Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

monika . 14.4.2016

Dobrý den, Pani doktorko měla bych dotaz 29.3. mi byl pichnuty pregynl a po 14 dnech jsem si udělala tehotensky test a vyšel pozitivně ale dnes jsem začala krvacet myslite ze muzu byt tehotná. děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, teoreticky můžete, ale těhotenství se může také potratit, pokud bylo neprosperující. Proveďte test po krvácení.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. V září 2015 jsem měla první...
Těhotenství
Dobrý den, je mi 36 let. Pár dní po styku s manželem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Citlivé nohy, vyšší krevní tlak

Chtěla bych se zeptat, mám citlivé nohy pod kolenama, dělá mi problém oblečení...

ATB Nolicin

Dobrý den paní doktorko, mám zánět močových cest a protože se projevil včera...

Vyšší tlak vestoje


MUDr. Marie Hamouzová

GYNKOMPLEX s.r.o.

Kde hledat viníka nehojící se rány?

Záhada, proč se u některých pacientů otevřené rány – například bércové vředy...

Zánět kolene

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak dlouho se léčí zánět v koleni?

Antibiotika a alkohol

Dobrý den. Mám dotaz beru V-PENICILIN 1,2 MEGA BIOTIKA 30 tablet 784 mg. Poslední...

Odstranění panenské blány

Da se panenská plana protrhnout ukazováčkem ? Děkuji za odpověď

Leukémie?

Dobrý den, před měsícem jsem byla na krevním obrazu, kde mi byly zjištěny tyto...

Jak podpořit hojení po zákroku na děložním čípku

Čeká vás gynekologický výkon zvaný konizace? Možná vám přijdou vhod výsledky...

Zimní chmury zkuste zahnat homeopatiky

Únava, skleslost či nevysvětlitelný úbytek energie. Také vás tíží pocit, že...

Červené krvácející tečky na kůži

Dobry den. Mam pritele a jemu cas od casu krvaci kuze. Udelaji se mu malinky...

Modřina na lýtku

Dobrý den, je mi 15 let a asi před dvěma týdny se mi udělala na lýtku modřina....

Tetanie

dobrý den prosím o radu jak se pozná tetanie,protože moje neuroložka mi nedělala...

MUDr. Jana Kocianová

Nutriční poradna

Krvácení po hysterektomii

Jsem měsíc po hysterektomii. po třech týdnech ně začalo dosti bolet v podbříšku...

Trápí vás akné? Pleť vyčistí homeopatika!


Beta hemolytický streptokok v pochvě

Dobrý den pane doktore, chtěla bych Vás poprosit o radu. Už od září 2012 bojuji...

Bolest pod pravou lopatkou

Dobry den, Pred rokem jsem z duvodu snizeni vahy vyrazne zmenila a upravila...

Předepsaný Guajacuran v těhotenství

Dobrý den paní doktorko, jsem ve 35. t.t. a prosím o radu: Předchozí těhotenství...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×