Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenský test

Gynekologie Míša 17.3.2017

Dobrý den,
poslední MS 25-31.1 cykly mám cca 46 dnů. 6.3 takzvane těsně před očekávanou MS rizikový styk. Testy negativní - kvalitní s vysokou citlivosti.. Kdy můžu negativnímu vysledku na testu věřit?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jiří Martinů


Míšo,
jde o to, kdy byly testy dělané, pokud pár dní po styku, tak je možné, že byly falešně negativní. Obecně je vhodné test udělat týden či 14 dní po rizikovém styku a pokud vyjde negativní, dá se mu věřit. Pokud ale máte zpozdění MS, doporučuji test zopakovat.
S pozdravem

Související dotazy

Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat od 8.1 do 13.1 sem...
Negativní těhotenský test
Dobrý den, Včera jsem si dělala těhotenský test sedmý...
Pozitivní těhotenský test a ultrazvuk
Dobrý den prosím o vysvětlení těhotenský test ukázal...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Těhotenský test
Dobrý den, chci se zeptat s přítelem bychom chtěli...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test

Dobrý večer, s manželem se snažíme o třetí Mimi...Poslední Ms jsem mela 18.3......

Těhotenský test

Dobry den. Prosim o radu.Menstruaci mivam asi 3x za rok.Dle Dr. se nic nedeje....

Těhotenský test

Po jak dlouhe dobe po oplodneni vajicka je tehotenstvi mozne zjistit prostrednictvim...

Tehotensky test

Dobry den, mam zpozdeni menses 2-3 dny a delala jsem si tehotensky test, naposled...

Těhotenský test

Dobrý den, zhruba před měsícem jsem spala s přítelem bez ochrany. Přítel se...

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se mohu spolehnout na TT dělaný 30 a 24...

Těhotenský test


Těhotenský test

MDDDDDDobrý den, s přítelkyní řešíme jeden problém. Už již třetí měsíc se ji...

Těhotenský test

Dobrý den, měla bych dotaz do kolika dnů od pohlavního styku se může udělat...

Těhotenský test

Dobrý den....

Těhotenský test

Dobrý den pane doktore, je to měsíc, co jsem měla pohl. styk a dnes jsem si...

Těhotenský test

dobrý den, chci se zeptat. poslední styk jsem měla první den mestruace minulý...

Těhotenský test

Dobrý den, mám dotaz ohledně teh.testu. Za jak dlouhou dobu se dá zjistit těhotenství?...

Tehotensky test

Dobry den, dnes rano jsem si po 5 dnech, kdy se nedostavila ms udelala tehotensky...

Těhotenský test

Dobrý den, mám dotaz. Minulý měsíc jsem měla nějaké problémy s MS (dlouho jsem...

Těhotenský test

Dobrý Den Pane doktore..mám menši problém dělala jsem si těhotensky test ale...

Těhotenský test

Dobrý den, mám podezdření že jsem těhotná tak jsem si udělala těhotenský test....

Těhotenský test

Dobrý den, už je to 8 dní od očekávané menstruace. Styk jsem měla 31.3 a 7 dní...

Těhotenský test

Dobrý dden, dnes (26.2.) jsem byla na odběru krve a dělali mi hCG. Od rizikového...

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla bych vědět za kolik dní po pohlavním styku mi může těhotenský...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Natržený lýtkový sval


"praskání" v nose

Dobrý den, už cca 2 roky se při mém dýchání ozývá zvuk podobný prasknutí bublinky....

Kardiostimulátor a indukční vařič

Dobrý den, mám kardiostimulátor, mohu používat indukční vařič ? Děkuji za odpověď.

Zvýšené leukocyty

Dobrý den, syn 18 měsíců ma zvysene leukocyty v krvi na 22000 (22,4) jinak vsechny...

Flek na trislech

dobry den potrebuji poradit pred nekolika dny se mi objevili na vnitrni strane...

Přechod z Jeanine na Foxinette Neo

Dobrý den paní doktorko, včera jsem dobrala poslední tabletku ATK Jeanine a...

Po konzumaci alkoholu se mi po necelém týdnu na toaletním papíře oběvuje světlá krev

Dobrý den chtěl bych se zeptat po konzumaci alkoholu se mi po necelém týdnu...

Průjem

Dobrý den, chtěla bych vás požádat o názor. Zhruba od konce loňského roku jsem...

Citlivý klitoris


Červené pupínky na penisu

Dobrý den objevil sem množství drobných pupinku červené barvy na penisu. Nemuže...

Zalehlé ucho


Zlomená žebra

Dobrý den. Prosím vás o radu ,manžel má zlomená 2 žebra na dvakrát,dopravní...

Předávkování léky

Dobry den, pred cca hodinou som pojedla okolo 20 tbl. Ibalginu a pichla si 5...

Afty v oblasti patrových mandlí

Dobrý den. Před týdnem jsem byla u lékařky s tím, že mě bolí v krku, myslela...

Zalehle ucho

Dobry den, z niceho nic jsem rano po probuzeni zaznamenala zalehnuti praveho...

Konzistence stolice

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - asi 3 týdny mám řidší stolici a světlejší....

Bolest podbřišku, křeče

Dobrý den, od pondělí mě bolí podbřišek, mám křeče, jak při menstruaci, ale...

Fluconazol

Dobrý den,paní doktorka mi předepsala Fluconazol Aurobindor 150m. Kolik takové...

Prdění

Děkuji a je to normální, že každý prdí i nahlas, má to tak každý nebo někdo...

Bolest nártu a prostředníčku

Dobrý den.Je to 10 dní co mě začal z ničeho nic bolet nárt na pravé noze.Byla...

Reklama
Zavřít