Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Zdeňka . 1.2.2016 redakce uLékaře

Dobrý den.. můžu být těhotná i když jsem dostala menstruaci?není zbytečné dělat si test?děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud se jednalo o normálně silnou menses v termínu pak je gravidita více než nepravděpodobná. příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest břicha, teploty, pocit na zvracení, průjem a občasná bolest hlavy

Co mam udelat? Můžete poradit kdyztak jaké prášky podat a co by to mohlo byt?...

Špinění při HA

Dobrý den, druhý rokem beru hormonální antikoncepci Luisea, pravidelně beru...

Klepání rukou

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jaká je příčina klepání rukou a jak se toho...

Bouličky na stydkém pysku


Zvětšené tvrdé uzliny pod uchem


Zánět žaludku

Prosím o vysvětlení zprávy z gastroskopie a nasledné histologie,děkuji Pasáž...

Krvácení po Lamictalu a antikoncepci

Dobrý den, poprosím Vas o radu. Beru lamictal na epilepsii nyní mam navysenou...

Endometrioza a laparoskopická operace

Dobrý den. Jsem za tři týdny odesílána na laparoskopii kvůli pravděpodobné endometrióze...

Hemoroidy

Dobrý den už sem měla hemeroid kdysi dávno ale ne az takovej , chtěla sem se...

Kontuze ramene

Dobry den chtela bych se zeptat, pred dvema tydny jsem spadla na snoeboardu...

Špinění a krvácení po sexu při HAC

Dobrý den. Již čtvrtým týdnem beru Antikoncepci Verezana. Před ni jsem měla...

Budím se každou noc kolem třetí hodiny


Pálení při močení a svědění

Dobry den, pred tremi tydny jsem mel sex po kterem jsem mel priznaky mykozy....

Prevence

Dobrý den, doteď jsem svým dětem (4 a 7 let) dávala Marťánky a nebyli nemocné....

Helicid 20

Dobry den chtel jsem se jen zeptat jestli z toho leku Helicid 20 muzou byt aji...

Léčba akutní / chronické na chlamydie trachomatis

Je vhodna tato terapie akutní infekce chlamydie trachomatis? (PROSÍM O ODPOVĚĎ...

Operace haluxu

Dobrý den, v říjnu loňského roku mi byl operován halux.Vše údajně proběhlo normálně. Stále...

PIASCLEDINE 300


Špinění mimo menstruační cyklus

Dobrý den, chci se zeptat v prosinci jsem byla na zákroku s děložním čípkem...

Střevní chřipka?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×