Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenský test

Gynekologie Lenka 17.10.2015

Dobrý den, dne 1.10. došlo k nechráněnému pohlavnímu styku. Dávali jsme si pozor. Dne 17.10. jsem si dělala těhotenský test s citlivostí 10ml a vyšel negativní. Mohlo dojít v den pohlavního styku k oplodnění? Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance

Dobrý den. Zda došlo k oplodnění Vám samozřejmě říci nemohu. Ale po 7 dnech může být močový test falešně negativní. Pro jistotu test zopakujte s týdenním odstupem nebo možná ještě lépe v případě opoždění menses.

Související dotazy

Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat od 8.1 do 13.1 sem...
Negativní těhotenský test
Dobrý den, Včera jsem si dělala těhotenský test sedmý...
Pozitivní těhotenský test a ultrazvuk
Dobrý den prosím o vysvětlení těhotenský test ukázal...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test

Dobrý den, ráda bych se zeptala kdy se dá určit těhotenství? Už v jakém týdnu...

Těhotensky test

dobry den, chci si udelat pro jistotu tehotensky test. Chtela bych poprosit...

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy je nejspolehlivější udělat si těhotenský...

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné těhotenství - 14.7.2016...

Těhotenský test

Dobrý den,měl bych tu jednu otázku. měl jsem pohlavní styk se svojí přítelkyní...

Těhotenský test

Dobrý den, reaguji na Vaši odpověď na téma: Těhotenský test. Takže když jsem...

Těhotenský test

Zdravím pane doktore,mám otázku.PM byla 18.1.2014.Mám cyklus 29-30dní.Menstruace...

Tehotensky test

Dobrý večer, mam mensi prolem má posledni menstruace byla 9.září. Mám pravidelny...

Těhotenský test

Děkuji moc za rychlou odpověď. Jste moc hodná a ochotná, jsem vděčná za to,...

Tehotensky Test

Dobry den, pri tehotenskem testu jsem pouzila ranni moc. Tu jsem vsak dala...

Těhotenský test

Dobrý den, mám takový dotaz. Dělala jsem si TT 14, 16 a 24 dní po styku a negativní,...

Těhotenský test

Dobrý den, chci se zeptat dělala jsem si těhotenský test. 3 krát mi vyšel jinak....

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy je určení těhotenství z tehotenskeho testu...

Těhotenský test

Dobrý večer chtěla bych vědět když jeden proužek mám silny a vyrazny a druhy...

Těhotenský test

Poradíte mi?měsíc a půl jsem neměla menses udělala jsem si tohle pondělí a pak...

Těhotenský test

Dobrý den, mívám pravidelný cyklus v rozmezí 24 až 28 dní. Tento měsíc je to...

Těhotenský test

Dobrý den, je možné dělat si těhotenstký test, pokud beru placebo tablety antikoncepce...

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou menstruaci a mám citlivá...

Těhotenský test

Je provedený těhotenský test po 14ti dnech po nechráněném pohlavním styku spolehlivý?

Tehotenský test

Doré ráni,chtela bych se zeptat za jak dlouho po pohlavním sexu v plodné dny...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti v oblasti krku, krkavice

dobrý den. Muj problém se tíka ohledně "výbojů" v krkavici. Trvá to asi dva...

Metabolický rozvrat

Dobrý den,moje teta byla dnes odvezena sanitou do Prahy do nemocnice.Má transplantovanou...

Zánět mazové žlázy

Dobry den,mam zrejme zapalenu mazovu zlazku na velkom pysku ohanbia, svrbi to...

Bulka před uchem


Injekce na ředění krve

Dobrý den,minulý týden jsem si vykloubila koleno a doktor v nemocnici mi předepsal...

Vysoka hodnota leukocytu v moci

Dobrý den.Byl jsem na předoperačním vysetreni.Krevni hodnoty mam všechny v pořádku...

Můžu užívat tento lék i 14 dní v kuse?


Zlomenina baze 5.MTT vpravo bez dislokace

Vážený pane doktore, paní doktorko, ráda bych se chtěla ujistit, že jsem v...

Bolest ramene a lokte

Dobry den Asi tri mesice me boli prave rameno a trosku i loket, zejmena po...

Extrakce zubu moudrosti

Dobrý den, zhruba před 12 dny mi extrahovali zub moudrosti. Doktor mi poté...

Bolestivá boule u kostrče

Dobrý den, mám takový choulostivý problém.. Na úvod bych rád řekl, že mám...

HŽT?


CT vyšetření hlavy

Dobrý den pane doktore, děkuji moc za vaši odpověď týkající se CT hlavy a...

Krvácení z konečníku

Dobrý den, dneska jsem šla na záchod a poprvé se mi stalo, že při utření jsem...

Modřiny po bodnutí hmyzem


Pálení chodidel


Hodnota FSH

Dobrý den pane doktore, před pár dny jsem byl na endokrinologickém vyšetření....

Bolest v lýtku po protažení

Silná bolest v noze Dobrý den~ Ráda bych se zeptala na jednu věc co se mi...

Boule nad tříslem

Dobrý den. Chtel bych vas poprosit o radu. V prave casti panve nad trislem...

Deprese, úzkost, myšlenky na sebevraždu, nechuť k životu, marnost, bezcennost, bezvýznamnost, nespavost, migrény

Dobrý den, stydím se se svým problémem vyjít ven mezi cizí lidi. Mí blízcí...

Reklama
Zavřít