Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Mateřství Zuzka . 26.5.2010

Dobrý den,dočetla jsem se na internetu o nebezpečí chemických prostředků v těhotenství a já tak v 10 týdnu použila odbarvovač na textílie při ručním praní.Nemohlo to miminku nějak uškodit?Neodbarvovala jsem dlouho,ale přesto mám strach.Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Zuzko! Můžete být zcela klidná. Krátkodobý kontakt s odbarvovačem pro vaše těhotenství riziko nepředstavuje.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Skladování HA NuvaRingu


Oční kapky - těhotenství a kojení


Poštípání hmyzem


Mnohočetné obtíže


Tmavě hnědý výtok


MUDr. Miroslava Horníková

Ordinace revmatologie

Bylinné čaje zklidní váš spánek


Přípravek Heart tonic


Bolest za krkem

Dobrý den, mám problém s tupou bolestí za krkem. Asi před 5 dny jsem si...

Píchání u srdce při nádechu


Vitaminy


MUDr. Michal Fišara

Praktický lékař gynekolog

Bílá skrvna okolo znaménka


Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

Poškozené nervy


Rezistence v podbřišku


Antidepresiva


Mírné píchání v pochvě


Může užívání Detralexu maskovat krvácení z kolorektálního karcinomu?


Svědění pohlavních orgánů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×