Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství

Gynekologie Alena 20.4.2016

dobrý den chtěla bych se zeptat. V loni v květnu sem začala brat poprvé antikoncepci v prosinci sem ji musela vysadit kvůli vysokým jaterním testům a minulý týden ve středu jsem ji začala znova brát v pátek jsme s přítelem měli nechráněný sex a v sobotu v odpoledních hodinách pomalu k večeru jsem dostala průjem je možné že by prášky nefungovali a já mohla být těhotná? průjem stále přetrvává

Odpovídá lékař:

MUDr. Nela Šrámková


Dobrý den, žádná antikoncepce není 100%, nicméně průjem by neměl ovlivnit léky. Pokud byste nedostala menstruaci, uděljte si těhotenský test, jinak je to nepravděpodobné. Hezký den.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Beru HA Bonadea a...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat manžel má Wegener. gr. bere medrol 32mg,...

Těhotenství

Dobry den,beru v tehotenstvi Dopegyt a ted mi byla zjistena snizena funkce stitne...

Těhotenství

Dobrý den, mám takový problém. Jsem 21.týdnu těhotenství.. v Motole na kontrolním...

Těhotenství

Dobrý den. Vždy mě zajímalo pár takových otázek na které bych ráda znala odpověď....

Těhotenství

Dobry den,muzu byt tehotna i kdyz jsem mela 23.12. menstruaci,ktera trvala 6...

Těhotenství

Dobrý den. Mám takový dotaz. Jaká je pravděpodobnost, že otěhotním potom co...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat,už skoro tyden me boli v podbrisku,mivam...

Těhotenství

Dobrý den. Mám dotaz ohledně možného těhotenství. Posledni začátek menstruace...

Tehotenstvi

Dobry den,moje sestra je tehotna a je ji teprve 16 let a je ve 14. tydnu.Chtela...

Těhotenství

Dobrý den, 3. února jsem si vzala tabletky Postinoru po tom, co jsem zjistila,...

Těhotenství

Trápí mě nervozita z nejistoty. A to kvůli HA a možnému otěhotnění. Brala jsem...

Těhotenství

dobrý den, chtěla bych se zeptat zda může Nosifol pomoci k otěhotnění? bereme...

Těhotenství

Jaké možné vyšetření tedy musí žena podstoupit aby to doktorka mohla s jistotou...

Těhotenství

Je při přerušení gravidity v nemocnici v 16 letech nějaké riziko že žena už...

Těhotenství

Zdravím, chtěla jsem se zeptat. S přítelem se snazíme o miminko,... min.tyden...

Těhotenství

Dobrý den, mám dotaz k těhotenství. Letos mi bylo 40 let já vím nejsem žádná...

Těhotenství

Neudělala jsem chybu. Jedna o antikoncepci Evra náplastě. Říká se, že čím déle...

Tehotenstvi

Dobrý den, už jsem sem psala tento dotaz ale asi se někde stala chyba tak píši...

Těhotenství

Dobrý den, pokud je žena starší 40 let, jak vysoké je riziko, že by mohla otěhotnět....

Těhotenství

Dobry den,jsem v 14tt (predtim 2x zt). Chci se zeptat na vysledky 1 screeningu....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Výtok a svědění pochvy


Periorální dermatitida - volně prodejné masti

Dobrý den, trpím asi půl roku periorální dermatitidou. Kožní lékař mi nejdříve...

Čepy na mandlích a zarudlé patrové oblouky


Tlak nebo svírání v krku

Dobrý den, moc děkuji za rychlou odpověď ohledně bouličky na tvrdém patře....

Naražené koleno po pádu

Dobrý den, včera mi podjela noha na skále a slušně řečenu jsem si pěkně rozbila...

Plíseň na chodidlech

Vypadá to, že se mi opět vrátila plíseň mezi prsty. Tentokrát se mi ale zároveň...

Pohyb po operaci bederní páteře

Nález-G552 Těžká degenerativní diskopatie L5/S1 M4796 Spondylóza NS,bederní...

RTG ozařování

Dobrý den mohla bych se zeptat jak moc k škodlivé a jak velká je zátěž ozařování...

GER?

Dobrý den, již delší dobu mne trápí pálení v krku kolem mandlí. Toto se děje...

Bolest žaludku po jídle

Dobrý den. Chtěla bych poprosit o radu.4 dny mně bolel žaludek po jídle+říhání,zácpa...

Bolest prstů u nohou

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat,jestli nemoc mojí maminky se dá léčit.Bolí...

Bolesti prstů na noze

Dobrý den,mám delší dobu bolest levé nohy v oblasti dvou prstů vedle palce.Byla...

Nadýmání, častá a řidší stolice.

Dobrý den, obracím se na Vás s problémem trávicího traktu. Trpím nadýmáním,...

Zelená stolice


Onemocnění jazyka

Dobry den, vsiml jsem si ze mam na jazyku jako mista kde mi chybi asi chutovw...

Zahlenění, rýma, suchost v ústech

Dobrý deň, Chcem sa opýtať, asi pred 2 týždňami mi začali problémy s hlienami...

Svědění konečníku a hubnutí


Suchý kašel, pocit dýchání prachu (zánět průdušek a dutin)

Dobrý den, předem se omlouvám za delší dotaz, možná se jen zbytečně plaším,...

Angelsound, jak je bezpečný?


Žluto-zelený, zapáchajicí výtok

Dobrý den, je mi 14 a minulý týden jsem měla menstruace( ne poprvé). A ve čtvrtek...