Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tehotenstvi

Martin . 2.12.2015 redakce uLékaře

A myslite si, ze kdyz kourim, tak mohu mit dite? .. můj Gynekolog mi rekl, ze dite mit mohu a ze jsem v poradku :(

Odpovídá:

MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: www.gynekologie-lidak.cz

Můžete, ale zároveň můžete plod vystavit rizikům spojeným s kouřením v těhotenství. Ideální je přestat kouřit.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Minesse antikoncepce

Dobry den, chtela jsem se zeptat, po roce a pul jsem se vratila zpet k antikoncepci...

Antikoncepce a zpoždění

Dobrý den, na internetu jsem si přečetla, že pokud užiji antikoncepci v posledním...

Jak rychle mají antibiotika působit?


Užívání hormnální antikoncepce a antibiotik


Doživotní užívání warfarinu


Bartholiniho žláza

Dobrý den, prosím o informaci. Na pravém malém stydkém pysku se mi objevil "vřídek"...

Bezvědomí

Možné příčiny bezvědomí jsou poranění hlavy, otravy, nedostatek kyslíku, dušení,...

Sono karotid

Sono karotid, Doppler nebo duplexní sono je ultrazvukové vyšetření hlavních...

Úraz elektrickým proudem


Infekce po trhání osmičky


Svědění kolem konečníku a pochvy

Dobrý den, mám pres den svědění konečníku ale i svědění kolem pochvy, mohli...

Doplňky stravy s melatoninem? Raději ne

Melatonin – důležitá látka pro náš biorytmus. Špatně spíte? Právě tento hormon...

Červené skvrny na dlaních a chodidlech

Dobrý den, druhý den mě trápí červené skvrny na dlaních a chodidlech. Na chodidlech...

Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Operace páteře při bolestech hlavy

Dobrý den, ráda bych se poradila.. Před 3-4 lety mi začali bolesti hlavy (každý...

Výtok a svědění pochvy


Bolest za krkem

Dobrý den. Dnes po probuzení me šíleně bolelo v levé zadni části krku, nemohla...

Jak si poradit s ječným zrnem

Ječné zrno je pupínek nebo váček, který se může vytvořit na horním i dolním...

Užívání antikoncepce a otěhotnění


Růstový hormon patří do ledničky

Růstový hormon je bílkovina. A jako taková by měla být skladována v chladu....

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×