Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Martina . 27.7.2015

Dobrý den mám takový problém s přítelem se snažíme o miminko a MS jsem měla dostat 19.7.2015 ale MS nedorazila ale TT mi nic neukázal ale dělala jsem OVU T a tak mi vyšel duch je možné těhotenství? a kdy mi TT může ukázat těhotenství děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Vyčkejte týden a pokud se menses nedostaví zopakujte test je spolehlivý a positivní již kolem 6 dne po případné koncepci. Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Hana Boušková

Neurologická ambulance

Náhlá bolest levé strany tváře

Dobrý den, nevím přesně kam svůj dotaz zařadit. Před dvěma dny jsem byl plavat,...

Folikulární keratóza

Dobrý den, máme 2leté dítě a asi před 3 měsíci se mu kolem pusinky začaly objevovat...

Také na toaletním papíře se objevuje jednou za čas jasně červená krev


Trvající bolest a otok naraženého kolene


Zlomená kostrč, těhotenství a porod

Dobry den,pred asi 15 lety jsem si zlomila kostrc. Jelikoz pan doktor myslel...

Boule v tříslech

Dobrý den,Chtěla bych se zeptat.Na tříslech se mi dělají už delší dobu boule.Bolí...

Angina

Dobrý den, Už jsem z toho zoufalá. V říjnu jsem dostala angínu, nic mi nebylo,...

Bolest třísla

Dobrý den mám takový problém když dělám sed-lehy tak mě pokaždé začne bolet...

RTG nález

Dobrý den, mám dotaz ohledně nálezu z RTG na plicích - polycyklický levý...

Zvětšené uzliny na pravé straně na krku


Vykašlávání krve

Dobrý den, Občas zahlédnu ve vykašlaném hlenu po ránu krev. Je to opravdu...

Dárcovství kostní dřeně – jste vhodným kandidátem?

Dárce kostní dřeně může zachránit lidský život. Potencionální adepti se v České...

Střídavé bolesti kloubů

Dobrý den chtěl bych se zeptat na střídavé bolesti kloubů kolena,kotniky,kyčle,ramena.Trápí...

Bolest prsou v dospívání

Dobrý den, je mi 14 a již delši dobu mě bolí pravé prso. Někdy i levé, ale hlavně...

MUDr. Viliam Jäger

Zubní ordinace

Strach ze školy

Dobrý den, je mi 20 let a trápí mě strach ze školy. Kvůli strachu nechodím tak...

Pupík

Dobrý den pane doktore,chci se vás zeptat,trápí mě me břicho,od narození mám...

Bolí vás celé tělo? Možná trpíte fibromyalgií – část první

Fibromyalgie – nevšední diagnóza, kterou mnozí lékaři jen těžko hledají v paměti....

Zadrhávání

Dobrý den, poslední dobou se mi zhoršila komunikace. Avšak se nejedná o koktavost...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×