Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenský test

Antikoncepce Aďa 11.8.2015

Je provedený těhotenský test po 14ti dnech po nechráněném pohlavním styku spolehlivý?

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, spíše cca týden po vynechané menstruaci.

Související dotazy

Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...
Negativní těhotenský test
Dobrý den, Včera jsem si dělala těhotenský test sedmý...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat od 8.1 do 13.1 sem...
Pozitivní těhotenský test a ultrazvuk
Dobrý den prosím o vysvětlení těhotenský test ukázal...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Těhotenský test
Dobrý den, už je to 8 dní od očekávané menstruace....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tehotensky Test

Dobry den, pri tehotenskem testu jsem pouzila ranni moc. Tu jsem vsak dala...

Těhotenský test

Dobrý den, dne 1.10. došlo k nechráněnému pohlavnímu styku. Dávali jsme si pozor....

Těhotenský test

Dobrý den, mám takový dotaz. Dělala jsem si TT 14, 16 a 24 dní po styku a negativní,...

Těhotenský test

Dobrý den, chci se zeptat dělala jsem si těhotenský test. 3 krát mi vyšel jinak....

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy je určení těhotenství z tehotenskeho testu...

Těhotenský test

Dobrý večer chtěla bych vědět když jeden proužek mám silny a vyrazny a druhy...

Těhotenský test

Poradíte mi?měsíc a půl jsem neměla menses udělala jsem si tohle pondělí a pak...

Těhotenský test

Dobrý den, mívám pravidelný cyklus v rozmezí 24 až 28 dní. Tento měsíc je to...

Těhotenský test

Dobrý den, je možné dělat si těhotenstký test, pokud beru placebo tablety antikoncepce...

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou menstruaci a mám citlivá...

Tehotenský test

Doré ráni,chtela bych se zeptat za jak dlouho po pohlavním sexu v plodné dny...

Těhotenský test

Dobrý den,chtěla bych se zeptat za jak dlouho od pohlavního styku bych si měla...

Těhotenský test

Dobry den, pane doktore chtela bych se s vami poradit delala sem si těhotenství...

Těhotenský test

Dobrý den v pondělí 24.7.2017 jsem měla s přítelem nechráněný sex, ale přítel...

Těhotenský test

Dobry den, cca 10 let beru HA, posledni cca 3 roky Eloine. Je to asi 9 mesicu,...

Těhotenský test

Dobrý den. Potřebuji poradit. Dne 12.6. se dostavila první menstruace po...

Těhotenský test

Dobrý den. Je možné si udělat těhotenský test během menstruace nebo je to lepší...

Těhotenský test

Dobrý den, moc Vám předem děkuji za odpověď, ale jsem nezkušená! Prosím Vás,...

Těhotenský test

dobry den chtela bych se zeptat mesic jsem nedostala mesicky dnes jsem si...

Těhotenský test

Dobrý den, je těhotenský test s citlivostí 10ml po 17dnech od možného početí...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Neuropatie

Dobrý den, nenašla jsem tady žádného INTERNISTU-tak jak byste mi poradil ,ráda...

Pocit na zvracení, neustálé migrény, únava

Dobrý den, už delší dobu mě provází nepříjemné migrény a neustálý pocit na zvracení....

Bolesti v levém boku a podžebří

Bolesti v levém boku a podžebri. Dobrý den už asi rok mě občas trapi mírně...

Problém s krční páteří a vysoký tlak

Dobrý večer , po par navalech horka a motani hlavy mi byl diagnostikovan vysoký...

Bolest zápěstí a palce

Dobry vecer. Jiz 4mesice me boli ruka a v palci mam mravenceni i obcas bez...

Jak hluboko je panenská blána?


Trittico 75

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je škodlivé dlouhodobé užívání léku Trittico?...

Píchání v hlavě, závratě apod.

Dobrý den, mám už cca měsíc silné píchání v hlavě, díky tomu jsem nemohla několikrát...

Mezi planými neštovicemi pravá?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné, že by se mezi planými neštovicemi...

Vynechání menstruace

Dobrý den, je mi téměř 30, neberu hormonální antikoncepci (kvůli Leidenské mutaci),...

Špinění po pohlavním styku

Dobrý den, dnes ráno jsem si všimla hnědého výtoku s krví, spíše bych to definovala...

Bílkovina v moči

Krásný dobrý den, mám angínu a pálí mě při močení. Má paní doktorka mi vyšetřila...

Svědění kůže na vnitřní straně stehen

muj problém je svědění kůže na vnitřní straně stehen , vždy mi tam svědí ale...

Doxybene

Dobrý den, mám aktuálně zvýšené protilátky - Borelióza (3-4x). Jde o následky...

Léčba popáleniny

Dobrý den chci se zeptat už je to 3 dny co jsem si doslova na sebe hodila omylem...

Hnědá skvrna na nehtu

Dobrý večer již jsem vám jednou psala ohledně hnědé skvrny pod nehtem.Mám ji...

Krev ve spermatu


Kdy mám ovulaci?

obry den chci se zeptat kdyz mam mesicky pravidelne 8 den v mesici tutiz kdy...

Kámen žlučníku

Dobrý den, již jsem měla jednu otázku a děkuji za rychlou odpověď. Mám ještě...

Doxybene

Dobrý den. Ze stránek borelioza.cz jsem se dozvěděl, že Doxycyklin musí být...

Reklama
Zavřít