore, je to měsíc, co jsem měla pohl. styk a dnes jsem si...

Těhotenský test

dobrý den, chci se zeptat. poslední styk jsem měla první den mestruace minulý...

Těhotenský test

Dobrý den, mám dotaz ohledně teh.testu. Za jak dlouhou dobu se dá zjistit těhotenství?...

Tehotensky test

Dobry den, dnes rano jsem si po 5 dnech, kdy se nedostavila ms udelala tehotensky...

Těhotenský test

Dobrý den, mám dotaz. Minulý měsíc jsem měla nějaké problémy s MS (dlouho jsem...

Těhotenský test

Dobrý Den Pane doktore..mám menši problém dělala jsem si těhotensky test ale...

Těhotenský test

Dobrý den, mám podezdření že jsem těhotná tak jsem si udělala těhotenský test....

Těhotenský test

Dobrý den, už je to 8 dní od očekávané menstruace. Styk jsem měla 31.3 a 7 dní...

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla bych vědět za kolik dní po pohlavním styku mi může těhotenský...

Těhotenský test

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,je to týden,co jsem s přítelem měla první sex...

Těhotenský test

Ahoj potřebuji radu,jelikož se mi spozdila MS, (a mám rani nevolnosti, trošku...

Těhotenský test

dobrý den, nedostavila se mi menstruace, tak jsem si dělala těh. test IntiMed...

Těhotenský test

Dobry den,beru antikoncepci Dienille 7 dní a 8 den jsem měla nechráněný sex?...

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat za jak dlouho bych poznala na těhotenském testu...

Těhotenský test

Dobrý den, jsem ctvrt roku bez antikoncepce a jelikoz jsem 2 roky po laparoskopii...

Těhotenský test

Paní doktorko, je to měsíc, co jsem měla pohl. styk a dnes jsem si dělala TT...

Těhotenský test

Dobrý den chci se zeptat měla jsem zpožděnou menstruaci cca 3 až 4 dny a test...

Těhotenský test

Zdravím, před pár dny jsem psala dotaz. Šlo o to, že 2.3 nechraněný styk a 5.3...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svalove tiky, zasklby

Dobry den, uz asi 2 mesiace pocitujem akesi mykanie svalov, ako keby tep na...

Hodnoty štítná žláza

Dobrý den, byla jsem na vyšetření štítné žlázy a mám prosím na Vás jeden dotaz....

Předávkování Euthyroxem

Dobrý den, prosím Vás o radu a Váš názor. Léčím se několik let pro hypofunkci...

Adipex

Dobry den. Chtel bych se zeptat na uzivani leku adipex. Pred dvema lety jsem...

Antibiotika Doxybene a alkohol

Dobrý den, mám akné a beru na něj tetracyklinová Doxybene 1 měsíc. Chci se...

Špatně zhojené žebro

Dobrý den, v září 2016 jsem si při tréninku zlomila IX.žebro napravo při dolním...

Bolest uprostřed lopatek a špatné dýchání

Dobrý den, včera po jídle jsem pocítila velkou bolest v zádech uprostřed lopatek...

Bolesti lýtka po artroskopii kolena

Prosím o radu. Před 12 dny jsem prodělala operaci - artroskopii kolene, kdy...

Opar

Dobrý den, již několik let se mi dělá stále na stejném místě, tedy na pravé...

Zvýšené pocení


Búšenie srdca, zvýšený pulz, nepríjemný tlak na hrudníku

Dobrý deň, Asi pred rokom som sa začala liečiť na črevnú kandidozu. Asi...

Zácpa

Dobrý den. Potřebuji radu. Vyprazdňuji se po 10-12 dnech. Začalo to, když...

Pupínky penisu


Trávicí obtíže

Dobrý den, v posledním půl roce při vstávání se cítím v pořádku, následně...

Stolice u ročního dítete

Dobry den, prosím vás... je normální mít takovou stolici u ročního ditete? Ma...

Zazivani

Dobry den, jiz delsi dobu trpin na zazivaci obtize a to prujmy, nadymani,...

Warfarin a vitamíny a léky na bolest


HEMOROIDY ???

Dobrý den, pani doktorko. Mám už tři a pul roku bolesti břicha - hlavně po jídle...

Krční páteř

Dobrý den, již 2 měsíce mě bolí krční páteř, nebo svaly kolem, pohyb mě nebolí...

Obtíže v těhotenství


Zavřít reklamu