Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Pavlína B. 22.7.2016

Dobrý den,je mi 43let a mám 8 letou dceru,přítel chce dítě a a já mám velký strach,že to nezvládnu,jsem 10let po operaci štítné žlazy,mněla jsem nádor a beru letrox,stím mám spojené problém,že jsem hodně unavená,zimomřivá,vypadávají mi vlasy a nechty,zkusila jsem všechny vitaminy dostupné na trhu,jsem po konizaci děšložního čípku,díky velmi častým zánětům mám prořezavanou močovou trubici,jsem často nemocná,tak 8x antibiotika ročně,bud močové cesty nebo horní cesty,v posledních létech 2 mám navíc problémy s žaludkem a žlučníkem,tvoří se mi žlučový rybník a tak co 3 měsíce ho chodím nechat odsát,přítel mi problémy moc nevěří a myslí si,že si vymyšlím a dostatečně ho nemiluji,že si myslím,že dítě nezvladnu,do toho ještě podnikám,mám malou firmu tak stresy z práce a nedostatek času se taky podepisují,nevím kudy kam,děkuji za radu popřípadě příteli odborné vysvětlení,že opravdu po všech operacích a s mým věkem to není jednoduché

Odpovídá:

MUDr. David Folprecht


zdravím Pavlíno...ano máte pravdu, pokud nejste úplně zdráva, nejspíš by mohly nastat vážné komplikace pro vás i zdraví dítěte... těhotenství je opravdu velká zátěž, která organismus velmi oslabí a i zdravé ženy dostávají často hodně "zabrat", ve vyšším věku nemluvě...přesto mě zaráží že máte takové potíže, určitě by jste měla jít na podrobné vyšetření, vyloučit chudokrevnost, onemocnění jater, nastavit co nejlépe léčbu Letroxem atd... takže se určitě poraďte u svého lékaře či internisty, přizvěte svého partnera pokud bude samozřejmě ochoten si to vyslechnout, případně jej vemte k psychologovi, ale obávám se že někteří muži jsou v tomhle naprosto umanutí a po dítěti touží a nikdo jim to nevymluví a pak holt může dojít k rozchodu, jinak vám to bude dávat na talířek po zbytek života...nebo se dejte trochu dohromady pokud to jde a uvidíte jestli se budete cítit lépe... každopádně brát antibiotika 8x do roka je vážně něco někde špatně...dobré je pokusit tyto léky nasazovat jen když je to nezbytně nutné a né na každé nachlazení... a taky pokusit se odhalit možné příčiny opakovaných zánětů, při správné léčbě štítné žlázy a vyloučení jiných nemocí ženy žádné takové potíže nemají.. pěkný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolenou


Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení


Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Pocit tělesa v krku


MUDr. Ilona Přibylová

Odborný interní lékař, gastroenterolog

Obřízka ve starém Egyptě


Červené pruhy sražené krve


Diagnoza J841.1


Augmentin 1g v těhotenství


Dávkování homeopatika Streptococcinum nosode C30


Zelený čaj může pomoci při léčbě poruch spánku


Po vytržení zubu výplach peroxidem


MUDr. Josef Šafr

Neurologická ambulance

Nález na ultrazvuku ve 20.tt


Dyspepsie


Zulbex


Svědění konečníku


Suchá pokožka hlavy, strupy


Praskání v uchu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×