Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství?

Gynekologie Ivana 10.6.2016

Dobry den, chtěla bych se zeptat, zda když můj přítel ejakuloval a měl úd v kalhotech, kde byl spermat a po cca půl hodině vsunul svůj úd do mé vaginy, zda je možné, že bych mohla otěhotnět?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Gravidita není vyloučena pokud se nedostaví menses v termínu udělejte si gravitest.
Příjemný den

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství?

Dobry den, chci se zeptat, jestli se da poznat po třech týdnech od pohlavního...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v září jsem vysadila antikoncepci, měsíčky...

Těhotenství?

Dobrý den, už sem sem jednou psala a radila jste mi vy paní doktorko a říkala...

Těhotenství?

Dobrý den,chtěla bych se na něco zeptat. Je mi 17 let,beru už skoro rok antikoncepci...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o Váš názor jako odborníka. Poslední MS...

Těhotenství?

Dobry den, již jsem uz dotaz psala, ale chtela jsem se zeptat podrobněji. Mohu...

Těhotenství?

Dobry den pane doktore,8.3 lonskeho roku jsem mela posledni menstruaci,je mi...

Těhotenství?

Dobrý den S přítelem jsme se rozešli a já začala delat kraviny. Minule jsem...

Těhotenství?

Dobrý den mám problém ???? Nevím co s tím. V 10 měsíci jsem byla na mini interupci...

Těhotenství?

Dobrý den, mám strach z otěhotnění. Menstruaci jsem dostala, ale byla slabší...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat už dva měsíce jsem nedostala menstruaci ale...

Těhotenství?

Dobry den, snazime se o miminko, měrim si bazalni teplotu. Ovulaci jsem mela...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli může jit o těhotenství. Brala jsem 5...

Těhotenství?

Dobrý den. Už rok se s přítelem snažíme o druhé dítě. Prosinci mi diagnostikovali...

Těhotenství?

Dobrý den, mám problém s tím, že se mi nedostavila menstruace. Minulý měsíc...

Těhotenství?

Dobrý den. Mám takové trápení. MS nemám dlouho a mám ji nepravidelnou. Někdy...

Těhotenství?

Dobry den, ve ctvrtek jsem dobrala posledni pilulku antikoncepce Rhonia. Od...

Těhotenství?

Dobry den, mohu se zeptat jake je riziko otehotneni a zda mam priznaky tehotenstvi?...

Těhotenství?

Dobrý podvečer, chtěla jsem se zeptat jestli není vážné krvácení červené při...

Tehotenstvi?

Dobry den, prosim vas o radu.6.10. prisla menstruace o dva dny drive (26.den)....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zmizí sami papillae coronae glandis?

Dobrý den Papillae coronae glandis zmizí samo od sebe? Děkuji za odpověď.

Ploché nohy a vbočené kotníky

DOBRÝ DEN,SYN MÁ PLOCHÉ NOHY A VBOČENÉ KOTNÍKY.sTADIUM 2-3 A DRUHÁ NOHA 3.NIKDY...

EMG rukou - karpální tunel

Při vyšetření na EMG rukou - karpální tunel, mi zjistila lékařka axonální postižení...

Tlak v hlavě, hučení v uších, únava

Dobrý den, mám takový problém. Už nějakou dobu u sebe pozoruji několik příznaků-...

Pharmatex vaginální krém či globule

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je u užívání phamatexu nutné užívat...

Bolest v krku

Dobry den .asi 4 dny mam z boku na jazyku jakoby vřidky ktere trochu boli.a...

Pervitin před operací

Dobrý den, nejspíš mám tříselnou kýlu. Tedy na 99% jen teď čekám ještě na...

Brnění nohou na wc


Bolest na hrudi

Dobrý den, bude mi 60 let a celý život mě občas chytne velká bolest na hrudníku....

Hysterektomie a bolest břicha

Dobry den,rada bych se zeptala,jestli je normalni bolest bricha (i v zadech,neco...

Rakovina slinivky

Dobrý den, mamince dnes dali tuto zprávu (poslána v příloze). Jde o rakovinu...

Skolioza

Dobrý den, chtěla bych moc poprosit o vysvětlení zpravy z RTG a co se s tím...

Kašel

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zdravotní stav svého syna. Má necelé 4 roky...

Canesten a Nuvaring

Dobry den. Chcela by som sa spytat, ci moze Canesten vaginalna tableta ovplyvnit...

Bulka pod hrudni kosti, lehce bolestiva jen na omak

Dobry den, poslední 2 tydny resim s bolesti v oblasti zaludku, zacinala jako...

Bolest třísla a boule na penisů


Odstranění uzliny z třísla

Dobrý deň, pred rokom mi vyberali z ľavej slabiny uzlinu. Vštetko prebehlo bez...

Náběh na mrtvici

Dobrý den,po vysmrkani mi malinko luplo v hlave a udělalo se mi špatně začala...

Bolesti v oblasti trojúhelníku pod hrudním košem


Parapelvické cysty pravé ledviny

Paní doktorko,mám takový dotaz,co znamená parapelvické cysty a pak,mívala jsem...