Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenství

Gynekologie Daniela 29.9.2010

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Když mám s přítelem pohlavní styk a on do mě vystříká své sperma a já mám pod zadečkem polštářek, aby bylo snadnější oplodnění a ze mě většina po styku vyteče, je možné, že aji z té trošky co tam zůstala je možné, že můžu otěhotnět??? A kdy jsi můžu udělat těh.test??? Děkuji Daniela

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Danielo! Ano, i z té trošky, jak říkáte, lze otěhotnět. Kvalitní těhotenský test prokáže těhotenství už první den po vynechání menstruace. Ať se miminko brzy povede!

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. V září 2015 jsem měla první...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenství

Dobry den, dle posledni menstruace jsem nyni v 7+5tt. Tehotenske testy pozitivni,...

Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství

Od třetího dne menstruace jsem začala brát první platíčko antikoncepce tri-regol....

Těhotenství

Dobrý den. Moc ráda bych se Vás zeptala na otázku ohledně menstruace. Před třemi...

Těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jaká je pravděpodobnost počení v neplodných...

Těhotenství

Dobrý den, je mi 30 let a odjakživa mám komplikace s menstruací. Měsíčky dostanu...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat? V říjnu min.roku jsem vysadila HA a do...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, ibalgin do pochvy muze způsobit neplodnost???...

Těhotenství

Je mi 14 let mému příteli je 36 let jsme spolu už rok a dva měsíce spíme spolu...

Tehotenství

Je mi 19 měla jsem sex s kondomem a ted čekám na menstruaci už 18 den ji mam...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možné, že bych byla těhotná. Měsíčky...

Těhotenství

Dobry den, chtěla bych využít této možnosti, poradit se s Vámi přes internet....

Těhotenství

Dobrý den, Chtěla bych se vás zeptat.Vysadila jsem antikoncepci 4.7.2012. Dne...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bulka na hlavě ve vlasech

Dobry den prosila bych o pomoc.Uz mam na hlave ve vlasech pres rok dve kozni...

Zvýšený cukr, bolesti na hrudi

Dobry vecer, mam zvyseny cukr rano 6,5 hodinu po jidle 8 - lekar to neresi,...

Očkování proti spalničkám

Dobrý den. Mám dotaz ohledně očkování proti spalničkám. Jsem ročník 1974, proti...

Bolestivost šlach pod kolenem

Dobrý den, trápí mě bolestivost šlach pod kolenem. Léčím se na revmatickou artritidu,...

Popraskaná kůže na penisu

Dobrý den, mam popraskanou předkožku a divně zbarvená. Problém mam už měsíc...

HIV

Dobrý den, měl jsem 10-11 dní zpět nechráněný sex s jednou ženou, pak jsem zjistil,...

Bolest (silné tepání) hlavy při námaze

mam problém že při sebemenší námaze, např popoběhnu tak mě začne bolet hlava,...

Červené místo na žaludu


Kvácení z konečníku

Dobrý den mam problém měl jsem krvácení s konečníku ( natrhle střevo ) chtěl...

Lubrikační gely

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mohou lubrikační gely Durex, zvlášť ty...

Dna - mohu rajčata a okurky?

Vážení lékaři, prosím, někde jsem slyšela, že se u dny nesmí rajčata a okurky....

Brnění penisu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za manžela. Cca týden ho trápí občasné ,,brnění...

Zalehlé ucho


Morphin a SPO2

Příbuzný po aspiraci tekutiny s nadměrnou tvorbou hlenu na ARO měl SPO2 mezi...

Miom na děloze

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat.moji mamince našel pan doktor miom.Miom je prej...

Na obličeji se mi dělá vyrážka

Dobrý den chtěla bych se prosím zeptat když je hodně světla moc žlutá hrozí...

Mezi planými neštovicemi pravá?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné, že by se mezi planými neštovicemi...

Krevní obraz a astma

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat zda je možné vystopovat astmatický...

Můj psaný projev, zároveň s rozvíjející se vadou řeči a nové, hodně silné, bolesti hlavy mě opravdu znepokojují.

Dobrý den, obracím se na Vás s nestandartním dotazem. Nechci být za hypochondra,...

Bolest a motání hlavy, pocit na omdlení, nevolnost

Dobrý den, již několik dní (celkem již 5) mě bolí hlava, motá se mi (pocit na...

Reklama
Zavřít