Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Tehotenstvi

Gynekologie Martina 4.5.2015

Dobry den,nekdy kolem zacatku brezna jsem mela posledni menstruaci,od te doby jsem si delala 2x tehotensky test a byl pozitivni.Tehotenstvi je ale nechtenne,tak se chci zeptat jestli uz neni na miniinterupci pozde?Pripadne kolik se za vykon plati,a jestli se plati jeste neco hned pri navsteve lekare a pozadani o vykon.Dekuji za odpoved.

Odpovídá lékař:

MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance

Dobrý den. o tzv. miniinterupci se hovoří, jeli ukončení gravidity provedeno do 8. týdne. Jinak dle zákona je možné ukončení gravidity na vlastní žádost požádat do 12. týdne. Za výkon si zdravotnická zařízení účtují různě, vetšinou 4-5 tis. Kč. U gynekologa zaplatíte cca. 800 Kč za vypsání žádosti a vyšetření.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý den, děkuji ta odpověď k mému dotazu ohledně termínu početí. Poprosím...

Těhotenství

dobrý den, v posledním týdnu užívání pilulek jsem 2 x vzala cca o 10 hodin...

Těhotenství

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je mozne, ze jsem tehotna, kdyz jsem mela...

Těhotenství

Dobrý den. Zajímal by mne Váš názor na moje případné další těhotenství. Nejprve...

Těhotenstvi

Dobry večer, chtěla bych Vás poprosit o rady mam delši dobu starosti. Začnu...

Tehotenstvi

dekuj za odpoved.takze kdyz jsemmela poh,styk 22.12 .dneska 18.2.jsem byla...

Těhotenství

Dobry den chci se zeptat mala přišla na svět císařským řezem a zůstala mi po...

Těhotenství

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat. V sobotu jsem mela nechráněný pohlavní styk...

Těhotenství

Dobrý den pane doktore, jsem na počátku těhotentsví, bylo potvrzeno z vyšetření...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na riziko odtoku plodové vody ve 20 tt....

Těhotenství

Dobrý den. Od 19.7. 2012 mám řidkou stolici, těsně předtím jsem měla MS a od...

Tehotenstvi

hezky den, Pane doktore jsen v 7tydnu tehotenstvi pristi tyden mam jit na kontrolu...

Těhotenství

Dobrý den.Před měsícem jsem prodělala operaci mimoděložního těhotenství s krvácením...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, s přítelem používáme ochranu kondom ale...

Těhotenství

Chtěla bych se zeptat s přítelem jsme ještě pohlavní styk neměli, ale před měsícem...

Tehotenstvi

Dobry den, Zhruba pred mesicem 1.10. jsem mela nechraneny pohlavni styk.Zapomela...

Těhotenství

Dobrý den, za jakdlouho po dobrání antibiotik Xorimax a Doxybene se můžu snažit...

Těhotenství

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně oplodnění. Zajímalo by mě, když jsem dnes...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné, že jsem těhotná. V neděli večer...

Tehotenstvi

Dobry de. chtela jsem se jen zeptat abych mela jistotu ...v cervnu 2011 jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dyspepsi a hlad

Zdravím, Mám furt hlad, mám ten pocit že se chci najíst i když jsem plný a...

Bodnutí vosou do předloktí a bolest svalu

Bolest předloktí po bodnutí včelou. Dobrý den, před týdnem mě bodla včela asi...

HLA B27

Dobrý den, prosím o odpověd na dotaz ohledně pozitivity HLA B27. Před 1/2 rokem...

Otok spodního rtu

Dobry den, Od vcerejsiho dne pozoruji otok spodniho rtu, k čemuž se dnes pridaly...

Slepák

Dobrý den, jsem po operaci slepého střeva. Chtěl jsem se zeptat, jakou dietu...

Bolest varlete a dolní končetiny

Mám asi 1 rok zvětšené pravé varle. Při jeho prohmatání necítím bolest. Ale...

Pavučina před okem

Dobrý den, dnes ráno po probuzení jsem před okem viděla jakousi pavučinku. Je...

Těhotenství v 36 letech - jaká vyšetření

Dobrý den, je mi 37 let. Máme 2 děti - 8 a 5 let a rádi bychom si "pořídili"...

Tetování přes jizvu

Dobrý den. Nechala jsem si na konci září 2015 odstranit na noze znamínko. Po...

Infekce moč. cest

Dobrý den, před cca 2 měsící jsem prodělala zánět močových cest. Gynekoložka...

Manžela trápí několik let průjem

Dobrý den,mého manžela trápí několik let průjem . poslední dobou se to velmi...

Campylobacter přetrvávající potíže

Dobrý den. Koncem listopadu u me začaly trávicí potíže. Diagnostikován campylobacter....

Jak dlouho se drží drogy v těle

Dobrý den, prosím, měla bych dotaz. jelikož nevím na jakého lékaře se zde zaměřit,...

Flek po klíštěti

Dobrý den, mám na Vás malou otázku... Minulý týden jsem na sobě objevil asi...

Petechie


Bolest a tlak v hlavě,bolest zubů, uší a páteře

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu , snad jsem svůj dotaz zadala do...

Chodím často na záchod

Dobrý den, 22.6. mi začala ms, 25.6. už jsem ji skoro neměla a ten samý den...

Mykotická infekce dutiny ústní


Dušnost

Zdravím. Prosím způsobují plicní chlamydie dušnost ,jako oslabení nádechu nebo...

Padání vlasů

Dobrý den, trápí mě velké padání vlasů, lámání nehtů, suchá a velmi citlivá...

Reklama
Zavřít