Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Antikoncepce štěpánka . 2.9.2008

dobrý den, v posledním týdnu užívání pilulek jsem 2 x vzala cca o 10 hodin později. Je někaá možnost že jsem těhotná? Následně pak 2 týdny po jsem byla na roční prohlídce u lékaře zjistil by při této prohlídce těhoteství? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,možnost otěhotnění zde je, ale poměrně malá. lékař by pravděpodobně těhotenství zjistil, pokud by nabral hladinu hCG.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fialové pery

Dobrý den,prosím vás čo znamenaju fialové pery.Mám ich stále fialové či hned...

Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

MUDr. Marcel Fratrič

Odborný lékař gastroenterologie

MUDr. Josef Daněk

Gastroenterologie

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Reaktivní buněčné změny


Bílek z vejce u dětí


STOP KOUŘENÍ


Padání vlasů

Dobrý den, chci se zeptat . Od ledna mi začali vlasy dost padat a nejvíc...

Vyvolání menstruace v dřívější době

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. menstruační cyklus mám pravidelný, ale 30.6....

Návaly horka a pocení

Dobrý večer, již asi 2-3 měsíce mě střídavě trápí stále podobné opakující...

MUDr. Karel Machánek

Ordinace gynekologa

Mensi bolest

Dobry podvecer, mam takovy dotaz. Trosku me zacala bolet dolni cast praveho...

Užívání Nitrofurantoin-ratiopherm 100mg a Aescin-Teva


Alergie nebo předávkování ???

Je možné mít alergii nebo řekněme kožní reakci (zčervenání, svědění a pálení)...

Bolest zad

Dobrý den, přeji Je mi 14 let no, ani nevim jestli pisu dobře , no proste jde...

Poúrazová pseudocysta jater

Dobrý den, ráda bych se dozvěděla nějaké informace o poúrazové pseudocystě jater....

Rána na penise


Narůžovělý výtok

Dobrý den, chci se zeptat jestli se plašit nebo ne. Jsem ve 27.tt a včera...

Užívání hormonální antikoncepce


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×