Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Gynekologie Daniela . 29.9.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Když mám s přítelem pohlavní styk a on do mě vystříká své sperma a já mám pod zadečkem polštářek, aby bylo snadnější oplodnění a ze mě většina po styku vyteče, je možné, že aji z té trošky co tam zůstala je možné, že můžu otěhotnět??? A kdy jsi můžu udělat těh.test??? Děkuji Daniela

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Danielo! Ano, i z té trošky, jak říkáte, lze otěhotnět. Kvalitní těhotenský test prokáže těhotenství už první den po vynechání menstruace. Ať se miminko brzy povede!

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Beru HA Bonadea a...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Norethisteron Zentiva

Dobry den.Chtěla bych se zeptat.Mám doma prášky na oddálení menstruace.Mám je...

Škrábání v krku

Dobrý den, již druhý měsíc mě trápí bolest v krku. Nejprve jsem měl pocit...

Artróza kolenou

Trpím artrozou 3. Stupně v obou kolenou. Pomůže mi přípravek Rehula care? Doplnění...

Antidepresiva a dušnost

Dobrý den. V návaznosti na Vaši předcházející odpověď dodávám, že má večerní...

Revalid

dobry den chci se zeptat zde se pribíra na váze z REVALID

Stav po trhání zubů


Poranění 4. prstu na ruce

Dobrý den, asi před dvěma měsíci jsem při rychlém pohybu zavadil rukou o strom...

Silné krvácení mimo cyklus

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Den po pohlavním styku jsem dostala menstruaci,...

Bolest zad, zadýchávání se

Dobrý den,už delší dobu mne trápí bolest mezi lopatkami a občas mne ,,chytne"...

Změna praktického lékaře

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to se změnou praktického lékaře, když...

Opakované svědění a pálení několik dní po styku

Dobrý den, jak již mnohé ženy psaly, také trpím tímto problémem, který se u...

Bolest žaludku


Bolest v pravém podbřišku

přeji hezkž večer mám dotaz byl jsem asi před půl rokem v nemocnici s podrážděným...

Bolest břicha


Zúžený páteřní kanál


Ploché nohy

Dobrý Večer, chci se zeptat, mám strašné bolesti v nohách pracuji 8 hodinové...

Krvácení z konečníku u dcerky


Tenká nepravidelná stolice

Dobrý den,je mi 28 let již více jak 4 týdny si nemůžu pořádně dojít na stolici,...

Hemangiomy


Výsledky EEG

Dobrý den, byla jsem na vysetreni EEG a dostala jsem na papire vysledky, ale...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×