Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Lucie . 5.11.2015 redakce uLékaře

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat jaký má vliv užívání Aescin 2x denně a denně brufen a ibalgin proti bolesti u partnera, který je po operaci na možné těhotenství. Snažíme se o miminko a nevím jaký dopad na spermie a případný plod má denní užívání brufenu proti bolesti. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Léky v tomto množství a po omezenou dobu by na spermie neměly mít vliv.
Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotenský ultrazvuk

Dobry den, prosimvas odpovida muj ultrazvuk zhruba 25 dni od oplodneni tudiz...

Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství

Od třetího dne menstruace jsem začala brát první platíčko antikoncepce tri-regol....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení při močení v době menstruace

DObrý den, je mi 14 a občas když mám menstruaci a jdu močit tak to hrozně pálí,...

Amyotrofická leterální skleroza

Můj bratr má potvrzenou ALS. Jediný lék je rilutek. Tito lidé jsou v podstatě...

Bílý jazyk

Dobry den, chtela bych se zeptat ,co znamena bili azyk az dozluta a mam tam...

Opaření

Dobrý den, před šesti dny jsem si opařila hřbet ruky a 3 prsty, kůže mi zhnědla...

Uzel a cysty štítné žlázy

Hezký den,chtěla bych se poradit i s jiným lékařem jestli mám podstoupit operaci...

Bolest u ucha

Dobrý den, je mi 13 let a pod levým uchem mám malinkatou bouličku, která nejde...

Bolest v podbřišku, časté nucení na močení

Dobry den, chtěla bych se zeptat uz skoro tyden me poboliva v podbřišku jako...

Záchvaty kašle

Dobrý deň, už niekoľko mesiacov mávam záchvaty kašľa, ktoré trvajú niekoľko...

Boule u podpaží

Dobrý den, dnes jsem si náhodou nahmatal malou nebolestivou bouli asi jako hrášek...

Vysoký tlak vecer

Dobrý večer, děkuji za rychlou odpověď. Ještě jsem se chtěla jednou zeptat...

Svědění vnějšího genitálu

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás s prosbou o radu. Už dva roky trpím...

Při sexu mně nesnesitelně pálí pochva

Dobry den, zhruba 14 dni mám problém ze pri sexu ( hned od začátku) me nesnesitelně...

Roupi

Je mi 13 let a už asi 2-3 roky me trápí rupy..vím že je to hodně ,ale do nedávna...

Porucha erekce a bolesti zad

Dobry den je mi 24 let a mam problemy s erekci jak s ranni tak i celkove proste...

Nechráněný styk a možnost otěhotnění


Růst penisu


Zvětšené tvrdé uzliny pod uchem


Hemangiomy


Bolest zubu

Dobrý den, včera jsem byl u zubařky kde mi vrtala kaz na levé spodní stoličce....

Vrchní zuby "na háčky"

Děkuji za odpověď pane doktore , přesto mám ještě dotaz. Píšete, že "protéza...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×